خانه
9.68K

طرز تهیه ته چین قالبی

  • ۰۹:۴۱   ۱۳۹۱/۹/۱۲
    avatar
    چهار ستاره ⋆⋆⋆⋆|3627 |4913 پست

    مواد لازم:
     
    برنج 2 پیمانه

     
    ماست یک و نیم پیمانه
     
    تخم مرغ 2 عدد
     
    روغن 1/4 فنجان
     
    مرغ 2 عددسینه کامل (از ران مرغ هم میتونید استفاده کنید)
     
    کره,نمک,زعفران اب کرده به میزان لازم
     
    زرشک,خلال بادام,خلال پسته جمعا 3/4 پیمانه
     


    طرز تهیه:
     
    توضیح: سعی کنید ماستی را انتخاب می‌کنید ترش باشد. هرچه ماست شما ترش‌تر باشد ته‌چین خوش طعم‌تر می‌شود.
     
    *ابتدا مرغ رو با نمک و پیاز و زعفرون و پیاز بپزید طوریکه در آخر حدود نصف فنجان از آبش باقی بمونه.
     
    من مرغ را معمولا شب قبل آماده می‌کنم و آنرا می‌خوابانم توی ماست و زعفران. پس از پختن مرغ، بگذارید سرد شود و استخوان‌های آنرا جدا کنید مقداری از ماست را با کمی از زعفران مخلوط کنید نمک بزنید و مرغ را در آن بخوابانید.
     برنج را از قبل خیس کرده و سپس بجوشانید.
     برای ته چین باید برنج را کمی کمتر از مدت زمان جوشاندن چلو جوشاند تا زیاد شله یا به قول قدیمی‌ها آش نشود.
     معمولا برای ته چین آنرا زمانی از روی آتش بردارید که هنوز مقداری دانه‌هایش زنده است، یعنی هنوز کمی سفت است دلیل این کار این است که ماست باعث خواهد شد که برنج بعد از صاف کردن هم مقداری از آب ماست را به خودش جذب کند و در نتیجه اگر زیاد از حد جوشیده باشد باعث خواهد شد که بصورت آش دراید و زیاد از حد نرم شود. خلاصه اینکه برنجی که برای ته چین درست می‌کنید باید کمی سفت تر از برنج چلو باشد.
     بعد از جوشیدن آنرا با آب سرد آبکش کنید حالا باقیمانده ماست را با باقیمانده زعفران مخلوط کنید و نمک بزنید و تخم مرغ بزنید سپس برنج را که با آب سرد آب کش کرده اید در آن بریزید و مخلوط کنید.
     وقتی مایه برنجی کاملا مخلوط و یکدست شد توی قالب (7×7×20) چرب شده مقداری برنج بریزید حالا مرغ را از داخل ماست خارج کنید و همراه با خلال پسته روی برنج بگذارید.
     و بقیه مایه برنج روی اون بریزید و کمی فشار بدید و باز مقداری کره روی آن بریزید. روی قالب رو فویل بکشید و توی فر روی حرارت 170درجه در طبقه وسط به مدت بیشتر از یکساعت قرار دهید
     با زرشک و خلال پسته و سیب زمینی سرخ شده تزئین کنید .
     

  • leftPublish
  • ۱۵:۲۹   ۱۳۹۱/۱۰/۱۷
    avatar
    NONAAA
    کاربر جديد|1 |29 پست
    ممنون حتما درست میکنم
  • ۲۱:۳۵   ۱۳۹۱/۱۰/۱۷
    avatar
    صبا
    کاربر فعال|416 |581 پست
    حتما دوست دارم امتحان کنم. اگه خوب شد عکسشو میذارم.
  • ۲۱:۴۸   ۱۳۹۱/۱۰/۱۷
    avatar
    نازنین
    کاربر فعال|330 |750 پست
    عزیزم جنس قالبش چیه من توی پیرکس درست کردم البته بدون فویل خیلی خوشمزه شد اما خوشگل نشد بچه ها هیچکدوم تجربه دارین راهنماییم کنین؟
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان