سیر و پیاز:
رطوبت یخچال، پیاز رو خمیری و گندیده می کنه. پیاز باید توی هوای خشک و با تهویه مناسب نگه داری شه. نیازی به یخچال نداره و نباید در کنار سیب زمینی باشه، چراکه سیب زمینی می تونه باعث شه پیاز زودتر خراب شه!
سیر هم شاید ظاهر سالمی در یخچال داشته باشه، اما وقتی بُرش بدید، متوجه خرابی اون می شید.
نان:
نان به از دست دادن آب، درون یخچال خشک می شه و خوردن اون سخت تر می شه، بهتره اون رو بیرون از یخچال نگه داری کنید.
عسل:
عسل درون یخچال شکرک می زنه و سفت می شه که خوردن رو سخت می کنه. بهتره عسل رو در کابینت قرار بدین.
موز:
قرار دادن موز در جای سرد و با رطوبت باعث خراب شدن اون می شه. بهترین حالت نگه داشتن موز بیرون از یخچال در دمای اتاق و به شکل آویزانه!
روغن ها:
روغن ها بهتره که توی محیطی خنک و تاریک مثل کابینت نگهداری بشن. بخصوص روغن زیتون که در یخچال تند می شه!