خانه
7.68K

دسر و افطار خوشمزه

  • ۱۴:۴۸   ۱۳۹۳/۴/۱
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13810 |7289 پست

    طرز تهیه شیر برنج و پخت فرنی - آکاایران


    پرتال آکاایران سایت 

    آشپزی

     بخش 

    آموزش آشپزی

     آکا و طرز تهیه هزاران غذا و 

    آشپزی

     آسان قسمت 

    انواع دسر

     -

    پیش غذا

    - طرز تهیه شیر برنج و پخت فرنی


     

    طرز تهیه شیر برنج و پخت فرنی


    [categoriy],دسرها , پخت فرنی , فرنی



    انواع دسر - پیش غذا - طرز تهیه شیر برنج و پخت فرنی


     

    شیربرنج یا فرنی از جمله رایج‌ترین 

    دسر

    هاست که معمولا در ماه‌رمضان هم سر هر سفره افطاری دیده می‌شود. خوردن هر دوی این 

    دسر

    ها به جهت دارا بودن شیر (منبع غنی از کلسیم) و برنج (سرشار از ویتامین‌های B) و همچنین طعم‌دهنده‌های مقوی و آرام‌بخش اعصاب مانند هل و گلاب، مفید است.

    مواد لازم


    برای پخت شیربرنج:

    - شیر 3 پیمانه- برنج یک پیمانه یا 200 گرم- گلاب نصف پیمانه

    طرز تهیه:

    برنج را از پیش به مدت چند ساعت خیس کنید، سپس آب برنج را خالی کرده و به همراه 2 پیمانه آب یا یک پیمانه آب و یک پیمانه شیر داخل قابلمه‌ای بریزید و روی شعله اجاق گاز قرار دهید تا کمی پخته و نرم شود، سپس شیر را به آن اضافه کنید و همچنان روی شعله ملایم اجاق گاز قرار دهید و مرتب هم بزنید تا کاملا پخته و غلیظ شود.

    برای این منظور معمولا 15 الی 20 دقیقه زمان کافی است.

    حالا گلاب را به آن اضافه کنید.

    بعد از گذشت یکی دو دقیقه، قابلمه را از روی اجاق گاز بردارید و شیربرنج را در ظرف مورد نظر بکشید و پس از تزئین روی آن با دارچین، با مربا یا عسل، شکر یا شیره میل کنید.

    نکته: بعضی‌ها شکر را – مانند فرنی – به همراه شیر و گلاب در مراحل پخت به شیربرنج اضافه می‌کنند.


    مواد لازم برای

    آشپزی

     آکابرای پخت فرنی:

    - آرد برنج الک‌شده 3 قاشق سوپ‌خوری

    - شیر 2 لیوان

    - گلاب 2 قاشق سوپ‌خوری

    - شکر 4 یا 5 قاشق سوپ‌خوری

    طرز تهیه:

    آرد برنج را پس از خیس کردن در آب سرد، به همراه شیر و گلاب و شکر روی شعله اجاق گاز قرار دهید و مرتب مواد را هم بزنید تا مایه به غلظت مورد نظر برسد.

    سپس آن را از روی شعله بردارید و در ظرف مورد نظر ریخته و با دارچین تزئین کنید.

    نکته: اگر می‌خواهید فرنی را با شیره یا مربای گل یا هر ماده شیرین دیگری مانند اینها میل کنید، شکر را از




  • leftPublish
  • ۱۵:۰۹   ۱۳۹۳/۴/۱
    avatar
    د پ
    کاربر فعال|420 |716 پست
    آزینا جون مرسی بازم برامون بزار اطلاعاتی درباره ماه رومضون
  • ۱۶:۳۴   ۱۳۹۳/۴/۱
    avatar
    آزِِِِیـــــــــــنـاااا
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13810 |7289 پست
    حتما عزیزم
  • ۰۹:۵۵   ۱۳۹۳/۴/۵
    avatar
    مریم الدوله
    چهار ستاره ⋆⋆⋆⋆|6484 |4222 پست
    ازیتا جون بازم بذاری برامون
    من عااشق سوپم...منتظرما
  • ۱۶:۵۸   ۱۳۹۳/۴/۶
    avatar
    بلوندی
    کاربر فعال|567 |644 پست
    یکی از دوستای مامانم فرنی زعفرونی و شکلاتی درست می کنه. خیلی خوشمزه میشه.
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان