هاشور زدن یکی از روشهای جدید برای بهبود ظاهر ابروها است. مشکلاتی همچون کم پشتی ابروها و فرم آنها را میتوان با این روش برطرف کرد. هاشور زدن با دو روش میکروبلیدینگ و میکروپیگمنتیشن انجام میشود. روش اول با دستگاههای برقی و روش دوم به وسیله دست انجام میشود.
هاشور زدن باید توسط تکنسینی آموزش دیده و مجرب انجام شود. در روش هاشور زدن ساختاری شبیه به موهای طبیعی ابروی شما ایجاد میشود که به مدت دو سال میتواند خیال شما را از بابت زیبایی ابروهایتان راحت کند؛ بنابراین انتخاب مدل هاشور ابرو مناسب اهمیت زیادی دارد. در روش هاشور زدن، دستگاهی رنگدانهها را در زیر پوست ابروی شما قرار میدهد که این موضوع سبب حساس شدن پوست آن قسمت از صورت شما می شود از همین رو یکی از مواردی که در مورد نگهداری از هاشور ابرو مهم است عدم تماس هر گونه جسم خارجی به مدت ۱۰ روز پس از انجام اولین جلسه هاشورزنی است. برای انجام هاشور ابرو در مشهد، ما به شما مرکز تخصصی تاتو نصری را معرفی می کنیم.
مراقبت بعد از هاشور ابروها شباهت زیادی به مراقبت از ابروها بعد از تاتو کردن دارد؛ اما شدت و حساسیت این مراقبت باید مقداری بیشتر باشد. درست بعد از اتمام هاشور زدن، رنگهای قرار گرفته در محل رو به تیرگی می رود و پوست اطراف آن شروع به ملتهب شدن و قرمز شدن میکند. درست به مدت دو ساعت بعد از انجام هاشورزنی نیاز است که شما با استفاده از پنبه هایی که در آب استریل قرار داده شدهاند، محل هاشور زده شده را پاک کنید. این کار را باید به مدت یک تا دو هفته انجام دهید تا زمانی که رنگدانه ها رنگ طبیعی خود را باز یابند و از التهابات آن قسمت از صورت کاسته شود.
در ادامه قدم به قدم با ما همراه باشید تا از ابروهایتان بهترین و بیشترین مراقبت را داشته باشید.
۱-مانع از رسیدن رطوبت به پوست خود شوید؛ به مدت ۱۰ روز بعد از هاشور زدن، در هنگام استحمام نسبت به خشک نگه داشتن پوست صورت خود خصوصا ناحیه پیشانی نهایت تلاش را به خرج دهید.
۲- در طول مدت یک هفته بعد از هاشور زدن از انجام آرایش بر روی پوست صورت خود خودداری کنید زیرا رنگدانهها در عمق کمی از پوست شما قرار دارد.
۳- از خارش محل هاشور زده جدا خودداری کنید زیرا باعث افزایش میزان التهاب آن قسمت ها میشود.
۴- از شنا کردن و سونا رفتن و در کل تمام فعالیت هایی که سبب تعریق بدنتان می شود تا بهبود کامل محل هاشورزده شده و کاهش التهاب ابروها جدا خودداری کنید.
۵- مراقب موهایتان باشید تا با ناحیه هاشور زده شده تماس نداشته باشد.
۶- از محصول ها و کرم هایی که به بهبود هر چه سریع تر محل های هاشور زده شده کمک میکند استفاده کنید.
نکاتی درباره ترمیم هاشور ابروها
ترمیم هاشور ابرو معمولا یکسال بعد از انجام آن توصیه میشود. یکی از کارهایی که باید بعد از هاشور زدن انجام دهید، استفاده از کرم های ضد آفتاب است زیرا استفاده از این کرم ها سبب ماندگاری بیشتر رنگدانه ها میشود. در هاشور زدن به دلیل آنکه به میزان کمتری از رنگدانه ها استفاده شده است؛ ابروها سریعتر از روش تاتو رنگ خود را از دست میدهند و احتیاج به ترمیم دارند. دو سال بعد از اولین مراجعه به کلینیک جهت هاشور زنی؛ لازم است که باز هم به پیش تکنسین مورد اعتماد خود رفته و نسبت به ترمیم آن اقدام نمایید.
عوارض جانبی بالقوه هاشور زدن
یکی از مواردی که ممکن است اتفاق بیفتد، عفونت کردن نقاطی است که هاشور زده شده است. این عفونت ها ممکن است در اثر حساسیت بدن و پوست مراجعه کننده به رنگدانه هایی باشد که در این روش و سایر روش ها استفاده میشود. درد در هنگام انجام کار طبیعی است اما بعد از ترک مطب داشتن درد طبیعی نیست. اگر بعد از اتمام مراحل هاشور زدن درد غیر طبیعی، زرد شدن و ترشح را در محل داشتید باید به تکنسین خود مجددا مراجعه کنید زیرا همهی این ها نشانه هایی از بروز عفونت در محل هاشور زده شده است.
اگر بعد از گذشت ۲ هفته همچنان در محل هاشور زده شده، تورم غیرعادی داشتید و یا اینکه احساس خارش غیرعادی را تجربه کردید و پوست ناحیه هاشور زده شده در حال ترشح مداوم چرک باشد باید فورا به پزشک مراجعه کنید. عفونت این مناطق از بدن باید به شدت جدی گرفته شود زیرا ابروها به اندام های حساس بدن نظیر مغز و چشم نزدیک است و ممکن است عفونت ناشی از هاشور زدن سریعا وارد جریان خون شود. در صورت بروز عفونت باید سریعا از آنتی بیوتیک استفاده شود. زنانی که باردار هستند باید از هاشور زدن جدا خودداری کنند. همچنین کسانی که نارسایی کبدی داشته و همین طور از بیماری هپاتیت رنج می برند توصیه میشود از هاشور زدن جدا خودداری کنند. باید به این موضوع توجه کنید که سوزن هایی که تکنسین شما برای هاشور زدن ابروهایتان استفاده میکند به طور کامل استریل باشد زیرا در صورت استریل نبودن خطر ابتلا به بیماریهایی نظیر اچ آی وی بسیار زیاد است.