طرز تهیه نودالیت اسفناج و گوشت
مواد لازم برای 4 نفر:
1. نودالیت گوشت الیت 4 بسته
2. گوشت چرخ کرده 300 گرم
3. پیاز بزرگ 2 عدد
4. سیر خرد شده 2 حبه کوچک
5. اسفناج 3 پیمانه
6. تخم مرغ 1 عدد (در صورت تمایل)
7. ادویه به میزان دلخواه
8. نمک 1 ق.چ
9. رب گوجه فرنگی 2 ق.غ
10. پنیر پارمزان به میزان دلخواه
طرز تهیه نودالیت اسفناج و گوشت:
پیاز را خلالی کرده و سرخ می کنیم تا از سفیدی در آید، سپس سیر را له و خورد کرده و به آن اضافه می کنیم.
پس از آنکه سیر نیز سرخ شد، گوشت چرخ کرده را اضافه می کنیم و سرخ می کنیم. پس از آنکه گوشت از خامی در آمد تخم مرغ و اسفناج را نیز به آن اضافه می کنیم.
درنهایت نیز رب و ادویه های دیگر را اضافه نموده و تفت می دهیم تا به خورد گوشت برود.
نودالیت را طبق دستور روی جلد آن تهیه می کنیم و از آب خارج می کنیم. سپس مواد گوشت را با آن مخلوط کرده و مقداری پنیر پارمزان به عنوان تزیین روی آن می پاشیم.
نودالیت گوشت و اسفناج شما آماده است. نوش جان!