خانه
2.89K

من عاشق شیرینی هستم!

  • ۱۵:۳۵   ۱۳۹۴/۹/۲۹
    avatar
    دو ستاره ⋆⋆|1020 |2441 پست

    دوستان خوش ذوق و با سلیقه سلام.

    توی این تاپیک میخوام آموزش شیرینی پزی داشته باشم  البته با تجربه شخصیم!  ماهر نیستم ولی تا حدی بلدم و گاهی یه چیزایی هم درست میکنم! بیایید دور هم خوش باشیم و از تجربیات همدیگه استفاده کنیم.😊😊😊

  • leftPublish
  • ۱۵:۳۶   ۱۳۹۴/۹/۲۹
    avatar
    Oldoos
    دو ستاره ⋆⋆|1020 |2441 پست
    اول از همه با نون خامه ای شروع میکنم که خودم عاشقشم! میتونید برای شب یلدا درست کنید و از خوردنش لذت ببرید!
  • ۱۵:۳۶   ۱۳۹۴/۹/۲۹
    avatar
    Oldoos
    دو ستاره ⋆⋆|1020 |2441 پست

    🍭 نان خامه ای

     مواد لازم
    ▪ آرد ۱ پیمانه(۱۰۵ گرم)
    ▪ آب ۱ پیمانه(۱۶۰ گرم)
    ▪ روغن جامد یا کره ۵۰ گرم
    ▪ نمک سر چاقو
    ▪ تخم مرغ ۳-۴ عدد
    ▪ خامه به مقدار لازم

    ● دستور تهیه
    ارد را با روغن جامد و نمک در یک قابلمه به جوش می اوریم ارد را الک کرده و یکباره در اب جوش خالی می کنیم و سریع و بدون وقفه با قاشق چوبی هم می زنیم تا خمیر گلوله شود و از ته قابلمه جدا گردد خمیر را در ظرف جداگانه میگذاریم تا خنک شود پس ازخنک شدن خمیر، تخم مرغ را یک به یک در خمیر می شکنیم و هم می زنیم هر تخم مرغ را باید موقعی به خمیر اضافه کنیم که تخم مرغ قبلی کاملآ به خورد خمیر رفته باشد خمیر باید نرم وبراق باشد و از قاشق به سنگینی فرو ریزد فر را روی ۲۳۰ درجه سانتیگراد گرم می کنیم کف سینی را کاغذ روغنی پهن می کنیم و خمیر را در قیف خامه ریزی با ماسوره شکوفه می ریزیم و به صورت لقمه های کوچک در سینی با فاصله می گذاریم سینی را در فر قرار می دهیم و به مدت ۱۵-۲۰ دقیقه می پزیم . نان ها را پس از سرد شدن با خامه زده شده یا کرم پاتسیر پر می کنیم . نکا ت لازم: ۱۰ دقیقه اول در فر را باز نمی کنیم برای بهتر پف کردن نان خامه ای نصف لیوان اب را کف فر داغ خالی می کنیم و در فر را می بندیم تا بخار زیاد داخل فر جمع شود . نان خامه ای را به اشکال مختلف می توان درست نمود.

    ویرایش شده توسط Oldoos در تاریخ ۲۹/۹/۱۳۹۴   ۱۵:۴۱
  • ۱۵:۴۳   ۱۳۹۴/۹/۲۹
    avatar
    Oldoos
    دو ستاره ⋆⋆|1020 |2441 پست

    نان خامه ای👇👇👇👇

    من عاشق شیرینی هستم!
  • ۰۲:۱۸   ۱۳۹۴/۹/۳۰
    avatar
    Oldoos
    دو ستاره ⋆⋆|1020 |2441 پست

    طرز تهیه پیراشکی کرم دار


    مواد لازم پیراشکی:
    خمیر مایه : ۱.۵ قاشق غذاخوری

    شکر : ۱ قاشق مرباخوری

    آب ولرم : نصف پیمانه

    آرد : ۵۰۰ گرم

    شکر : ۱۰۰ گرم

    نمک : نصف قاشق مرباخوری

    آب گرم : ۱ پیمانه

    روغن مایع : نصف قاشق غذاخوری

    پیراشکی مغزدار و کرم دار

    مواد لازم کرم پیراشکی :
    شیر یا آب جوش : ۱.۵ پیمانه

    شکر : ۱۶۰ گرم

    آرد : ۹۰ گرم

    وانیل : ۱/۴ قاشق چایخوری

    دستور پخت پیراشکی کرم دار :
    آب ولرم را در یک کاسه ریخته و شکر را به آن اضافه کنید و آن را در آب حل نمایید. خمیر مایه را به محلول آب و شکر افزوده، سپس در ظرف را به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه گذاشته تا خمیر مایه ور بیاید. توجه نمایید ولرمی آب باید در حدی باشد که دست را نسوزاند ولی با دست حس شود.
    بعد از گذشت مدت زمان لازم آرد، و شکر و نمک را به خمیر مایه آماده شده اضافه کرده و با هم مخلوط کنید. سپس کم کم آب گرم را اضافه و ورز دهید تا خمیر یکدستی به دست آید. در آخر روغن را به آن افزدوه و با هم دوباره مخلوط نمایید.
    روی سطح صافی مقداری آرد پاشیده و خمیر را ورز دهید تا خمیر نرم و یکدستی داشته باشید. سپس خمیر را درون ظرفی گذاشته و روی آن را با پارچه ای تمیز بپوشانید و به مدت ۲ ساعت در یک محل گرم بماند تا حجم خمیر ۲ برابر شود.
    بعد از این مدت زمان، روی سطح کار آرد بپاشید و خمیر را به قطر نیم سانتی متر پهن کنید و با قالب گرد خمیر را قالب بزنید.
    روی آن ها پوشانده و این بار به مدت یک ساعت خمیرهای قالب زده شده را کنار بگذارید تا حجمش دو برابر شوند. و در ماهی تابه روغن ریخته و روی حرارت بگذارید تا داغ شود. خمیر پیراشکی را در روغن گذاشته تا سرخ شود.
    پیراشکی های سرخ شده را از وسط برش زده و کرم پیراشکی را به وسط آن تزریق کنید.

    طرز تهیه کرم پیراشکی :
    شیر و شکر و آرد را با هم مخلوط کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید تا غلیظ شود، سپس وانیل را افزوده و هم بزنید، سپس حرارت را خاموش کنید.

    ویرایش شده توسط Oldoos در تاریخ ۳۰/۹/۱۳۹۴   ۰۲:۲۱
  • ۰۲:۲۱   ۱۳۹۴/۹/۳۰
    avatar
    Oldoos
    دو ستاره ⋆⋆|1020 |2441 پست

    پیراشکی👇👇👇👇

    من عاشق شیرینی هستم!
  • leftPublish
  • ۰۲:۲۳   ۱۳۹۴/۹/۳۰
    avatar
    Oldoos
    دو ستاره ⋆⋆|1020 |2441 پست
    زیباکده
    Oldoos : 

    پیراشکی👇👇👇👇

    من عاشق شیرینی هستم!
    زیباکده

    خیلی عالی و خوشمزه میشن. حتمأ درست کنید!

  • ۱۱:۴۶   ۱۳۹۴/۱۰/۱
    avatar
    مامان خانم بهار
    کاربر فعال|504 |627 پست
    من این پیراشکی رو درست کردم عالیه فقط یکم اماده سازیش زمان بره
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان