خانه
710

طرز تهیه استیک مرغ

  • ۰۸:۵۷   ۱۳۹۷/۱۱/۱۳
    avatar
    کاربر جديد|5 |125 پست

    طرز تهیه استیک مرغ

    طرز تهیه استیک مرغ , دستور پخت استیک مرغ , steke morgh , hsjd; lvy

    استیک مرغ

    استیک مرغ یکی از انواع استیک های خوشمزه و پرطرفدار در جهان است که به عنوان یک غذای بین المللی شناخته می شود. همانطور که مطمئنا می دانید استیک ها با گوشت یک تکه و لخم تهیه می شوند و استیک مرغ را به همین صورت طبخ می شود.

    با مقدار موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر استیک مرغ تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری استیک مرغ تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید.

    مواد لازم برای ۴ نفر

    مواد لازم استیک مرغ

    • کره ۵۰ گرم
    • سینه مرغ ۲ عدد
    • پودر سیر نصف قاشق چایخوری
    • نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی

    دستور پخت

    طرز تهیه استیک مرغ

    ابتدا کره را از یخچال خارج می کنیم و اجازه می دهیم تا در دمای محیط نرم شود و بعد اگر سینه ها استخوان داشتند آن ها را می کنیم ،سپس سینه ها را روی تخته آشپزخانه می گذاریم و از عرض آن ها را با چاقو برش می زنیم

    دقت کنید که قطر آن ها ۱ سانتی متر باشد چون کمتر بودن آن ها باعث از هم واشدن گوشت می شود و شما یک استیک زیبا نخواهید داشت. سینه مرغ های برش خورده را داخل پلاستیک می گذاریم،سینه ها را باید صاف صاف در پلاستیک قرار بدهیم

    و با بیفتکوب روی آن ها را می کوبیم و ذکر این مورد حائز اهمیت است که جوری می زنیم که به بافت سینه مرغ ها آسیبی وارد نشود. با پشت کارد آشپزخانه هم می توانید این کار را انجام دهید ، این کار را تا جایی انجام می دهیم که گوشت ها پهن و یکدست شوند.

    سپس روی سینه های مرغ نمک،فلفل سیاه و پودر سیر می پاشیم و قلمو آشپزخانه را به کره می زنیم و روی سینه ها می کشیم تا با کره کاملا آغشته شوند. اگر زمان کافی داشتیم به مدت ۱ ساعت سینه ها را در ظرف قرار می دهیم

    و درب آن را می گذاریم و داخل یخچال می گذاریم.در غیر این صورت سینه ها را همان لحظه سرخ می کنیم. تابه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا داغ شود سپس سینه ها را داخل آن می گذاریم تا گریل شوند.

    زمانی که یک سمت سینه ها گریل شد آن ها را به آرامی بر می گردانیم تا طرف دیگر آن ها نیز گریل شوند. در پایان پس از اینکه استیک ها به طور کامل آماده شدند آنها را در بشقاب می گذاریم و با سس دلخواه سرو می کنیم.نوش جان

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان