آرد گندم |
۳ پیمانه |
شیر خشک |
۲ پیمانه |
شکر |
۳ پیمانه |
آب |
۱ پیمانه |
گلاب |
نصف پیمانه |
هل |
۲ قاشق غذاخوری |
زعفران |
نصف قاشق چای خوری |
کره |
۴۰۰ گرم |
روغن مایع |
نصف لیوان |
طرز تهیه
ابتدا آرد را روی حرارت ملایم تفت دهید و در دقایق پایانی تفت شیر خشک را اضافه کنید و تا زمانی که طلایی شود، تفت دهید.
سپس از روی حرارت بردارید و آرد را همراه شیر خشک الک کنید.
در ادامه، کره و روغن را اضافه کنید و مواد را همراه آن روی حرارت ملایم دوباره کمی تفت دهید تا روغن جذب مواد شود.
سپس مواد را از روی حرارت بردارید و بگذارید کمی خنک شود.
در این فاصله آب و گلاب، هل و زعفران و شکر را با هم مخلوط کنید و روی حرارت ملایم بگذارید تا شیره نسبتاً غلیظی تهیه شود سپس به آرامی شیره را به مخلوط آرد اضافه و در ظرف مناسب با کمی خلال پسته تزئین کنید.