خانه
1.77K

مغزهای خوراکی روغنی مانع مرگ زودرس میشوند

  • ۱۶:۳۵   ۱۳۹۴/۳/۲۶
    avatar
    سه ستاره ⋆⋆⋆|4418 |3052 پست

    مطالعه ای در هلند نشان می دهد که خوردن نیم مشت هسته روغنی مثل گردو در روز خطر مرگ زودهنگام را به طور قابل توجهی کاهش می دهد.



    مطالعات قبلی ارتباط میان سلامت قلب و عروق با مصرف مغزدارها را نشان داده بود، اما مطالعه تازه اولین مورد بررسی ارتباط مغزدارها و بیماری های خاص است.



    محققان دانشگاه ماستریخت دریافتند که خطر مرگ در جریان یک دوره ده ساله در کسانی که روزانه حداقل ده گرم هسته روغنی یا بادام زمینی می خوردند ۲۳ درصد کمتر از سایرین بود.



    در سال ۱۹۸۶ بیش از ۱۲۰ هزار مرد و زن هلندی ۵۵ تا ۶۹ ساله اطلاعات مربوط به تغذیه و سبک زندگی خود را ارائه کردند و ده سال بعد آمار مرگ در آنها بررسی شد.



    خطر مرگ زودرس به دلیل عواملی مثل سرطان، دیابت، بیماری های تنفسی و دژنراسیون سیستم عصبی در میان کسانی که هسته روغنی مصرف می کردند کمتر بود.



    میزان کاهش خطر مرگ در اثر همه بیماری ها به طور متوسط ۲۳ درصد کمتر بود، به علاوه:


    • خطر مرگ ناشی از دژنراسیون عصبی ۳۹ درصد کمتر

    • مرگ ناشی از بیماری تنفسی ۳۰ درصد

    • و خطر مرگ ناشی از بیماری دیابت ۴۵ درصد پایین تر بود.
    پروفسور پیت ون دن برانت که مطالعه را سرپرستی کرده گفت:‌ "خیلی قابل توجه بود که درصد خیلی پایین تر مرگ و میر در اثر مصرف به طور متوسط ۱۵ گرم مغزدار یا بادام زمینی مشاهده شد."



    نتایج این مطالعه در نشریه بین المللی اپیدمیولوژی منتشر شده است.



    پروفسور ون دن برانت به بی بی سی گفت محققان این موضوع را که مصرف کنندگان مغزدارها، میوه و سبزی بیشتری هم مصرف می کردند در محاسبات خود وارد کردند.



    به علاوه آنها دریافتند زنانی که مغزدارهای بیشتری می خوردند اغلب لاغرتر بودند.

    منبع: بی بی سی


  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان