خانه
959

طرز تهیه خورشت آلو اسفناج

  • ۱۶:۳۵   ۱۳۹۸/۸/۱
    avatar
    کاربر جديد|0 |18 پست

    طرز تهیه خورشت آلو اسفناج

    مواد لازم برای 4 نفر:

    عصاره بره الیت: 1 عدد

    گوشت خورشتی گوسفندی: 300 گرم

    اسفناج: 1 کیلوگرم

    آلو خورشتی: 250 گرم

    پیاز متوسط: 2 عدد

    سیر: 1 حبه

    ادویه: به میزان دلخواه

     

    طرز تهیه:

    ابتدا پیاز را خلالی کرده و در روغن تفت می دهیم تا رنگ آن زرد شود. سپس سیر را خرد کرده و با پیاز تفت می دهیم. گوشت ها را به آنها اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا رنگ گوشت عوض شود. در نهایت ادویه ها را اضافه می کنیم و 2 لیوان آب میریزیم و اجازه می دهیم تا گوشت بپزد.

    مادامی که گوشت در حال پختن است اسفناج ها را شسته و در ماهیتابه با کمی روغن تفت می دهیم تا آب خود را از دست داده و نرم شود. در این مرحله آلو ها را که از قبل حدود 1 ساعت در آب خیسانده بودیم به اسفناج اضافه کرده و سرخ میکنیم. توجه داشته باشید که اسفناج زیاد از حد سرخ نشود تا تلخ نگردد.

    پس از آنکه گوشت پخته شد آلو و اسفناج را به آن اضافه کرده و یک عدد عصاره بره الیت به آن اضافه می کنیم تا بجوشد. به خاطر داشته باشید که بدلیل اضافه کردن عصاره الیت دیگر از نمک استفاده نکنید. عصاره الیت کمک می کند تا غذا زودتر جا افتاده و خوشمزه و خوش عطر تر شود.

    پس از آنکه خورشت جا افتاد آماده سرو کردن است. نوش جان!3

    طرز تهیه خورشت آلو اسفناج
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان