خانه
7.85K

طرز تهیه تیرامیسو

  • ۱۴:۲۱   ۱۳۹۳/۳/۱
    avatar
    کاربر فعال|271 |377 پست


    طرز تهیه تیرامیسو؛ دسر ایتالیایی


    تیرامیسو، دسری ایتالیایی است که چند سالی است در ایران طرفدارانی پیدا کرده است؛ حتی یکی از کارخانه های بزرگ بستنی سازی کشور نوع آماده و بسته بندی شده آن را تولید و روانه بازار کرده است. برای آشنایی بیشتر با دستور تهیه تیرامیسوی کلاسیک با ما همراه شوید.

    مقدار کالری تیرامیسو
    مواد این دسر در مجموع ۱۳۵۰ کیلوکالری انرژی دارند و در صورت تقسیم آن میان ۴ نفر، به هر نفر ۳۳۵ کیلوکالری انرژی خواهدرسید. این دسر کالری فراوانی دارد بنابراین باید آن را محدود مصرف کنید تا دچار اضافه وزن و چاقی نشوید.


    ● همراه غذا
    تیرامیسو دسری لایه لایه است و خوردن تکه ای از آن طعم منحصر به فردی در دهان ایجاد می کند بنابراین همراه آن ماده غذایی خاصی توصیه نمی شود تا طعم خود دسر قابل حس باشد. برای تزیین قسمت فوقانی این دسر، اغلب کاکائوی رنده شده، پودر کاکائو و حتی قهوه مناسب است.


    ● طرز تهیه تیرامیسو
    زرده و سفیده را از هم جدا کنید و هر یک را در ظرف های جداگانه بریزید. شکر به زرده اضافه و با همزن برقی مخلوط کنید. البته ظرفی که این مخلوط در آن در حال آماده شدن است را در ظرفی که آب در آن در حال جوشیدن است، بگذارید و محتویات ظرف را ۱۰دقیقه با هم مخلوط کنید. از سوی دیگر، یک قاشق غذاخوری باقیمانده از شکر را به سفیده تخم مرغ اضافه و با همزن آن را آنقدر هم بزنید تا کاملا حالت پفکی به خود بگیرد و با وارونه کردن ظرف بیرون نریزد. ماسکارپونه را به سفیده اضافه کنید و هم بزنید. سپس زرده را بیفزایید و مواد را با قاشق پلاستیکی بسیار نرم مخلوط کنید به طوری که پف سفیده از بین نرود. با این کار کرم تیرامیسو آماده شده است. بهتر است قبل از تهیه کرم این دسر، قهوه را دم کنید و بگذارید کمی خنک شود. حالا لیوان های کوتاه و دها ن گشادی را بردارید و کف آنها کمی کرم تیرامیسو بریزید، سپس برای چند لحظه بیسکویت ها را در قهوه قرار دهید و بردارید و روی کرم قرار دهید. روی بیسکویت ها را با کرم بپوشانید و آنقدر این کار را تکرار کنید تا لیوان ها از نیمه شان پرتر شوند. در انتها روی مواد پودر کاکائو بپاشید و دسرها را ۴۰ دقیقه در یخچال قرار دهید تا برای سرو آماده شوند.


    ● مواد لازم برای تیرامیسو (برای ۴ نفر)
    بیسکویت مخصوص تیرامیسو/۲۰۰گرم/۵۲۰کیلوکالری
    تخم مرغ/۳عدد/۳۰۰کیلوکالری
    پنیر ماسکارپونه/۲۵۰گرم/۴۰۰کیلوکالری
    شکر/۴قاشق غذاخوری/۱۳۰کیلوکالری
    قهوه تلخ/۴فنجان/۰کیلوکالری
    پودرکاکائو/به میزان دلخواه/۰کیلوکالری



    ۷ راز تیرامیسو

    تیرامیسو یکی از دسرهای معروف ایتالیایی هاست. ان دسر به همان اندازه در ایتالیا معروف است که قطاب یزدی در ایران. معنای لغتی تیرامیسو «بینداز بالا» است. این دسر در میلان به قدری خوش طعم تهیه می شود که دوست دارید آن را با ظرف میل کنید اما برای تهیه تیرامیسو، باید نکته هایی رعایت شود که به هرچه خوشمزه تر شدن آن کمک می کند:

    ۱. پنیری که در تهیه این دسر به کار می رود، باید از نوع خامه ای و بدون نمک باشد. در میان انواع پنیرها، بهترین انتخاب، پنیر ماسکارپونه است و استفاده از پنیرهای خامه ای معمولی که طعم شوری دارد، طعم تیرامیسو را خراب خواهد کرد.

