لبوی شکم پر-ویژه شب یلدا
لبوهاروباکمی آبلیموبرای ثبات رنگش ومقدارکمی شکرمیپزیم.
کاسه های کوچکی راانتخاب کرده ویک قالب گردبه اندازه کف کاسه انتخاب کنید.
پلاستیک فریزر را به ۴قسمت تقسیم کرده وکف کاسه گذاشته ولبوهارو قالب زده وکف ودیواره کاسه میچینیم.
سیب زمینی رنده شده وذرت ونخودفرنگی وخیارشور ونمک وآویشن وفلفل وسس مایونز رامخلوط کرده وکاسه راپرمیکنیم.
یک برش دیگرازلبو راروی موادگذاشته وپلاستیک راروی ان مثل بقچه میبندیم ودریخچال گذاشته بعداز۲ساعت لبوهارا سرو میکنیم وبا سس مایونز تزیین میکنیم.