طرز تهیه سمبوسه مرغ
سمبوسه یکی از غذاهای مربوط به خطه جنوب کشور می باشد که مانند پیراسکی کی توان داخل آن را با انواع مواد غذایی دلخواه پر نمود و سرخ کرد.در این پست قصد داریم سمبوسه مرغ را آموزش دهیم که می توانید داخل آن را با سایر مواد و سبزیجات دلخواه و همچنین ادویه ها خصوصا فلفل قرمز پر نمایید.
مواد لازم برای سمبوسه مرغ :
آرد: دو پیمانه
ماست: دو قاشق سوپخوری
پیاز: دو عدد
فیله مرغ: ۳۰۰ گرم
جعفری: یک تا دو قاشق سوپخوری
طرز تهیه سمبوسه مرغ :
پیازها را خرد کنید و کمی تفت دهید تا نرم شود بعد تکه های فیله مرغ را به پیاز اضافه کنید. نمک و فلفل و جعفری خردشده را هم با مواد مخلوط کنید تا طعم شان به خورد هم بروند. آرد، روغن مایع و ماست را مخلوط و کم کم آب ولرم را تا زمانی که خمیر به دست نچسبد اضافه کنید.
بعد در یک سطح آرد پاشیده و خمیر را با وردنه باز کنید و با لیوان گرد قالب بزنید، از مواد در هر قالب کمی گذاشته و لپه های خمیر با چنگال کاملا ببندید تا باز نشود سپس هر دو طرف سمبوسه را سرخ کنید. در ضمن می توانید از خمیرهای آماده هم استفاده کنید.