رفع بوی بد دهان با سبزیجات
به گفته یک متخصص دهان و دندان، مصرف هویج، سیب، کرفس و جویدن گیاهانی مانند برگ رزماری، زیره، اکالیپتوس، ترخون، نعنا و گشنیز شیوه مؤثری برای رفع بوی نامطبوع دهان است.
دکتر زمرد پدرامی میگوید: فیبر موجود در هویج، سیب و کرفس با افزایش ترشح بزاق دهان، موجب رفع بوی بد دهان میشوند. از سوی دیگر مصرف این گیاهان فیبردار، بعد از وعدههای اصلی غذا، پلاک باکتریایی ایجاد شده روی دندان را به طور کامل از بین میبرد. بنابراین میتوان گفت گیاهان فیبردار مانند یک مسواک طبیعی عمل میکنند.
به گزارش روزنامه ایران،وی در ادامه میگوید: مصرف برگ رزماری، زیره و اکالیپتوس، ترخون، نعنا و گشنیز به صورت آسیاب شده و محلول بعد از هر وعده غذایی، به هضم بهتر غذا کمک مؤثری میکند.