۱۱:۱۵ ۱۳۹۳/۱/۲۳
هولی سنتی از گل داک یا پالاش برای ساختن رنگهای سنتی استفاده می شود. در فصل بهار، که در طی آن آب و هوا تغییر می کند، اعتقاد بر این است که همین تغییرات علت تب های ویروسی و سرما خوردگی ست. پرتاب پودرهای طبیعی رنگی دارای اهمیت دارویی ست: رنگ ها به طور سنتی از چریش، کومکوم, هالدی, بیلوا و گیاهان دارویی دیگر تجویز شده توسط پزشکان آیورودیک ساخته شده است. یک نوشیدنی خاص به نام تاندای آماده می شود (ساخته شده از بادام، پسته، گل سرخ، و غیره)، گاهی اوقات حاوی بهانگ (شاهدانه).برای رنگ مرطوب، گل سنتی پالاش را در آب جوشانده, می گذارند در طول شب در آب بماند تا آب زرد رنگ تولید شود، که همچنین دارای خواص دارویی است. متاسفانه جنبه تجاری جشن، منجر به افزایش در استفاده از رنگ های مصنوعی است که در برخی موارد، ممکن است سمی باشد.