سئوال : چطور می توانم خیلی سریع و آسان با ماهی، غذایی خوش طعم درست كنم ؟
پاسخ :
من راهی بسیار جالب برای پخت ماهی كشف كرده ام كه بسیار سریع بوده و طعم خوبی هم به دنبال خواهد داشت . در واقع ما دستورهای غذایی زیادی داریم كه می توان آنها را با این دستور ادغام كرد.
در ابتدا مقداری آب لیموی تازه بر روی ماهی ریخته و با كمی نمك و فلفل آن را طعم دار كنید .
ماهیتابه را با حرارت متوسط به مدت 2 تا 3 دقیقه از قبل گرم كنید .
ماهی را بر روی ماهیتابه داغ بگذارید.
چون ماهیتابه بسیار داغ است ، ماهی آب نمی اندازد و عصاره آن داخل خودش محفوظ می ماند . بگذارید برای یكی دو دقیقه بپزد ، كه البته این زمان به ضخامت گوشت و میزان پخت مورد نظر شما نیز بستگی دارد.
ماهی را برگردانده تا طرف دیگر آن نیز یكی دو دقیقه بپزد .
این روش ، روشی سریع و آسان است و این امكان را فراهم می كند تا ماهی شما علاوه بر طعم خوب ، سالم و آبدار باقی بماند .
سئوال : آیا می توانی راه دیگری هم برای پخت ماهی پیشنهاد كنی كه راحت و سریع باشد ؟
پاسخ :
سبزیجات دلخواه را خرد كرده و در مقدار كمی عصاره مرغ یا سبزیجات بجوشانید ، وقتی كه تقریباً پخته شدند ، یك تكه ماهی بر روی آنها بگذارید ، درِ آن را بسته و بگذارید یكی دو دقیقه بپزد . ماهی بر روی سبزیجات بخارپز شده و طعم خوبی هم به عصاره می دهد . در زمان سرو كردن، با ریختن آب این غذا بر روی آن ، می توانید همه مواد را با هم میل كنید.
برای داشتن طعمی بهتر می توانید كمی سبزیجات تازه هم به مخلوط اضافه كنید .