• تعداد: 6 ساندویچ
• زمان تهیه: 30 دقیقه
• زمان پخت: 11.5 تا 12 ساعت (حرارت بسیار کم)
مواد لازم
• یک پیمانه پیاز خرد شده
• یک قاشق غذاخوری روغن سرخ کردنی
• دو پیمانه گوشت گوساله، ریشریش شده*
• یک کنسرو گوجه فرنگی (300 گرم)
• یک قاشق چایخوری دارچین
• یک قاشق چایخوری فلفل سیاه
• یک قاشق غذاخوری گشنیز تازه خرد شده
• نصف پیمانه پنیر چدار رنده شده
• 4 حلقه پیاز سرخ شده
• یک پیمانه کاهوی ریز شده
طرز تهیه
1. در یک قابلمه متوسط، پیاز را به مدت 4 دقیقه در روغن سرخ کنید تا سبک شود. گوشت های ریشریش شده را اضافه کنید، گوجه فرنگی ها را با آب و به همراه پودر فلفل چیلی به قابلمه اضافه کنید. شعله را زیاد کنید تا بجوشد. سپس حرارت را کم کنید و بدون در بگذارید 5 دقیقه نیم جوش باشد تا کمی غلیظ شود. سپس گشنیز تازه را اضافه کنید.
2. برای سرو، حلقه های پیاز را ته نان همبرگر بچینید و مقداری از پنیر چدار را روی آنها بریزید. حدود نیم پیمانه مخلوط گوشت را روی پنیر بریزید. باقی پنیر و کاهوی خرد شده را اضافه کنید. لایه رویی نان را بگذارید و سرو کنید.
دستور گوشت گوساله ریشریش شده*
مواد لازم
• دو کیلوگرم گوشت گوساله بدون استخوان
• دو عدد پیاز بزرگ
• دو حبه سیر
• 350 گرم آب گوشت
• یک قاشق غذاخوری سس تند و پرادویه
• دو قاشق چایخوری خردل خشک
• یک قاشق چایخوری پودر آویشن
• نصف قاشق چایخوری نمک
• ¼ قاشق چایخوری فلفل قرمز
طرز تهیه
1. همه چربی های گوشت را جدا کنید. پیازها را خلال خرد و سیرها را رنده کنید. سیر و پیاز را داخل قابلمه بریزید. کمی تفت دهید سپس گوشت را خرد و اضافه کنید. در یک کاسه متوسط، آب گوشت، سس پرادویه و تند، خردل خشک، آویشن، نمک و فلفل قرم را با هم مخلوط کنید. آن را روی گوشت در قابلمه بریزید. در قابلمه را بگذارید و با شعله بسیار کم به مدت 12 ساعت بگذارید بپزد. سپس کوشت را از قابلمه خارج و آب آن را نگهدارید. با دست یا دو چنگال، گوشت را ریشریش و هر نوع چربی باقی مانده را از آن جدا کنید. چربی آب گوشت را نیز بگیرید.