خانه
121K

غذاهایی که سریع آماده میشن

  • ۲۳:۵۰   ۱۳۹۳/۹/۱۸
    avatar
    کاربر فعال|290 |187 پست
    دوستای گلم سلام من اینقدر مشغله دارم (درس،کار،...)همیشه برای غذا درست کردن وقت کم میارم 

    ممنون میشم غذاهای سریع الپختی که بلدید رو تو این تاپیک بذارید که هم من هم کسایی که مشکل منودارن استفاده کنن

  • leftPublish
  • ۲۰:۰۶   ۱۳۹۳/۹/۲۰
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست


    طرز تهیه کیک مرغ و گردوی محبوب و پرطرفدار







    مقدار موادی که استفاده میکنید بستگی به سلیقه خودتان دارد ، میتوانید بعضی مواد را کمتر و بعضی ها را بیشتر کنید ، غلظت مواد باید همانند سالاد الویه باشد.


    طرز تهیه کیک مرغ و گردو محبوب و پرطرفدار! +عکس


    مواد اولیه برای  5 نفر:


     نان تست 10 عدد 

    سینه مرغ 2 عدد 

    تخم مرغ5 عدد (پخته) 

    سس مایونز 1 پیمانه 

    ماست خامه ای 2 پیمانه 

    گردو 1 پیمانه 

    تره 1 پیمانه (سبزی تره) 

    نمک به مقدار لازم 

    فلفل به مقدار لازم


    طرز تهیه کیک مرغ و گردو محبوب و پرطرفدار! +عکس


    طرز تهیه :

    سینه های مرغ را بپزید سپس خرد کنید و درون مخلوط کن بریزید و تخم مرغ های پخته خرد شده ، تره خرد شده ، ماست ، سس مایونز ، گردو خرد شده ، نمک و فلفل را به ان اضافه کرده و تا اندازه ای که مواد باهم ترکیب شوند میکس نمائید.


    حاشیه های نان تست را برش بزنید و بردارید ، مقداری از نان های تست را کف سینی بچینید و مقداری از مواد روی ان بریزید و خوب پخش کنید و به همین ترتیب لایه بعدی را قرار دهید و در انتها نیز با یک لایه از سس کیک مرغ را بپوشانید.

    پس از اتمام کار سینی کیک مرغ را با روکشی نایلونی بپوشانید و به مدت 2 ساعت درون یخچال قرار دهید تا طعم مواد جذب نان شود ، پس از این مدت از یخچال خارج کرده و در اندازه های مورد نظر برش بزنید و با کمی زیتون یا گوجه و سبزی معطر تزئین کنید و سرو نمائید.
    ویرایش شده توسط نازنین جون در تاریخ ۲۰/۹/۱۳۹۳   ۲۰:۳۶
  • ۲۰:۲۰   ۱۳۹۳/۹/۲۰
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست
    پیتزا پپرونی

    پیتزا پپرونی



    مرحله1



    ابتدا فر را در دمای 120 درجه روشن کنید تا گرم شود.سپس کف ظرف مخصوص پیتزا را روغن بمالید تا خمیر پیتزا به آن نچسبد. خمیر را داخل ظرف پیتزا پهن می کنیم


    http://mavadelazem.com/wp-content/themes/food-recipes-1.1.4_2/images/pet-border.png);background-position: 0px 30px; background-repeat: repeat-x">مرحله 2


    سیر و روغن زیتون و رب را مخلوط کرده و روی خمیر می مالیم.بعد مقداری از پنیر پیتزای رنده شده را روی سس بریزید تا کاملا سطح نان را بپوشاند وسپس سوسیس پپرونی را که خرد کرده روی پنیر پیتزا بچینید بعد زیتون وپنیر پارمسان و بقیه پنیر پیتزا را روی آن بریزید


    http://mavadelazem.com/wp-content/themes/food-recipes-1.1.4_2/images/pet-border.png);background-position: 0px 30px; background-repeat: repeat-x">مرحله 3


    ظرف را داخل فر قرار دهید و دما رو روی 500 تا 550 درجه تنظیم نمایید. بعد از مدت 8 دقیقه آن را از فر بیرون بیاورید. تا 2 دقیقه قبل برش دادن به مدت 2 دقیقه دوبارخ در فر قرار دهید تا نان پیتزا تردد شود


    مواد لازم



    • http://mavadelazem.com/wp-content/themes/food-recipes-1.1.4_2/images/li-bot-border.jpg) 0px 100% repeat-x">رب گوجه فرنگی:2 قاشق غذاخوری

    • http://mavadelazem.com/wp-content/themes/food-recipes-1.1.4_2/images/li-bot-border.jpg) 0px 100% repeat-x">سیر:1 حبه

    • http://mavadelazem.com/wp-content/themes/food-recipes-1.1.4_2/images/li-bot-border.jpg) 0px 100% repeat-x">روغن زیتون:1 قاشق غذاخوری

    • http://mavadelazem.com/wp-content/themes/food-recipes-1.1.4_2/images/li-bot-border.jpg) 0px 100% repeat-x">سوسیس پپرونی:200گرم

    • http://mavadelazem.com/wp-content/themes/food-recipes-1.1.4_2/images/li-bot-border.jpg) 0px 100% repeat-x">زیتون بدون هسته:به مقدار دلخواه

    • http://mavadelazem.com/wp-content/themes/food-recipes-1.1.4_2/images/li-bot-border.jpg) 0px 100% repeat-x">پنیر پیتزا:100 گرم

    • http://mavadelazem.com/wp-content/themes/food-recipes-1.1.4_2/images/li-bot-border.jpg) 0px 100% repeat-x">پنیر پارمسان 50 گرم

    • http://mavadelazem.com/wp-content/themes/food-recipes-1.1.4_2/images/li-bot-border.jpg) 0px 100% repeat-x">نمک و فلفل

    • خمیر پیتزا

    برای دیدن طرز تهیه خمیر پیتزا اینجا کلیک کنید.


    مراحل تصویری طرز تهیه پیتزا پپرونی


    طرز تهیه پیتزا پپرونی
    ط
  • ۲۰:۲۳   ۱۳۹۳/۹/۲۰
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    http://mavadelazem.com/wp-content/themes/food-recipes-1.1.4_2/images/pet-border.png);background-position: 0px 30px; background-repeat: repeat-x">رولت مرغ و بروکلی


    http://mavadelazem.com/wp-content/themes/food-recipes-1.1.4_2/images/pet-border.png);background-position: 0px 30px; background-repeat: repeat-x">مرحله 1


    بروکلی را در آب جوش که مقداری نمک داشته به مدت 5 دقیقه می جوشانیم بعد از آماده شدن در زیر آب سرد قرار داده و در آبکش بماند تا آب اضافه خارج شود


    http://mavadelazem.com/wp-content/themes/food-recipes-1.1.4_2/images/pet-border.png);background-position: 0px 30px; background-repeat: repeat-x">مرحله 2


    سینه مرغ را در داخل پلاستیک کذاشته و میکوبیم تا جای که به صورت یک نواخت در بیاید


    http://mavadelazem.com/wp-content/themes/food-recipes-1.1.4_2/images/pet-border.png);background-position: 0px 30px; background-repeat: repeat-x">مرحله 3


    پلاستیک روی مرغ را برداشته و نمک و فلفل سیاه و قرمز را اضافه میکنیم


    http://mavadelazem.com/wp-content/themes/food-recipes-1.1.4_2/images/pet-border.png);background-position: 0px 30px; background-repeat: repeat-x">مرحله 4


    پنیر را به قطعات کوچک خرد می کنیم و بر روی مرغ اضافه میکنیم


    http://mavadelazem.com/wp-content/themes/food-recipes-1.1.4_2/images/pet-border.png);background-position: 0px 30px; background-repeat: repeat-x">مرحله 5


    3/4 قاشق بروکلی به مرغ اضافه میکنیم


    http://mavadelazem.com/wp-content/themes/food-recipes-1.1.4_2/images/pet-border.png);background-position: 0px 30px; background-repeat: repeat-x">مرحله 6


    از پلاستیک باز شده روی مرغ برای رول کردن مرغ استفاده میکنیم


    http://mavadelazem.com/wp-content/themes/food-recipes-1.1.4_2/images/pet-border.png);background-position: 0px 30px; background-repeat: repeat-x">مرحله 7


    ابتدا و انتهای مرغ رول شده را با خلال دندان سوراخ کرده تا از بیرون ریختن مواد داخل جلوگیری کند


    http://mavadelazem.com/wp-content/themes/food-recipes-1.1.4_2/images/pet-border.png);background-position: 0px 30px; background-repeat: repeat-x">مرحله 8


    روغن را به تابه اضافه کرده و در حرارت کم سرخ میکنیم بهتر است هر طرف مرغ رول شده یک دقیقه سرخ شود


    http://mavadelazem.com/wp-content/themes/food-recipes-1.1.4_2/images/pet-border.png);background-position: 0px 30px; background-repeat: repeat-x">مرحله 9


    مرغ های رول شده را با روغن زیتون با استفاده از قلمو چرب میکنیم و در ظرف فر گذاشته و به مدت 30 دقیقه در حرارت 400 °F (200 °C) قرار میدهیم


    http://mavadelazem.com/wp-content/themes/food-recipes-1.1.4_2/images/pet-border.png);background-position: 0px 30px; background-repeat: repeat-x">مرحله 10


    حالا شیر را در همان تابه که مرغ سرخ شده می ریزیم و فلفل پودر سیر و نمک را اظافه میکنیم و به مقدار لازم رب اضافه میکنیم و به مدت 5 دقیقه در شعله معمولی قرار میدهیم


    http://mavadelazem.com/wp-content/themes/food-recipes-1.1.4_2/images/pet-border.png);background-position: 0px 30px; background-repeat: repeat-x">مرحله 11


    مرغ رول شده را بیرون آورده و مقداری سس را روش میریزیم . حالا قابل سرو است . نوش جان


    مواد لازم



    • http://mavadelazem.com/wp-content/themes/food-recipes-1.1.4_2/images/li-bot-border.jpg) 0px 100% repeat-x">بروکلی1 عدد متوسط

    • http://mavadelazem.com/wp-content/themes/food-recipes-1.1.4_2/images/li-bot-border.jpg) 0px 100% repeat-x">سینه مرغ 4 عدد

    • http://mavadelazem.com/wp-content/themes/food-recipes-1.1.4_2/images/li-bot-border.jpg) 0px 100% repeat-x">پنیر خامه ای

    • http://mavadelazem.com/wp-content/themes/food-recipes-1.1.4_2/images/li-bot-border.jpg) 0px 100% repeat-x">روغن زیتون

    • http://mavadelazem.com/wp-content/themes/food-recipes-1.1.4_2/images/li-bot-border.jpg) 0px 100% repeat-x">125 میلی یا 1/2 لیوان شیر

    • http://mavadelazem.com/wp-content/themes/food-recipes-1.1.4_2/images/li-bot-border.jpg) 0px 100% repeat-x">رب به مقدار لازم

    • فلفل سیاه - نمک - پودر سیر به مقدار لازم




  • ۲۰:۲۵   ۱۳۹۳/۹/۲۰
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست
    برکلی را در 5 دقیقه در آب نمک جوشانده

    برکلی را در ۵ دقیقه در آب نمک جوشانده


    سینه مرغ در داخل پلاستیک کوبیده شود

    سینه مرغ در داخل پلاستیک کوبیده شود


    اضافه کردن نمک و فلفل

    اضافه کردن نمک و فلفل

    اضافه کردن پنیر خامه ای


    اضافه کردن پنیر خامه ای
  • ۲۰:۲۵   ۱۳۹۳/۹/۲۰
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست
    اضافه کردن برکلی

    اضافه کردن برکلی


    روش رول کردن مرغ
    روش رول کردن مرغ


    روش بستن ابتدا و انتهای مرغ

    روش بستن ابتدا و انتهای مرغ

    سرخ کردن به مدت 1 دقیقه



  • leftPublish
  • ۲۰:۲۶   ۱۳۹۳/۹/۲۰
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست


    سرخ کردن به مدت ۱ دقیقه


    گذاشتن رول مرغ در فر

    گذاشتن رول مرغ در فر


    آماده کردن سس

    آماده کردن سس

     طرز تهیه رولت مرغ و برکلی
  • ۲۰:۳۲   ۱۳۹۳/۹/۲۰
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    نرگسی اسفناج


    مواد لازم:


    اسفناج                 نیم کیلو


    پیاز                      ۱ عدد


    سیر                     ۱ حبه


    تخم مرغ               ۲ تا ۳ عدد


    نمک و فلفل


    طرز تهیه:


    اسفناج ها رو کمی خرد کرده در ظرفی ریخته بگذارید با آب خودش بپزه و نرم بشه.( من اصولا اسفناج رو نه زیاد می پزم نه زیاد سرخ می کنم) پیاز و سیر رو خرد کرده در ماهیتابه بریزین و با روغن طلاییش کنین. الان دیگه وقتشه که اسفناج های پخته رو هم بهش اضافه کنین( اگه ظاهر غذا بیشتر از خواصش براتون مهمه می تونین اسفناج پخته رو در غذاساز بریزین که کاملا له بشه..من اینجوری دوست ندارم. اسفناج هرچه کمتر خرد بشه خواصش بیشتر حفظ میشه) و نمک و فلفل بزنین و مخلوطتون رو هم بزنین تا کمی اسفناج سرخ بشه. بعد هم تخم مرغها رو درسته توشون بشکنید.روی اونها هم کمی نمک و فلفل بریزین و بذارین سفیده ببنده. من زرده رو چون عسلی دوس دارم( به به) نمیذارم زیاد سفت بشه.



    در ظرف بکشید و با ماست نوش جان کنید 



    به به ....






  • ۲۱:۴۱   ۱۳۹۳/۹/۲۰
    avatar
    ماریا20
    کاربر فعال|290 |187 پست
    نازنین جونیــــــــــــــــــــــــــــــــ ممنون از این همه توجهت
  • ۱۷:۲۱   ۱۳۹۳/۹/۲۸
    avatar
    Komo
    کاربر فعال|1399 |934 پست
    مرسی از مطلب بسیار مفیدتون
    به کار من که خیلی میاد
  • ۱۷:۲۷   ۱۳۹۳/۹/۲۸
    avatar
    منا.همتا
    کاربر فعال|620 |475 پست
    مرسی عزیزم به درد منم خیلی میخوره
  • leftPublish
  • ۲۲:۲۱   ۱۳۹۳/۹/۲۸
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست
  • ۲۲:۴۱   ۱۳۹۳/۹/۲۸
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست
    فیله مرغ پفکی

    فیله مرغ پفکی

    مواد لازم:





    • فیله مرغ : 5 تکه

    • ماء الشعیر : یک پیمانه

    • آب : یک پیمانه

    • آرد : 5/1 پیمانه

    • بکینگ پودر : یک قاشق چایخوری

    • فلفل قرمز و سیاه : 2/1 قاشق چایخوری

    • پودر زنجبیل : 4/1 قاشق چایخوری

    • پودر سیر : یک قاشق چایخوری

    • روغن مایع : به میزان لازم


    طرز تهیه:




    1. در ظرفی ماءالشعیر، آب و پکینگ پودر را مخلوط و آرد را کم کم به مواد اضافه کنید تا به غلظت ماست برسد.



    2. در ظرفی فیله‌های مرغ را به صورت نواری و بلند برش دهید، همراه نمک، فلفل، پودر سیر و زنجبیل مزه دار کنید و فیله‌ها را تک تک داخل مواد و بعد در روغن داغ غوطه‌ور سرخ کنید.



    3. این غذا را همراه با سس تارتار سرو کنید.



    میگو پفکی هم میتونین به این روش درست کنید
  • ۲۲:۴۴   ۱۳۹۳/۹/۲۸
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست
    دلمه قارچ



    مواد لازم 



    •    گوشت چرخ شده ۳۵۰ گرم



    •    قارچ درشت ۱۴ الی ۱۶ عدد



    •    جعفری خرد و سرخ شده ۳ قاشق غذا خوری



    •    پیاز سرخ شده ۲ قاشق غذا خوری



    •    رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذا خوری



    •    پنیر پیتزا



    •    نمک و زردچوبه



    طرز تهیه انواع غذا با قارچ



    طرز تهیه 



    1.    گوشت را با آب و نمک و زردچوبه بپزید. 



    2.    وقتی پخت رب گوجه فرنگی اضافه کنید وقتی آبش جمع شد جعفری و پیاز اضافه کنید. پس از شستن قارچ کلاهک آن را جدا کنید و داخلش را با گوشت پر کنید و کف ظرف پیرکسی را چرب کرده و قارچ ها را بچینید و روی آن پنیر بگذارید و در فر به مدت ده دقیقه بگذارید تا پنیر آب شده وطلایی شود.
  • ۲۲:۴۶   ۱۳۹۳/۹/۲۸
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست
    قارچ برگر







    مواد لازم مناسب برای 6 نفر





    • گوشت گوساله چرخ کرده : 600 گرم

    • پیاز ریز خرد کرده : یک عدد

    • قارچ کوچک خرد کرده و سرخ شده : 150 گرم

    • جعفری خرد کرده : 3 قاشق سوپخوری

    • نمک و فلفل : به میزان لازم

    • رب گوجه فرنگی : یک قاشق چایخوری

    • آویشن : یک قاشق چایخوری

    • پنیر چدار : 70 گرم

    • تخم مرغ : یک عدد

    • پودر نان : نصف پیمانه


    طرز تهیه:



    1- گوشت چرخ کرده، پیاز، جعفری، آویشن، رب گوجه فرنگی، نمک ، فلفل ، تخم مرغ و پودر نان را در کاسه بزرگی بریزید و مواد را خوب ورز دهید تا حالت چسبندگی پیدا کنند.



    2- مایه گوشت را به شش قسمت مساوی تقسیم کنید و با استفاده از کیسه نایلونی هر کدام را به شکل گرد و مسطح در آورید.



    3- کف یک سینی باربیکیو یا گریل را کمی چرب کنید و هر طرف گوشت ها را 4 تا 5 دقیقه کباب کنید.



    4- در صورتی که به این وسایل دسترسی ندارید، می توانید گوشت ها را در یک تابه نچسب سرخ کنید.



    5- قارچ ها را به صورت ورقه ای (اسلایس) برش بزنید. در تابه ای با یک قاشق سوپخوری روغن و یک قاشق چایخوری آب لیمو سرخ کنید. استفاده از آب لیمو کمک می‌کند تا رنگ قارچ تیره و سیاه نشود.



    6- پودر نان را می توانید از خمیر وسط نان باگت تهیه کنید . . به این صورت که پس از خارج کردن خمیر وسط نان باگت آن را در طبقه وسط فر به مدت 10 دقیقه کاملاً خشک کنید و با استفاده از هاون دستی یا آسیاب آن را پودر کرده و مصرف کنید .
  • ۰۰:۰۲   ۱۳۹۳/۱۰/۴
    avatar
    sabajoon
    کاربر جديد|1 |5 پست
    سلام .دستورای غذاهای فوریتون عالیه
  • ۰۲:۲۸   ۱۳۹۳/۱۰/۴
    avatar
    ماریا20
    کاربر فعال|290 |187 پست
    مرسی نازنین جون 
  • ۱۳:۰۱   ۱۳۹۳/۱۰/۴
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست
    http://www.iranchef.com/images/InBoToBG.gif) no-repeat #fefefe">




    ناگت مرغ




    مواد لازم:


    سینه مرغ خام چرخ شده 300 گرم


    پنیر پیتزا (موتزارلا) 100 گرم


    سس خردل 1 قاشق غذاخوری


    سیر درشت 1 حبه


    پیاز 1 عدد متوسط


    فلفل قرمز، نمک، روغن به میزان لازم


    آرد سوخاری 1 پیمانه


    طرز تهیه:

    گوشت سینه مرغ بهتر است.


    پنیر پیتزا را رنده میکنیم مقدار آن را میتوان تا 150 گرم افزایش داد.


    گوشت مرغ را داخل ظرف میریزیم همراه پیاز درسته و سیر درسته و پنیر رنده شده و فلفل قرمز و نمک و در صورت دلخواه کمی فلفل سیاه هم اضافه میکنیم.


    تمام مواد را در دستگاه غذاساز به مدت 1 دقیقه مخلوط میکنیم. میتوان داخل چرخ گوشت هم ریخت حتی با دستگاههای غذاساز دستی هم میتوان مخلوط کرد اما در صورت استفاده از چرخ گوشت یا دستگاه غذاساز دستی باید پیاز را خرد کنیم


    مواد باید کاملاً با هم مخلوط شوند.


    میتوان از پودر سیر به جای سیر تازه درون مواد و درون پودر سوخاری استفاده کرد.


    داخل پودر سوخاری هم کمی فلفل قرمز اضافه میکنیم.


    داخل تابه کمی روغن میریزیم.


    اگر خمیر چسبندگی داشت کمی دستمان را نم میکنیم. از مواد برداشته داخل دست به شکل بیضی درآورده و وسط آن را با دو انگشت از طرفین کمی به طرف داخل فشار میدهیم تا تقریباً حالت پروانه داشته باشد. قطر ناگت نباید زیاد باشد.


    ناگتها را داخل مخلوط پودر سوخاری و فلفل میگذاریم و به پودر آغشته میکنیم بعد داخل روغن میگذاریم با حرارت ملایم سرخ شود.


    نیازی نیست روغن زیاد داغ باشد.


    زیاد داخل پودر آغشته نکنید چون آرد سوخاری باعث میشود رطوبت گوشت گرفته شود و ناگت ترک بردارد.


    نانهای باگت را به دو نیم میکنیم یا حلقه ای برش میزنیم داخل سینی فر چیده به مدت 10 – 5 دقیقه طبقه وسط فر میگذاریم به اندازه ای که نانها رطوبت خودش را از دست دهد.


    اگر بخواهید پودر سوخاری سبزیجات تهیه کنید پودر فلفل شیرین یا چیلی اضافه میکنیم تا رنگ قرمز بگیرد. یا به جای فلفل شیرین از فلفل قرمز استفاده میکنیم تا طعم تندی داشته باشد. برای معطر شدن پودر سوخاری هم میتوان به جای فلفل از پودر سیر استفاده کرد. با سبزیجات دیگر هم میتوان پودر سوخاری را مخلوط کرد مثل پودر پیاز، پودر سبزی و ... که اینها را هر کدام را دوست داشتیم به نان تست اضافه میکنیم.


    گهگاهی روغن ماهی تابه را عوض میکنیم چون پودر سوخاری که داخل روغن میریزد رسوب میکند و باعث میشود روغن زود بسوزد. وقتی روغن را خالی کردیم نیازی به شستن ظرف نیست فقط با یک دستمال کامل ظرف را پاک میکنیم و دوباره روغن میریزیم.


    دو طرف ناگت ها را سرخ میکنیم.


    سس خردل ناگت را خیلی خوش بو میکند.

    میتوانید از سس فلفل هم برای تندی طعم استفاده کنید.
    ویرایش شده توسط نازنین جون در تاریخ ۴/۱۰/۱۳۹۳   ۱۳:۰۳
  • ۱۶:۰۴   ۱۳۹۳/۱۰/۱۰
    avatar
    ماریا20
    کاربر فعال|290 |187 پست

  • ۱۷:۰۱   ۱۳۹۸/۳/۲۸
    avatar
    سام شف
    کاربر جديد|65 |55 پست
    آشپزی آسان یاد میدم با عکس و توضیح
    لیست تاپیکها را اینجا ببینید:
    https://www.zibakade.com/Topics/آموزش-آشپزی-و-شیرینی-پزی-آسان-با-عکس-لیست-تاپیکها-TP26040/
  • ۱۵:۳۸   ۱۳۹۸/۷/۲۴
    avatar
    مژگان جون
    یک ستاره ⋆|53 |1271 پست

    روغن مایع : 100 گرم

            روغن زیتون : 2 قاشق سوپ خوری

             آبلیمو : 3 قاشق سوپ خوری

            نمک : به میزان لازم

            زرد چوبه : به میزان لازم

            پودر سیر : به میزان لازم

        طرز تهیه بال سوخاری :

     

         برای درست کردن بال سوخاری ابتدا بال های مرغ را شسته با چاقو چند برش داخل آن زده کنار می گذاریم.

        سپس پیاز را خرد کرده درون ظرفی می ریزیم .

        آبلیمو، مقداری از زعفران، روغن زیتون، نمک و فلفل را درون آن ریخته و بال مرغ را داخل پیاز می ریزیم به مدت 4 ساعت در همین حالت قرار می دهیم تا بال مرغ ما خوش طعم شود.

        در مرحله بعدی دستور پخت بال سوخاری، تخم مرغ ها را درون ظرفی شکسته و با مقداری زعفران حل شده مخلوط می کنیم و هم می زنیم.

        به آرد سوخاری نمک، فلفل، زردچوبه و پودر سیر اضافه می کنیم.

        بال های مرغ را از داخل پیاز بیرون می آوریم و درون آبکش می ریزیم تا آب اضافی آن گرفته شود. سپس آن ها را در مخلوط تخم مرغ زده و در آرد سوخاری می غلطانیم،

        تابه را در روی حرارت قرار می دهیم و درون آن روغن می ریزیم تا داغ شود سپس شعله را کم می کنیم بال مرغ های آماده شده را درون روغن قرار می دهیم و  وقتی یک طرفش سرخ شد طرف دیگرش را بر می گردانیم و می گذاریم تا طلایی شوند

        بال های سوخاری شده را درون ظرف می چینیم و با لیمو ترش، جعفری، سیب زمینی و کنجد تزیین می کنیم. .

     

    غذاهایی که سریع آماده میشن
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان