خانه
3.12K

مانتی سیب زمینی و گوشت

  • ۱۶:۴۵   ۱۳۹۴/۸/۱۱
    avatar
    کاربر جديد|59 |68 پست

    مانتی سیب زمینی و گوشت

    طرز تهیه: سيب زمينى آبپز رو رنده كرده با نمك وفلفل و جعفرى یا شويد مخلوط كرده وكمى روغن زيتون بزنید و گلوله هايى رو برداشته در ظرف مورد نظر بگذارید و با ته استكان گودش کنید و لبه ها رو شكل دهید تا شكل كاسه شود ، سپس داخل آن را مايه ماكارونى ریخته و دو دقیقه بگذارید در مایکروفر تا گرم شود و بعد روی آن سسى كه از ماست وسس مايونز ونمك وفلفل وسبزی خشک تهیه میشود میریزیم و سرو میکنیم.

    مانتی سیب زمینی و گوشت

  • leftPublish
  • ۱۶:۴۷   ۱۳۹۴/۸/۱۱
    avatar
    کدبانو
    کاربر جديد|59 |68 پست

    دسر ماست


    مواد لازم:
    350 گرم ماست شیرین سفت
    50 گرم پودر شکر
    2 قاشق‌سوپخوری پودر ژلاتین
    یک‌سوم پیمانه آب سرد
    50 گرم خامه صبحانه
    یک بسته پودر ژله آماده به دلخواه

    طرز تهیه:
    1ـ در یک کاسه پودر ژلاتین بریزید و با آب سرد مخلوط کنید. حالا داخل یک قابلمه کوچک آب بریزید و روی حرارت بگذارید تا جوش بیاید.
    2ـ بعد از جوش آمدن آب، کاسه حاوی پودر ژلاتین را در آب جوش قرار دهید و دائم محلول ژلاتین را هم بزنید تا پودر ژلاتین در آب به خوبی حل شود. بعد از حل شدن، حرارت را خاموش کرده و کاسه را کنار بگذارید تا خنک شود.
    3ـ در یک کاسه ماست، پودر شکر و خامه را ریخته و آنقدر هم بزنید تا یکدست شود. حالا نوبت افزودن ژلاتین خنک‌شده به مخلوط ماست و خامه‌‌شیرین شده است. این مخلوط ژله ماستی آماده را در ته قالب مورد نظر بریزید.
    4ـ قالب را در یخچال بگذارید تا این لایه ژله ماستی سفت شود. 3ـ2 ساعت زمان کافی است.
    5ـ بعد از اینکه مطمئن شدید لایه اول سفت شده پودر ژله آماده را به روش همیشگی آماده کنید. یعنی پودر ژله را با یک لیوان آب جوش حل کرده و یک لیوان آب سرد به آن اضافه کنید.
    6ـ ژله آماده و حل شده را روی لایه ژله ماستی سفت‌شده بریزید و قالب را دوباره در یخچال بگذارید.3ـ2 ساعت دیگر صبر کنید، دسر که آماده شد آن را از قالب بیرون آورده و با میوه یا خامه به دلخواه تزئین کنید.

    مانتی سیب زمینی و گوشت
  • ۱۶:۴۹   ۱۳۹۴/۸/۱۱
    avatar
    کدبانو
    کاربر جديد|59 |68 پست

    لازانياي فوق العاده شيك به شكل گل سرخ!

    لازانیا که همون لازانیاست، فقط چیدمانش قرتیه و یکم هم وقتگیرتر..ولی خوردنش راحتتره به خاطر لقمه ای بودنش
    مواد لازم:
    لازانیا
    سس گوشتی
    پنیر پیتزا
    سس بشامل (سس سفید)
    نمک، فلفل، آویشن
    طرز پخت:
    خب مواد گوشتی (یا غیرگوشتی) مون هر جور که دوست داریم آماده می کنیم..مثل مایه ماکارونی...من پیاز رو توی گوشت رنده می کنم و هم می زنم و درش رو میذارم و وقتی آب انداخت بر میدارم درش رو خیلی کم روغن..نمک، فلفل، رب گوجه می ریزم همراه با اون ادویه داخل بسته لازانیا..قارچ، فلفل دلمه و ... هم می تونین بریزین..من نداشتم
    می ذاریمش کنار وقتی آماده شد..دقت کنین که نباید روغن داشته باشه و چرب بشه..اگه اینجور بود، کجش کنین تا روغن اضافیش بره...توی یه دیگ بزرگ و جادار آب و روغن و نمک با کمی زرچوبه میریزم و میذارم روی گاز تا جوش بیاد...بعد ورقه های خشک لازانیا رو توش میندازم و میذارم تا بازم به جوش بیاد..این زمان روی بسته بندیش نوشته شده..باید کاملا نرم و پخته بشه ولی پاره نشه...بعد آبکش می کنم و میذارم آبش بره
    حالا بریم سس سفید رو درس تکنیم..مقداری کره (50 گرم) رو توی یه دیگه کوچک می ریزیم و وقتی آب شد 2 قاشق پر آرد سفید توش می ریزیم و تفتش میدیم...حالا یه لیوان شیر گرم رو آروم آروم توش می ریزیم و روی حرارت ملایم مرتب هم می زنیم..نمک و فلفل هم می زنیم ..این سس باید به غلظت ماست شل باشه...اما من کره نمی ریزم..چون با توجه به پنیر پیتزا دیگه خیلی چرب میشه و دوست نداریم..من آرد و شیر رو خوب مخلوط کردم تا حل بشه و گلوله نداشته باشه..بعد نمک و فلفل می زنم و میذارم روی گاز و هم می زنم مرتب تا پخته بشه..تو این مرحله یه تیکه پنیر گودا هم اگه داشته باشم توش میندازم
    خب همه مواد رو همراه با سس کچاپ و پنیر پیتزا رو کنار دستمون میذاریم..فر رو روی 200 درجه روشن می کنیم...ظرف سرو رو کمی چرب می کنیم و دو سوم سس سفید رو توش می ریزیم...ورقه های لازانیا اگه خیلی آبشون بره و خشک بشن چسبناک میشن و کار باهاشون سخته پس اگه زمان زیادی ولشون کردین به امون خدا و اینجوری شد کافیه یه بار آب بریزین روشون و بذارین آبشون بره..نباید خیلی خشک و نه خیلی خیس باشه..خیس بودنش هم دردسری برای پیچیدنش میشه
    خب روی تخته کار یه ورق لازانیا رو میذاریم..بکم سس کچاپ روش می ریزیم و یه قاشق از مایه گوشتی رو روش می ریزیم..کمی هم پنیر ..مثل شکل دیگه!
    حالا از سمت خودمون شروع می کنیم به رول کردن و دقت می کنیم که خوب محکم بپیچیم که مواد داخلش شل و ول نشه و بیرون نریزه... وقتی رولمون آماده شد با چاقو دو نیم می کنیم
    حالا رولها رو چسبیده به هم و از کنار ظرف می چینیم...لازانیای من چون اطرافش پلیسه ایه..از سطح صافش چیدم دیگه..یعنی از محل برش...همه رول ها رو به همین شکل آماده می کنیم و توی ظرف می چینیم..همین کارش زمان بره خیلی
    وقتی همه رولها رو چفت هم چیدیم (این چفت بودن خیلی مهمه ها) بقیه سس رو اطرافشون می ریزیم و بسته به سلیقه مون مقداری پنیر پیتزا هم روشون میریزیم و می فرستیم توی فر
    نیم ساعت تا 40 دقیقه (کم وکم زیادش میکنیم و چک کنین خودتون) توی فر می مونه
    بعد حرارت بالا رو هم میشه روشن کرد تا روش طلایی بشه
    وقتی از فر خارج کردین بذارین از حرارت بیفته بعد ببرین سر سفره
    به راحتی هم سرو میشه و رولهاش جدا میشه... نوش جان

    مانتی سیب زمینی و گوشت

  • ۱۶:۵۱   ۱۳۹۴/۸/۱۱
    avatar
    کدبانو
    کاربر جديد|59 |68 پست

    سوپ ترب رژیمی

    مواد لازم

    پیاز یک عدد خرد شدهروغن زیتون یک قاشق غذاخوریآب مرغ بدون روغن چهار فنجانترب شیرین بزرگ سه عددسیب‌زمینی پشندی یک عددبرگ بو یک تا دو عددآبلیموی تازه، نمک و فلفل قرمز و سیاه به مقدار لازم
     طرز تهیه

    1- ترب را رنده کرده یا آن را داخل مخلوط‌کن با سیب‌زمینی کاملا مخلوط کنید. سپس به آن برگ بو اضافه کرده و همراه با آب و آب مرغ بگذارید تا بپزد. در همین ضمن پیاز را همراه با روغن زیتون و ادویه‌ها تفت بدهید تا کاملا طلایی شود.

    2- آن را به مخلوط روی گاز اضافه کنید. زیر شعله را کم کنید تا سوپ کاملا جا افتاده و اصطلاحا لعاب بیندازد. با اضافه کردن آبلیموی تازه به سوپ می‌توانید آن را میل کنید.

    مانتی سیب زمینی و گوشت
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان