ميني فريتاتا
مواد لازم: برای 12 نفر
کدو سبز متوسط : 1 عدد
قارچ : 4 تا 6 عدد
فلفل دلمه ای قرمز : 1 عدد
فلفل دلمه ای زرد : 1 عدد
تخم مرغ بزرگ : 16 عدد
پیازچه خرد شده : 1 قاشق غذاخوری
پنیر چدار رنده شده :½ پیمانه
نمک : 2 قاشق چایخوری
فلفل سیاه تازه آسیاب شده : ¾قاشق چایخوری
روغن گیاهی : کمی
پیش غذایی زیبا، مورد علاقه بچهها و مناسب میهمانیهای رسمی که بسیار آسان وسریع آماده میشود. برای تهیه این فریتاتا مواد درون آن را فوق العاده ریز کرده
طرز تهيه:
2 قالب مافین کوچک 24 تایی را با روغن زیتون کمی چرب کنید.
کدو را به ضخامت 3 میلی متر حلقه حلقه کنید.
قارچها را در جهت طول به ضخامت 3 میلی متر ورقه ورقه کنید.
تخم فلفلدلمهای قرمز و زرد را خارج کرده و آنها را در اندازههای 3 میلی متری نگینی خرد کرده و کنار بگذارید.
فر را از قبل روی 200 درجه سلسیوس (400f ) گرم کنید.
تخم مرغ، نمک و فلفل و پیازچهها را در کاسهای بزرگ با همزن هم زده و کنار بگذارید.
کدو، قارچ و فلفلهای خرد شده را در قالبها مافین بچینید. مخلوط تخم مرغ ر با ملاقه تا لبه هر یک از قالبها بریزید. سپس روی آنها پنیر بپاشید.
آن را به فر منتقل کرده و به مدت 8 تا 10 دقیقه بپزید تا زمانی که مخلوط تخم مرغ خودش را بگیرد و شبیه کاپ کیک شود.