خانه
22.1K

شربت سکنجبین

  • ۱۳:۵۲   ۱۳۹۲/۴/۲۴
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|15007 |7040 پست
     

    تصورش هم لذت بخشه ...یه روز گرم یه لیوان شربت سکنجبین خنک چقـــــــــــــــــــــــــــــــــــدر میچسبه ..
    مخصوصا که وقتی بهش فکر میکنی مثل الان من روزه هم باشی ...تموم مولکولهات هوس سکنجبین میکنن

  • leftPublish
  • ۱۳:۵۳   ۱۳۹۲/۴/۲۴
    avatar
    الهه(مامان النا)
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|15007 |7040 پست
    این دستور مال مطبخ رویاست:


    مواد لازم :از این مواد حدود سه لیتر سکنجبین به دست می آد.

    شکر :سه کیلو
    آب :سه لیتر
    سرکه :سه پیمانه
    نعنا :نیم کیلو


    طرز تهیه :

    نعنا ها را پاک می کنیم وبه صورت دسته های کوچک در می آوریم .وهر دسته را با یک ساقه نعنا خوب می بندیم تا باز نشه .
    ابتدا آب وشکر را مخلوط می کنیم وروی حرارت می گذاریم تا قوام بیاد .علایم قوام اومدن اینه که حباب هایی را روی شربت می بینیم و یا اگه شربت را کمی در یخچال خنک کنیم قطره قطره از قاشق می چکه
    سپس سرکه را اضافه می کنیم ومی گذاریم حدود ده دقیقه دیگه بجوشه تا بوی تند سرکه تمام بشه.در حالی که شربت می جوشه دسته های نعنا را در شربت می اندازیم وزیر دیگ را خاموش می کنیم ومی گذاریم تا شربت کاملا سرد بشه .در این مدت نعنا ها مزه وعطر خوبی به شربت می دهند .
    حالا شربت را صاف می کنیم ودر سیسه در بسته نگه می داریم
  • ۱۳:۵۴   ۱۳۹۲/۴/۲۴
    avatar
    نگار اسدی
    یک ستاره ⋆|349 |994 پست
    واقعا الان می چسبه
  • ۱۳:۵۴   ۱۳۹۲/۴/۲۴
    avatar
    الهه(مامان النا)
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|15007 |7040 پست
    من با این دستورم درست کردم و خوب بودش

    مواد لازم:

    شکر 1 کیلو

    آب 3.5 پیمانه

    سرکه نصف لیوان کمی کمتر!

    نعنا 20 شاخه



    نعناها رو بشورین و بذارین آبش بره احتیاجی نیست پاکش کنین و برگ برگ کنین!

    شکر رو با آب میذاریم روی حرارت ملایم 20 دقیقه بجوشه!

    حالا شاخه های نعنا رو اضافه میکنیم و میذاریم 20 دقیقه ی دیگه بجوشه!

    آخر کار سرکه رو اضافه میکنیم و میذاریم 5 دقیقه بجوشه و بعد از روی حرارت برمیداریم

    وقتی خنک شد شربت رو صاف میکنیم و میریزیم توی شیشه و توی یخچال نگهداری میکنیم!
  • ۱۳:۵۶   ۱۳۹۲/۴/۲۴
    avatar
    الهه(مامان النا)
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|15007 |7040 پست
    من به سکنجبینم هم زعفرون دم کرده اضافه میکنم تا خوش رنگ تر بشه

    حتی میشه با رنگ خوراکی به رنگ سبز هم درش آورد اما چون مامانم اگه تو همه چی رنگ بریزم چنــــــــــــــــــــــــــــان چپ چپی نگاهم میکنه که حالم جا میاد من نریختم ..یعنی جرات نکردم
  • ۱۳:۵۷   ۱۳۹۲/۴/۲۴
    avatar
    نگار اسدی
    یک ستاره ⋆|349 |994 پست
    الهه جون می شه طرز تهیه شربت بید مشک هم بزاری؟
  • leftPublish
  • ۱۳:۵۹   ۱۳۹۲/۴/۲۴
    avatar
    الهه(مامان النا)
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|15007 |7040 پست
    من ندارم اما اگه دیدم چشم
  • ۱۶:۵۴   ۱۳۹۲/۴/۲۴
    avatar
    Nanayi joon
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|4285 |6357 پست
    کسی خاکشیر رو میدونه باید چطوری درست کرد دوستان
  • ۱۶:۲۵   ۱۳۹۲/۴/۲۵
    avatar
    بهارک
    یک ستاره ⋆|455 |1240 پست
    منم دوست دارم بدونم نانایی
  • ۱۲:۴۰   ۱۳۹۲/۸/۲۸
    avatar
    مهتا کرامت
    دو ستاره ⋆⋆|954 |2274 پست
    یادمه بچه بودم زیاد دوست نداشتم ولی فکنم اشتباه میکردم و الان باید جبران کنم
  • ۱۴:۵۰   ۱۳۹۳/۹/۲۳
    avatar
    parisan1991
    کاربر جديد|63 |113 پست
    عالی بود
  • leftPublish
  • ۱۵:۴۸   ۱۳۹۴/۵/۱۸
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست
    تو این روزای گرم ، واقعا میچسبه
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان