پلو مخلوط بادمجان ادويه دار
🔴مواد لازم🔴 🍆
برنج: 3 پیمانه
پنیر موزارلا (رندهشده): 200 گرم
کره: 3/1 پیمانه
بادمجان (نگینی خردشده): 3 عدد
پیاز (نگینی خردشده): 1 عدد
پیازچه (خردشده): 8 عدد
فلفل دلمهای سبز، زرد و قرمز (نگینی خردشده): 3 عدد
گوجهفرنگی (فیله و خردشده): 3 عدد
نخودفرنگی (پختهشده): 1 پیمانه
نمک و فلفل به مقدار لازم
پودر سیر و ادویهکاری 1 قاشق چایخوری از هر کدام
🔴طرز تهیه🔴 🍛
برنج را از شب قبل یا حدود پنج الی شش ساعت پیش از شروع پخت در مقداری آب و نمک خیس کنید، سپس پخته و آبکش کنید. در ظرفی برنج آبکششده را با پنیر موزارلا و نیمی از کره مخلوط کرده در قالبی که میان آن خالی باشد و با مقداری روغن مایع چرب کردهاید بریزید و روی آن را با فویل بپوشانید و در طبقه وسط فر با حرارت 350 درجه فارنهایت حدود یک ساعت قرار دهید تا پخته شود.
در این فاصله بادمجان را در بقیهی کره سرخ کنید پیاز، پیازچه، فلفل دلمهایها و گوجهفرنگی را اضافه کرده تفت دهید و در ظرف را گذاشته به مدت 15 دقیقه روی حرارت بماند. سپس نخودفرنگی، نمک، فلفل، پودر سیر و ادویه کاری را به مواد بالا اضافه کنید، حدود پنج دقیقه دیگر بماند. بعد برنج را در ظرف مورد نظر برگردانید و مواد بالا را در وسط و اطراف آن بریزید و تزئین کنید.
🔴نکته🔴 🚦
1. توجه داشته باشید، زمانی که برنج در حال جوشیدن است نباید ترکخورده و له شود. در ضمن باید به حدی بجوشد تا قد بکشد.
2. بهتر است قبل از سرخ کردن بادمجان آن را در مقداری آب و نمک قرار داده و پس از یک ساعت در آبکش بریزید شسته و خشک کنید، سپس سرخ کنید.
3. از سبزیجات معطری شامل جعفری، ریحان، نعناع و مقداری گشنیز میتوانید استفاده کنید.
4. زمانی که برنج را در قالب ریخته کمی فشار دهید تا منسجم شود.
5. پس از پخت برنج ته قالب را در آب سرد زده و با کاردک اطراف آن را خیلی آرام از ظرف جدا کنید، سپس در ظرف اصلی برگردانید..