مواد لازم :
بادمجان قلمی 10 تا 12 عدد
گوشت سر دست گوساله یا گوسفند 1 کیلو
لوبیای سفید نیم کیلو
پیاز سرخ کرده 3 قاشق غذا خوری
کشک 1 تا 2 لیوان
روغن 350 گرم
نمک و فلفل به مقدار کافی
طرز تهیه :
گوشت و لوبیا و پیاز داغ را با 2 تا 3 لیوان آب می گذاریم کاملا بپزد بادمجان ها را پوست می کنیم و سر آن را می گیریم کمی نمک می زنیم و با روغن د ر حرارت ملایم ، اطرافش را سرخ می کنیم .و بعد بادمجان ها و گوشت و لوبیا را خوب می کوبیم و مخلوط می کنیم . 2 تا 3 لیوان آب و هر مقدار آب گوشتی که داریم داخل گوشت و بادمجان می ریزیم و ظرف را روی حرارت ملایم می گذاریم و گاهی آنرا به هم می زنیم تا حلیم کاملا جا افتاده شود کش پیدا کند و آب آن تمام و غلیظ شود . ظرف را از روی آتش بر می داریم و با کشک مخلوط می کنیم و در ظرف می کشیم و روی آنرا با نعناع داغ و پیاز داغ و گردوی تازه پوست گرفته تزیین می کنیم . مقداری هم گردوی تازه در ظرف جداگانه با حلیم بادمجان سر میز می بریم . در صورتی که فصل گردوی تازه نباشد می توان مقداری گردوی خشک را شب قبل در آب سرد خیس کرده و پوست گرفت و مصرف نمود . بعضی ها حلیم بادمجان را با عدس تهیه می کنند ولی حلیم بادمجان با لوبیای سفید رنگش سفید تر می شود . و در صورت مصرف عدس مقدار آن همان نیم کیلو است .