مخصوص شب عید
سبزی پلو با ماهی با شیره انگور
مواد لازم :
. فیله ماهی ضخیم : 4 تکه
. نمک : 2 قاشق چایخوری
. فلفل : یک قاشق چایخوری
. آرد: 2 قاشق غذاخوری
. کره : 4 قاشق غذاخوری
. روغن زیتون : 2 قاشق غذاخوری
. سیر : 8 حبه
. آب نارنج : 2 فنجان
. شیره انگور : 3 قاشق غذاخوری
. زعفران آب کرده : یکدوم قاشق چایخوری
. زنجبیل تازه رنده شده : 2 قاشق چایخوری
. فلفل قرمز خرد شده: یکدوم قاشق چایخوری
. زرشک : یکچهارم برای تزئین
🔸 روش تهیه :
1. ماهی را بشویید و خشک کنید سپس روی آن نمک بمالید و کمی آرد بزنید.
2. نصف کره را در ماهیتابه داغ کرده و هر دوطرف ماهی را تفت دهید تا طلایی شود.
3. در ماهیتابه دیگری بقیه کره را ریخته و سیر را تفت دهید تا طلایی شود. سپس آب نارنج و شیره انگور و یک قاشق چایخوری نمک و فلفل و زعفران و زنجبیل و تکههای فلفل را ریخته و بگذارید به مدت 10 دقیقه جوش بیاید تا سس آماده شود.
4. زرشکها را بپزید و به عنوان تزئین استفاده کنید.
5. برای درست کردن برنج سبزی پلو به اندازه 4-3 فنجان سبزی پلوی خرد شده را با برنج آب کش شده مخلوط کنید. به آن دارچین اضافه کرده و به شکل هرم چیده. کمی روغن اضافه کنید و بگذارید دم بکشد.
6. قبل از سرو برنج در کنار ماهی، برنج سبزی پلو را در کاسه کوچکی ریخته، کاسه را قبلا چرب کنید. کاسه را کمی در فر داغ کنید. سپس در بشقاب یا دیسی که ماهی را چیدهاید کاسه را برعکس کنید تا سپزی پلو قالبی دربیاید.