    ۲. نباید هر بیسکویتی را برای تهیه تیرامیسو استفاده کرد. برخی از بیسکویت های طعم دار استفاده می کنند در حالی که این دسر بیسکویت خاص خود را دارد که به نام «لیدی فینگر» معروف است؛ بیسکویتی شکری و با بافت اسفنجی. اگر این بیسکویت در دسترس نبود، می توان از کیک اسفنجی ساده نیز استفاده کرد.

    ۳. بهترین قهوه برای تهیه این دسر، قهوه اسپرسو است که باید کاملا تلخ و سیاه باشد. هرگز نباید از قهوه شکردار، شیردار یا نسکافه ای برای تهیه تیرامیسو استفاده کرد.

    ۴. غوطه ور کردن بیسکویت ها در قهوه به مدت طولانی اشتباه است. باید بیسکویت را به اندازه شمارش اعداد از یک تا ۵ در قهوه قرار داد و فورا خارج کرد.

    ۵. برای آنکه بوی زحم تخم مرغ گرفته شود، باید زرده و سفیده حتما جداگانه زده شوند و ابتدا پنیر با زرده مخلوط و سپس زرده به سفیده زده شده افزوده شود. در این صورت کرمی نرم، سبک و پف دار به دست می آید که بویی نمی دهد. ریختن کمی وانیل در این مخلوط طعم بهتری به آن می دهد.

    ۶. ظرف مناسب سرو این دسر، ظرف شیشه ای است تا لایه های دسر در آن دیده شود. قابل مشاهده بودن طبقات دسر، لذت خوردن آن را چند برابر می کند.

    ۷. خوردن تیرامیسو آدابی دارد؛ باید قاشق را در عمقی ترین قسمت فرو برد و سپس تکه ای از آن را کند و بالا آورد. در این صورلایه های زیرین خورده شوند، چندان درست نیست و نشان از این دارد که با آداب خوردن این دسر آشنایی ندارید و تیرامیسوخور واقعی نیستید.طرز تهیه تیرامیسو
    ویرایش شده توسط maryam maloosak در تاریخ ۱/۳/۱۳۹۳   ۱۴:۲۱
  • leftPublish
  • ۱۴:۱۶   ۱۳۹۳/۳/۲
    avatar
    نازنین
    کاربر فعال|330 |750 پست
    مریم جون بیسکوییت لیدی فینگر و پنیرش رو از کجا میشه تهیه کرد؟
  • ۱۴:۴۴   ۱۳۹۳/۳/۲
    avatar
    shirin
    یک ستاره ⋆|1865 |1439 پست
    من دوست ندارم چندباری خواستم بخورم از خامه که روشه ژله ای مانند ولغزنده اس خوشم نیومد.
  • ۱۵:۰۲   ۱۳۹۳/۳/۳
    avatar
    maryam maloosak
    کاربر فعال|271 |377 پست
    زیباکده
    نازنین  : 

    مریم جون بیسکوییت لیدی فینگر و پنیرش رو از کجا میشه تهیه کرد؟
    زیباکده
    عزیزم اینا که نوشته ایده ال ترینشه من خودم از پنیر ریکوتا که بدون نمکه استفاده کردم و به جای بیسکویت لیدی فینگر هم از کیک اسفنجی که خودم درست کردم استفاده کردم عالی میشه
  • ۱۷:۰۲   ۱۳۹۳/۴/۶
    avatar
    بلوندی
    کاربر فعال|567 |644 پست
    دیگه از چه کیکا یا بیسکوییت های میشه استفاده کرد که خوب بشه؟
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان