طرز تهیه دسر کدو حلوایی
مواد لازم دسر کدو حلوایی - 2 نفر |
کدو حلوایی پخته و پوره شده |
یک پیمانه |
شیر |
یک و نیم پیمانه |
نشاسته ذرت |
دو قاشق غذاخوری |
شکر |
نصف پیمانه |
زعفران |
نصف قاشق چایخوری |
گلاب |
یک چهارم پیمانه |
وانیل |
یک چهارم قاشق چایخوری |
مراحل تهیه دسر کدو حلوایی
1. ابتدا کدو حلوایی را پوست می گیریم و پس از دو نیم کردن و خالی کردن تخمه هایش، آن را خرد می کنیم و در یک تابه به همراه مقداری آب به مدت 45 دقیقه روی حرارت قرار می دهیم تا بپزد.
2. پس از اینکه کدو حلوایی پخت و آب آن کشیده شد تابه را از روی حرارت برمیداریم و با مخلوط کن و یا میکسر آن را پوره می کنیم. ما فقط یک پیمانه از این پوره کدو حلوایی نیاز داریم بقیه اش را می توانید در ظرف در بسته در یخچال نگهداری کنید و بعدا سوپ کدو حلوایی یا کیک کدو حلوایی و ... درست کنید.
3. در ادامه نشاسته ذرت را با کمی شیر در یک تابه مخلوط می کنیم و روی حرارت می گذاریم سپس بقیه شیر ، پودر کدو حلوایی پوره شده و شکر را اضافه می کنیم و مرتب هم می زنیم تا بجوشید.
4. پس از اینکه مواد داخل تابه جوشید زعفران ، وانیل و گلاب را به مواد داخل تابه اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم تا همه مواد یکدست شوند. سپس تابه را از روی حرارت بر میداریم و دسر کدو حلوایی را در کاسه یا ظرف های دسر خوری تک نفره می ریزیم و با دارچین و به کمک شابلون تزیین می کنیم.
5. البته در صورت تمایل می توانید با خامه صبحانه یا چیپس شکلات هم این دسر را تزیین کنید. امیدواریم از خوردن این دسر کدو حلوایی فوق العاده خوشمزه لذت ببرید.
نکات پخت دسر کدو حلوایی
دسر کدو حلوایی با عسل
اگر می خواهید دسر کدو حلوایی را با عسل درست کنید در این صورت به جای گلاب از یک قاشق غذاخوری عسل استفاده کنید.
نگهداری دسر
در صورتی که می خواهید دسر کدو حلوایی را بعد از چند ساعت سرو کنید بهتر است یک قالب کره 15 گرمی را به مواد دسر اضافه کنید تا روی دسر ترک برندارد.