ترشی کلم قرمز به روش مامان جـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــونم این مدل ترشی رو ما بیشتر به عنوان دورچین استفاده میکنیم و البته روی سالد فصل هم خیلی نازه و آبش هم برای تزیین سس خوشگله
کلم قرمز رو به صورت خلال های باریکی خورد میکنیم و توی یه قابلمه میریزیم و خـــــــــــــــــــــــــــــــــیلی خیلی کم بهش آب اضافه میکنیم ..چون کلم خودش یه کم آب میندازه باید آب رو خیلی کم بریزین وگرنه رنگ کلمتون خیلی بد و بی رنگ و رو میشه ..من برا این حجم کلم نصف استکان کوچیک آب ریختم بهش کمی هم شکر اضافه میکنیم ..من به اندازه یه قاشق غذاخوری سر صاف ریختم ...در ظرف رو میذاریم و با حرارت ملایم میذاریم کلم بپزه و کمی نرم بشه ..البته له نشه ها ..فقط از اونحالت زمختش در بیاد خوبه ... رنگ کلم وقتی میپزه قشنگ نیست ..اگه اب زیاد بریزین که اصـــــــــــــــــــلا قشنگ نمیشه ... کلم رو توی یه ظرف دیگه ریختم که میخواستم تو یخچال بذارم
کمی سرکه سفید بهش اضافه کردم و هم زدم ..سرکه رو که میریزی رنگ کلم یهو عوض میشه و به رنگ خوشگلی در میاد
نکته 1 : این کلم حدود ده روز تو یخچال میمونه ..البته نباید در ظرف رو کاملا کیپ کنین و بندین
برای همین من این کلم رو کم کم درست میکنم که حروم نشه
نکته 2: رنگ زیبای آخر به جنس کلم و البته میزان آبی که باهاش کلم رو میپزیم بستگی داره
این عکسها مال مراحل کاره
تو عکس دوم ببینین من چقدر کم آب ریختم ..عکس سوم کلم قبل از اضافه کردن سرکه است و عکس آخر هم کلم بعد از اضافه کردن سرکه