1- قالب کیک دایره ای به اندازه 25 سانتیمتر را کمی چرب کنید و کف آن کاغذ روغنی بیاندازید .
2- کره را به آرد اضافه کرده و خوب به هم بمالید تا به صورت خرده های ریز نان در بیاید .سپس شکر دانه ریز ، تخم مرغ ها و شیر را بیفزاید و خوب مخلوط کنید تا به صورت خمیر نرم و یکدستی در بیاید .
3- روی یک سطح صاف آرد پاشیده ، خمیر را به شکل مربعی به طول 35 سانتیمتر پهن کنید .
4- کره آب کرده را روی سطح خمیر بمالید ، زرد آلو و چیپس شکلات را با هم مخلوط کنید و آنها را روی سطح خمیر بریزید .5/2 سانتیمتر از لبه بالا و پایین خمیر را خالی نگه دارید .
5- خمیر را مثل رولت سوئیسی محکم لوله کنید و آن را به ورقه های 5/2 سانت برش بزنید .رولت ها را دور تا دور قالب کیک آماده شده به صورت کج ، روی هم بچینید .کمی شیر روی آنها بمالید .
6- قالب کیک را در فری که از قبل گرم شده روی درجه 180 سانتیگراد یا 350 درجه فارنهایت و یا عدد 4 فرهای گازی ، به مدت 30 دقیقه بپزد تا کاملاٌ طلایی شود .بگذارید کیک داخل قالب به مدت 15 دقیقه بماند تا سرد شود .سپس آن را روی سینی مشبک فلزی بگذارید تا کاملاٌ خنک شود .
7 – برای تزیین شکلات آب شده را روی کیک حلقه ای رولت ها بریزید .