خانه
6.1K

شیرینی نان خامه ای در سه سوت

  • ۱۲:۴۸   ۱۳۹۱/۱۰/۱۷
    avatar
    یک ستاره ⋆|349 |994 پست

    اگرمی خواهیدهمسر وبچه ها از خوردن نان خامه ای که شما کدبانوپخته اید لذت ببرند زود دست بکارشید
    درست کردن خمیر;


     ۱- ۴۰۰گرم اب داغ و100 گرم کره یا روغن جامد و۲ق شکر, ۱/۴ق چای خوری نمک .۱/۴ق چای خوری همه را داخل یک قابلمه کوچک ریخته روی حرارت متوسط بزارید وقتی اب جوشید یکدفعه ۲۵۰ گرم ارد اضافه کنید, 5 دقیقه هم بزنید تا یک خمیر نرم ولطیف بشه به همین سادگی
    از روی حر...ارت بر می داریم ومی زاریم کاملا خنک بشه

    2- 6 عدد تخم مرغ به خمیر اضافه می کنیم ولی یکی یکی باید اضافه کردن۱ تخم مرغ ۱ دقیقه طول بکشد بهتر با قاشق یا همزن برقی هر کدوم راحتید
    .۱/۴ق چای خوری پکینک پودر .۱/۴ق چای خوری وانیل به خمیر کلمی اضافه می کنیم نگران تکیه تیکه و شل شدن خمیرنباشید در اخر کار خوب می شه .۳ دقیقه هم می زنیم تا صاف یک دست بشه حالا خمیر ما اماده است
    خمیر در قیف مخصوص میریزیم ماسوره باید درشت وزیگزاگی باشد

    کف سینی کاغذ چرب می اندازیم وچرب می کنیم با فاصله وبه اندازهای دلخواه شکوفه می زنیم روی شکوفه هارو می توانم با برس تخم مرغ کامل زده شده بزنند باعث براق شدن نان خا مه ای می شه

    ۴-فر از قبل داغ کردیم سینی شیرینی در وسط فر از پایین 400f-200c می زاریم بمدت ۱۵ دقیقه بعد درجه حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت یا ۱۷۵ درجه سانتی گراد می کنیم ۱۰ تا ۱۵ بماند ۱ دونه نان ور می داریم بعد چک می کنیم روش باید طلای وتوش پخته می توانید چند دقیقه بعد از پخت فر خاموش ودر فر نیمه باز وسینی داخل فر باشد.
    کل زمان بمدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه
    نان شما اماده است از فر در می ارید ومی زارید کاملا خنک شود ته نان سوراخ کنیدوبا خامه پر کنید .اگر درست کردن خامه براتون سخت می توانید از خامه های اماده یا اسپری استفاده کنید

    ۵-درست کردن خامه;
    ۵۰۰ گرم شیرپر چرب 35% -40%با ۶ق پودر قند ۱/۴ ق چ وانیل 5ق گلاب کمی مخلوط داخل فریزر به مدت ۸ تا ۱۰ ساعت قرار دهید تا تیغ‌های یخ در آن ایجاد شود
    تیغ های همزن باید خشک و تمیز باشه داخل فریزر بزارید
    ظرف خامه رو از فریزر بردارید با همزن برقی به مدت ۳ دقیقه به آرامی شروع به همزدن بعد آن با حد اکثر صورت تند بزنید
    وقتی‌ خامه سفت شد و فرم گرفت زدن رو متوقف کنید چنانچه زدن رو ادامه دهید خامه تبدیل به کره می شه خامه رو توی یخچال گذاشته تا کمی سفت تر بشه وداخل قیف وبا ماسوره باریک وزیگزاکی بریزید و داخل نان خامه ای رو پر کنید.به همین راحتی

    ۶-نکته ها;۱- میشود به جای اب از شیراستفاده کرد- ۲- این خمیر کارای زیاد داره می شه انواع خامه حلوا سالادها دسرها را پر کرد ۳-روغن مایع می شه استفاده کرد ولی نصف ۵۰ گرم۴-از خامه صبحانه یا پگاه می شه خامه فرم داد اول همزن برقی دوره کند ۳ دقیقه دور تند 3 دقیقه تا شکل بگیره 


     

    ویرایش شده توسط نگار اسدی در تاریخ ۱۷/۱۰/۱۳۹۱   ۱۲:۵۶
  • leftPublish
  • ۱۵:۳۴   ۱۳۹۱/۱۰/۱۷
    avatar
    ساناز افشار
    چهار ستاره ⋆⋆⋆⋆|3627 |4913 پست
    وای چه خوب من عاشق نون خامه ای ام
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان