خانه
1.39K

طرز تهیه خورش آلو گشنیز

  • ۱۳:۰۶   ۱۳۹۴/۶/۱۴
    avatar
    دو ستاره ⋆⋆|3355 |2818 پست

    طرز تهیه خورش آلو گشنیز


     این خورش منظور از آلو، سیب زمینی است. چون مردم جنوب تا یکی دو نسل پیش سیب زمینی را که از هندوستان آمده بود مانند هندی‌ها (آلو زمینی) می‌نامیدند.

    مواد لازم برای خورش آلو گشنیز برای ۵ تا ۶ نفر :
     روغن      یک پیمانه
    پیاز      یک عدد، درشت خرد شده
     سیر      ۴ پر، کوبیده
    ادویه‌ی خورشی      یک قاشق چایخوری
    فلفل قرمز     یک قاشق چایخوری
    گوشت خرد شده     ۵۰۰ گرم
    لیمو عمانی     ۴ عدد
    گشنیز ساطوری     یک کیلوگرم
    گرد لیمو عمانی     یک قاشق سوپخوری
    سیب زمینی خرد شده     ۳ عدد
    نمک     یک و نیم قاشق چایخوری
    محلول زعفران     یک قاشق سوپخوری

    طرز تهیه خورش آلو گشنیز :
    مقداری از روغن را در قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید. سپس پیاز را به آن اضافه کرده، اجازه دهید تا طلایی رنگ شود.

    سیر، ادویه‌ها و گوشت را اضافه کنید و ۲ تا ۳ دقیقه‌ی دیگر هم بزنید تا گوشت خرمایی رنگ شود. ۳ پیمانه آب اضافه کنید و اجازه دهید تا گوشت بپزد.

    لیمو عمانی‌ها را سوراخ کرده و در یک پیمانه آب خیس کنید و پس از آن که گوشت کمی پخت به خورش بیفزایید.

    گشنیز را هم در مقداری روغن خوب سرخ کنید و در اواخر طبخ، گرد لیمو عمانی و گشنیز را به همراه سیب زمینی به خورش بیفزایید و به مدت ۴۵ دقیقه‌ی دیگر خورش را بپزید تا قوام آمده و به روغن بیفتد.

    در آخر نمک و محلول زعفران را اضافه و خورش را بعد از یکی دو جوش از حرارت بردارید.

    نکته برای پخت خورش آلو گشنیز:
    * این دستور ۱۰۰ گرم کربوهیدرات، ۱۲۰ گرم پروتئین، ۲۶۰ گرم چربی و ۳۲۲۰ کیلوکالری انرژی دارد.

    * در این خورش منظور از آلو، سیب زمینی است. چون مردم جنوب تا یکی دو نسل پیش سیب زمینی را که از هندوستان آمده بود مانند هندی‌ها (آلو زمینی) می‌نامیدند.

    طرز تهیه خورش آلو گشنیز
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان