خانه
563K

شام امشب زیباکده

  • ۲۱:۱۲   ۱۳۹۳/۲/۸
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|18882
    دوستای عزیزم شام هاتونو هرشب اینجا قرار بدید

    این شام منه

    همین الان عکس انداختم

    بفرمایید

    نی نی سایتی ها هم میتونن شرکت کنند


    ویرایش شده توسط صورتــــــــــــــــی  در تاریخ ۸/۲/۱۳۹۳   ۲۱:۱۳
  • leftPublish
  • ۱۰:۱۵   ۱۳۹۳/۸/۲۵
    avatar
    sadaf00
    کاربر جديد|29 |24 پست
    منم شام خوردم ولی عکس ندارم
  • ۱۶:۴۹   ۱۳۹۴/۱/۲۸
    avatar
    MHANjOon
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|17092 |8177 پست
  • ۱۶:۰۵   ۱۳۹۸/۷/۱۶
    avatar
    مژگان جون
    یک ستاره ⋆|53 |1271 پست

    طرز تهیه قارچ سوخاری

    مواد لازم برای تهیه قارچ سوخاری :

                 قارچ : نیم کیلو

                 آرد سوخاری یا آرد سفید معمولی : یک لیوان

                 پودر سوخاری : یک لیوان

                 نمک، فلفل قرمز، آویشن : به مقدار لازم

                 تخم مرغ : دو عدد

                 پودر سیر : به مقدار لازم

    طرز تهیه قارچ سوخاری :

    برای داشتن قارچ پفکی خوشمزه با ظاهری زیبا نباید قارچ ها را بشویید، چون شستن باعث می شود قارچ ها همچون اسفنج، آب را جذب کنند و قارچ سوخاری شما حالت خمیری شود. نکته قابل توجه دیگر این است که بهتر است از قارچ های بسته بندی استفاده نمایید تا بهتر و سالم تر باشند.

     

    قارچ ها را با دستمال نمدار پاک کنید، سپس پوست نازک آن را با چاقوی تیز بگیرید. حال در ظرف مناسبی تخم مرغ ها را شکسته و با ادویه ها و پودر سر مخلوط کنید. خوب هم بزنید تا یکدست شوند. حال قارچ ها را داخل تخم مرغ زده و سپس به آرد سفید یا آرد سوخاری و مجدد در تخم مرغ بزنید. در پایان لازم است که قارچ ها را در پودر سوخاری بزنید و بعد در روغن داغ و شناور سرخ نمایید و سپس نوش جان کنید.

     


     

    شام امشب زیباکده

    ویرایش شده توسط مژگان جون  در تاریخ ۱۶/۷/۱۳۹۸   ۱۶:۰۵
  • ۱۵:۱۱   ۱۳۹۸/۷/۲۴
    avatar
    مژگان جون
    یک ستاره ⋆|53 |1271 پست

    سیب زمینی شکم پر

    برای ۵ عدد سیب زمینی
    مواد لازم
    ۵ عدد سیب زمینی درشت تقریبا ۳۰۰ گرم هر عدد
    ۲ عدد پیاز متوسط نگینی خرد شده
    ۳۰۰ گرم بیکن خرد شده
    ۱ پیمانه تره خرد شده
    ۲ پیمانه پنیر پیتزا کم چرب رنده شده
    ۱ عدد تخم مرغ
    نمک و فلفل به میزان لازم
    مواد لازم روی سیب زمینی ها
    پنیر پیتزا
    کمی از مخلوط سرخ شده بیکن و پیاز
    جعفری
    طرز تهیه
    سیب زمینی های شسته شده را دانه دانه در فویل آلومینیومی کاملا میپیچیم. فر را با حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد گرم میکنیم و سیب زمینی ها را به مدت یک ساعت و نیم در پنجره وسط میپزیم.
     پیازهای خرد شده را با روغن خیلی کم تفت میدهیم و سپس بیکن های خرد شده را اضافه میکنیم. (سعی کنید تا میتوانید مقدار روغن را کم بریزید چون بیکن خیلی روغن پس میدهد.)
    بعد از سرخ شدن روی دستمال کاغذی آشپزخانه پهن میکنیم تا روغن زیادی آن گرفته شود.
    سر سیب زمینی های تنوری شده را برش میزنیم و توی آنها را با یک قاشق با دقت خالی میکنیم. برای اینکه دستتان نسوزد حتما با دستمال سیب زمینی ها  را نگه دارید و برای اینکه دیواره آن ها خراب نشود از قاشق مرباخوری در آغاز کار استفاده کنید و هنگام خالی کردن سعی کنید به دیواره ها فشار وارد نکنید.
    سیب زمینی های را خارج شده را با گوشت کوب خوب له میکنیم. تره خرد شده، پنیر پیتزا را به همراه نمک و فلفل اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم. در آخر تخم مرغ را با بقیه مواد مخلوط میکنیم.
    داخل سیب زمینی ها را پر میکنیم و کمی پنیر پیتزا روی آنها میریزیم. گریل فر را با حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد گرم میکنیم و سیب زمینی ها پر شده را در پنجره وسط به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه گریل میکنیم. بعد از طبخ از فویل خارج میکنیم و با مخلوط بیکن و پیاز و جعفری تزیین میکنیم.
    این سیب زمینی های خوشمزه را با سالاد دلخواه بعنوان غذای اصلی  و یا بعنوان ساید دیش در کنار هر نوع استیک میتوان سرو کرد.


    شام امشب زیباکده شام امشب زیباکده شام امشب زیباکده شام امشب زیباکده شام امشب زیباکده شام امشب زیباکده
  • ۱۵:۲۷   ۱۳۹۸/۷/۳۰
    avatar
    مژگان جون
    یک ستاره ⋆|53 |1271 پست

    کباب لقمه  ترکیه ای
    گوشت چرخ کرده 500 گرم
    پیاز درشت 1 عدد
    سبزی خشک معطر( ریحان و جعفری)1 قاشق غذاخوری
    زعفران دم کرده 1 قاشق غذاخوری
    آرد سوخاری1 قاشق غذاخوری
    نمک 1 قاشق چایخوری
    فلفل 1/2 قاشق چایخوری
    روغن مایع 4 قاشق غذاخوری
    طرز تهیه:
    پیاز را رنده کرده و آب آن را بگیرید. گوشت پیاز را همراه با نمک و فلفل به گوشت چرخ کرده اضافه کنید و مواد را به مدت 10 دقیقه خوب ورز دهید. سپس سبزیهای معطر و زغفران دم کرده را به گوشت چرخ کرده اضافه کنید و کمی ورز دهید تا مواد مخلوط شوند.حتما از سبزی خشک استفاده کنید تا آب سبزی ها موجب وا رفتن گوشت نشود.
    آرد سوخاری را در این مرحله به مواد اضافه نمایید. پس از اضافه کردن آرد سوخاری، مواد را زیاد هم نزنید و فقط در حد مخلوط شدن آن را هم بزنید. مایه کباب را ۱۰ دقیقه داخل فریزر قرار دهید تا مواد منسجم شوند.
    در این قسمت شما سه روش مختلف را می توانید برای طبخ این کباب بکار ببرید. 
    روش اول این است که سیخ های چوبی کوچک را از قبل در آب خیس کنید که هنگام حرارت دیدن، نسوزد. از گوشت به اندازه یک نارنگی کوچک برداشته و کمی با دست به آن فشار دهید تا رطوبت گوشت گرفته شود، سپس آن را شکل داده و به سیخ بکشید. سیخ ها را درون ماهیتابه ای که در آن روغن ریخته اید قرار دهید تا با حرارت ملایم و در حالی که در ماهیتابه باز است کباب ها آرام سرخ شوند. 
    روش دوم این است که از گوشت به اندازه یک نارنگی کوچک برداشته و در دست مانند کتلت آن را فرم دهید و درون ماهیتابه ای که در آن روغن ریخته اید قرار دهید تا کباب ها با حرارت ملایم و در حالی که در ماهیتابه باز است سرخ شوند. 
    روش سوم این است که این کباب را درون فر یا روی آتش ذغال تهیه کنید. در این صورت در مدت زمان کباب کردن باید روغن یا کره آب شده را مرتب روی کباب ها بزنید تا کباب لقمه ها خشک نشوند.در صورت دلخواه می توانید چند گوجه نیز کبابی یا سرخ کنید و به همراه این کباب صرف کنید. نوش جان

    شام امشب زیباکده

    ویرایش شده توسط مژگان جون  در تاریخ ۳۰/۷/۱۳۹۸   ۱۵:۲۷
  • leftPublish
  • ۱۲:۲۵   ۱۳۹۸/۸/۶
    avatar
    مژگان جون
    یک ستاره ⋆|53 |1271 پست

    طرز تهیه کال کباب

    یکی از مزه های اصلی گیلانه ودر کنار بیشتر غذاها خورده میشه این غذای لذیذ دقیقا شبیه زیتون پروردست وبا همون مواد فقط به جای زیتون از بادنجان کبابی وریش ریش شده استفاده میشه وبعد از مخلوط شدن توی یخچال میره وسرد خورده میشه ...
     زمان آماده سازی و پخت: ۳۰ دقیقه
    بادمجان: ۱ کیلوگرم
    رب انار ترش یا آب انار ترش: ۱ فنجان
    گردو آسیاب شده یا دو بار چرخ شده: ۲۰۰ گرم
    نمک: ۱ قاشق چایخوری
    گلپر: ۱ قاشق چایخوری
    سبزی خالواش و چوچاق یا نعناع خشک: ۱ قاشق غذاخوری
    سیر: ۴ حبه رنده شده
     ابتدا بادمجان‌ها را بشورید و کباب کنید. بادمجان‌ها باید با پوست کباب شوند. سپس پوست بادمجان‌های کباب شده را بگیرید و با گوشتکوب له کنید. سپس سایر مواد را هم به بادمجان له شده به جز آب انار یا رب انار را اضافه کنید و تمام آن‌ها را با هم بکوبید. در مرحله آخر رب انار یا آب انار را اضافه کنید و تمام مواد را خوب هم بزنید. شاید باورتان نشود اما کال کباب اصیل گیلانی شمابه همین سادگی آماده است. .

    شام امشب زیباکده

    ویرایش شده توسط مژگان جون  در تاریخ ۶/۸/۱۳۹۸   ۱۲:۲۵
  • ۱۴:۴۷   ۱۳۹۸/۸/۲۱
    avatar
    مژگان جون
    یک ستاره ⋆|53 |1271 پست

    کوکوی کدو | انواع کدو

        2 فنجان کدو سبز خشک خرد شده و خرد شده (از حدود 2 کدو سبز متوسط)
        1/4 لیوان خرده نان پانکو ساده
        1 فنجان پنیر چدار خرد شده
        1 تخم مرغ بزرگ
        1/2 فنجان پیازچه  سبز خرد شده ریز خرد شده
        2 قاشق غذاخوری شوید خرد شده
        1 قاشق چایخوری نمک
        1 قاشق چایخوری پودر سیر

    طرز تهیه

        فر را از قبل گرم کنید تا 400 درجه فارنهایت. یک ورقه پخت را با کاغذ перга بچینید و کنار بگذارید.
        در یک کاسه بزرگ ، کدو سبز ، خرده نان های پانکو ، پنیر چدار ، تخم مرغ ، پیاز سبز ، شوید و چاشنی ها را با هم بزنید تا خوب ترکیب شوند.
        یک قاشق غذاخوری در هر زمان ، مخلوط کدو سبز را درون توپهای کوچک فشار دهید. روی صفحه پخت قرار دهید و تا زمانی که تمام مخلوط کدوها استفاده نشده است ، تکرار کنید.
        پخت تا قهوه ای و شفاف ، حدود 30 دقیقه ، در نیمه راه بپرد.
        در صورت تمایل ، همراه با مزرعه ، گرم میل کنید.

    شام امشب زیباکده

    شام امشب زیباکده

    شام امشب زیباکده

    ویرایش شده توسط مژگان جون  در تاریخ ۲۱/۸/۱۳۹۸   ۱۴:۴۹
  • ۱۴:۵۰   ۱۳۹۸/۸/۲۱
    avatar
    مژگان جون
    یک ستاره ⋆|53 |1271 پست

    طرز تهیه قارچ با گوشت

    مواد لازم :

    5 عدد قارچ بسیار بزرگ 10 سانتی متر یا متوسط ​​10 قطعه

    250 گرم گوشت گردن گوشت خوک یا شانه

    100 گرم پنیر رنده شده روی یک رنده غلیظ

    1 پیاز بزرگ

    2 میخک سیر

    2 قاشق مسطح آرد سوخاری

    1 قاشق غذا خوری خامه 18٪ ضخیم

    1 تخم مرغ

    1 قاشق غذاخوری جعفری خرد شده

    مرزنجوش

    سیر گرانول

    1/2 قاشق غذاخوری فلفل

    1/2 قاشق چایخوری نمک

    2 قاشق غذاخوری کره برای سرخ کردن

      و همچنین :

    پنیر 50 گرم که  ضخیم رنده شده است

    1 قاشق غذاخوری جعفری خرد شده

    طرز تهیه :


        1. قارچ ها را تمیز کنید ، ریشه ها را بشویید و به آرامی برش دهید. کلاه های قارچ را نمک کنید و کنار بگذارید. پیاز و ریشه قارچ را درون مکعب های کوچک خرد کنید. کره را در یک ماهیتابه سرخ کنید ، پیازها را اضافه کنید ، سرخ کنید ، سپس سیر و خرد شده قارچ خرد شده را اضافه کنید تا سرخ شوند تا آب تبخیر شود ، خنک شود. گوشت پخته شده را به یک کاسه تبدیل کرده ، تخم مرغ ، نمک ، فلفل ، سیر گرانول ، مرزنجوش ، خامه ، جعفری ، آرد سوخاری ، پنیر رنده شده ، ریشه قارچ سرد شده را با پیاز اضافه کنید. همه چیز را کاملاً مخلوط کنید.

        2. کلاه های قارچ را با مواد آماده شده پر کنید ، داخل یک ظرف ضد آب با پروانه قرار دهید ، با فویل آلومینیومی بپوشانید ، داخل فر از قبل گرم شده با 180 درجه قرار دهید و 50 دقیقه بپزید

        . سپس فویل را برداشته ، با پنیر ، جعفری بپاشید و 10 دقیقه دیگر بپزید.

    شام امشب زیباکده

    شام امشب زیباکده

    شام امشب زیباکده

    شام امشب زیباکده

    ویرایش شده توسط مژگان جون  در تاریخ ۲۱/۸/۱۳۹۸   ۱۴:۵۱
  • ۱۳:۲۴   ۱۳۹۸/۸/۲۵
    avatar
    مژگان جون
    یک ستاره ⋆|53 |1271 پست

    طرز تهیه کتلت خوشمزه 8
    .
    گوشت چرخکرده ۱۲۵ گرم
    سیب زمینی ۲ عدد (متوسط تا درشت)
    پیاز ۱ عدد (متوسط تا کوچک)
    تخم مرغ ۱عدد
    سبزیجات خشک معطر ، اختیاری
    (شامل نعناع و شوید جعفری و گشنیز و شنبلیله)
    رب گوجه (اختیاری) نوک قاشق
    نمک فلفل زردچوبه بمقدار لازم
    .
    سیب زمینی و پیاز رو رنده ریز کردم آبشو گرفتم.
    بقیه موادو اضافه کردم و حسابی ورز دادم تا سیبزمینی پژمرده بشه.
    بعد با دست فرم دادم و در روغن سرخ کردم.
    .
    ☠⚠☠ در مورد رب گوجه دقت کنید که زیاد نریزید باعث میشه کتلت زود بسوزه.
    .
    اگه شما در مناطق کوهستانی و مرتفع زندگی میکنید که غذاها در اونجا زمان پخت طولانی تری دارن بهتره رب گوجه استفاده نکنید.
    همچنین میتونید سیب زمینی ها رو نیم پز کنید (نه اینکه نرم بشه ها!! اونجوری وا میره و روغن بیشتری میکشه.)
    .
    اگه موادتون آب انداخت بریزید داخل آبکش. معمولا برای دور اول آب نمیندازه اما از دور دوم ممکنه آب بندازه. .
    شامی ها رو یک دور سرخ کنید همه رو
    بعد سری جدید درست کنید
    وسط کار دونه دونه اضافه نکنید که روغن بیشتری جذب میکنه.
    .
    شامی های سرخ شده که از روغن خارج کردین داخل قابلمه کوچیک بذارین درشو ببندین تا خشک و سفت نشه.

    شام امشب زیباکده
  • ۰۷:۱۹   ۱۳۹۸/۹/۳
    avatar
    مامان ریحانه و حنانه
    کاربر جديد|16 |29 پست

    اینم شام دیشب ما 

    شام امشب زیباکده
  • leftPublish
  • ۱۶:۴۴   ۱۳۹۸/۹/۳
    avatar
    diba39
    یک ستاره ⋆|2520 |1313 پست
    مامان ریحانه و حنانه :

    اینم شام دیشب ما 

    شام امشب زیباکده

    عالیه 18

  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان