این شیرینی شیک و خوش طعم یکی از شیرینی های سنتی می باشد که به شیرینی آردی معروف است و معمولاً برای نوروز تهیه می شود.
مواد لازم :
کره : 100 گرم
روغن جامد: 100 گرم
پودر شکر: 75 گرم
آرد ذرت: 65 گرم
آرد سفید قنادی : 200 گرم
بیکینگ پودر: 1/8 قاشق چایخوری
وانیل: 1/8 قاشق چایخوری
پودر هل : 1/2 قاشق چایخوری
روش تهیه :
1.آرد، آرد ذرت و بیکینگ پودر را مخلوط کرده و خوب الک کنید.
2.در یک ظرف دیگر کره و روغن را با همزن خوب بزنید تا سفید و روشن شود.
3.پودر قند را اضافه کرده و 4 تا 5 دقیقه هم بزنید تا کرمی و روشن شود. بعد وانیل و پودر هل را اضافه کرده کمی هم زده تا با هم مخلوط شوند.
4.سپس ترکیب آرد را به آن اضافه کنید و با هم مخلوط کنید.
5.خمیر را جمع کرده و به مدت 20 دقیقه در یخچال بگذارید تا استراحت کند.
6.سپس از یخچال بیرون بیاورید و قالب بزنید.
7.و با فاصله 2 سانت از هم در سینی فر بچینید.
8.به مدت 20 دقیقه در فری که از قبل با حرارت 170 درجه سانتیگراد گرم شده قرار دهید.