شما نظر دهید
نظر شما مخاطبان شفاف در این خصوص چیست؟ با ازدواج سنتی موافقید یا ازدواج های اینترنتی یا با آشنایی قبلی دختر و پسر؟ ازدواج های فامیلی را موفق تر می دانید یا ازدواج های غیر فامیلی؟ آیا مشاوره پیش از ازدواج را لازم می دانید یا خیر؟ به نظر شما همسریابی اینترنتی چند درصد موفقیت امیز خواهد بود؟ شما پیش از ازدواج به مشاور مراجعه کردید؟...
سرویس جامعه شفاف: این روزها دادگاههای خانواده میزبان زوجهای جوانی است گهگاه با جنجال و اکثراً به صورت توافقی خواستار طلاق هستند، کافی است یک ساعت در راهروی مجتمع قضایی خانواده قدم بزنید تا مردان و زنانی را ببینید که آمدهاند تا هرچه زودتر اجازه حک شدن مهر «باطل شد» را روی عقدنامه هایشان بگیرند، مهری که به قول خودشان حکم رهایی از یک زندگی تلخ و سراسر کشمکش است.
متأسفانه زندگی بسیاری از زوجهای جوان پیش از شناخت لازم از یکدیگر تشکیل میشود و همین موضوع آرمانهای موردنظر زندگی را به چالش کشیده و زمینه را برای بروز اختلافات اساسی در زندگی فراهم میکند.
بر اساس آمار سازمان ثبت احوال کشور، در سه ماهه نخست امسال 12 هزار و 442 مورد واقعه طلاق در کل کشور به ثبت رسیده که در این میان، تهران با 2 هزار و 192 مورد طلاق رکوردار این واقعه است.
این در حالی است که انتخاب همسر و یافتن شریک برای زندگی مشترک از جمله دغدغههای بشر در اعصار مختلف بوده است.
انسانها برای پاسخ گفتن به این نیاز خود در دورههای مختلف با توجه به اقتضائات زمان روشهای گوناگونی را برای انتخاب همسر در پیش گرفتهاند.
در فرهنگ ایرانی، با توجه به اصل احترام به خانواده و جدایی زنان و مردان از یکدیگر به واسطه تعالیم دینی موجود، بحث انتخاب همسر با مشارکت خانواده و انتخاب آنان صورت میگرفت. با گذشت زمان و ایجاد تغییر و تحولات مختلف در جوامع بشری به همراه رشد تکنولوژی و شکل گیری دنیای مدرن، بسیاری از آئین و رسوم گذشتگان مورد بازبینی قرار گرفتند؛ بسیاری از آنان که با شرایط روز هماهنگ نبودند، به تدریج حذف شده و سایرین با تغییر رویه و شکل کماکان باقی ماندند.
انتخاب همسر یا همسرگزینی از جمله مواردی بود که به واسطه تغییر و تحول در زندگی و شکلگیری دنیای مدرن شکل تازهای به خود گرفت تا این بار با کاهش تاثیر خانواده، این جوانان باشند که زوج مورد نظر را انتخاب کنند. حضور پررنگتر جوانان در بحث همسریابی و تاکید آنان بر تفاهم فکری، باوری، اجتماعی، فرهنگی و گاه اقتصادی بهتدریج موجب شد تا دایره انتخاب برای جوانان محدود شود.
در واقع، جوان امروز همچون نسلهای گذشته تنها بهدلیل خویشاوند بودن نمیتوانست تن به ازدواج با فردی دهد که با او همفکر و همرای نبود. استقلال فکری جوانان از خانواده به همراه استقلال جغرافیایی و زندگی در مکانی دور از خانواده بهواسطه حضور در دانشگاه یا محیط کار و به دنبال آن محدود شدن دایره انتخاب موجب شد تا بسیاری از جوانان به سایتهای همسریابی که تعداد قابلتوجهی از آنان از خارج از کشور هدایت و مدیریت میشوند، روی آورند.
پدیده ای که به زعم عده ای مضرر است و منجر به طلاق می شود و به زعم عده ای دیگر نمی توان با آن مبارزه کرد و می توان از آن به نفع ازدواج بهره برد.
در این میان نقش مشاورین ازدواج و مشاوره های قبل از ازدواج هم روز به روز پررنگ تر می شود.
1. با ازدواج سنتی موافقید یا ازدواج های اینترنتی یا با آشنایی قبلی دختر و پسر؟
2. ازدواج های فامیلی را موفق تر می دانید یا ازدواج های غیر فامیلی؟
3. آیا مشاوره پیش از ازدواج را لازم می دانید یا خیر؟
4. به نظر شما همسریابی اینترنتی چند درصد موفقیت امیز خواهد بود؟
5. شما پیش از ازدواج به مشاور مراجعه کردید؟
خیلی ممنون که به این مطلب توجه کردید . در صورت تمایل با ذکر شماره سوال به موضوعات فوق پاسخ دهید
ممنون