خانه
1.19K

نارگیل میوه ای خوشمزه و بسیار مغذی

  • ۲۲:۴۱   ۱۳۹۸/۱۰/۱
    avatar
    کاربر جديد|5

    یکی از میوه های بسیار مغذی که در این روزها بر پیشخوان میوه فروشی ها خودنمایی می کند میوه ای به نام نارگیل است که دارای خواص و کاربردهای فراوان در حوزه سلامتی و زیبایی است .در نوشته امروز به بررسی خواص تغذیه ای و فواید استفاده از این میوه خوشمزه می پردازیم .

    میوه نارگیل چیست؟

    میوه نارگیل با نام انگلیسی (coconut) و نام علمی (Cocos nucifera) میوه ای گرمسیری است که حاوی انواع ویتامین ها و املاح معدنی بوده و از این روی برای سلامتی و زیبایی بسیار مفید و سودمند است .طبع میوه نارگیل گرم و خشک بوده و طبع شیر نارگیل گرم و مرطوب می باشد.


    گیاه شناسی نارگیل

    میوه نارگیل میوه ای درختی است که دارای بلندی در حدود 30 متر بوده و قطر تنه آن تا یک متر می باشد .برگ های سبز این درخت دراز بوده و به طول 4 تا 5 متر می باشد .برگ ها از برگچه هایی دراز و باریک با طول یک متر تشکیل یافته است .میوه این درخت به صورت خوشه ای و به رنگ قهوه ای می باشد .میوه نارگیل کروی شکل بوده و قسمت خارجی آن ضخیم و سفت و متشکل از الیاف نباتی است .در قاعده نارگیل سه سوراخ دیده می شود که به چشم های نارگیل معروفند و برای دسترسی به میوه و شیر نارگیل می بایست سوراخ ها را با جسم نوک تیزی باز کرده و مایع دارون آنرا بیرون آورد . سپس با چکش آن را شکسته و از گوشت داخل آن استفاده کنید . هر درخت در سال در حدود 50 تا 100 دانه نارگیل می دهد و زمان ثمر دهی این درخت در حدود 7 الی 8 سالگی بوده و حداکثر تا 10 الی 15 سالگی به بار می نشیند .عمر این درخت در حدود 50 سال بوده و تاریخچه کشت آن به حدود 3000 سال قبل  در سرزمین های جنوب آسیا باز می گردد .مناطق کاشت این میوه در کشورهایی همانند چین ،هند ،فیلیپین و سواحل عمان بوده و در ایران منطقه گرمسیری چابهار از مهم ترین مناطق کاشت نارگیل به شمار می رود.


    ارزش تغذیه ای نارگیل

    هر 100 گرم از این میوه دارای 354 کالری،1.23 گرم کربوهیدرات، 3.3 گرم پروتئین، 33.49 گرم چربی،26 میکروگرم فولات، 3.3 میلی گرم ویتامین ث، 20 میلی گرم سدیم,356 میلی گرم پتاسیم, 14 میلی گرم کلسیم,0.43 میلی گرم مس,2.43 میلی گرم آهن ,32 میلی گرم منیزیم, 1.5 میلی گرم منگنز و … آنزیم های مختلفی مانند انورتین ،اکسیدان و کاتالاز می باشد .در شیر نارگیل نیز اسید های آمینه مختلفی مانند هیستدین ، آرژینین ،لیزین ف تایروزین ،تریپتوفان ، پرولین ،لوسین و آلانین موجود است.

    در لینک زیر می توانید ادامه این مقاله خواندنی را مطالعه نمایید 

    https://salamatweb.ir/tropical-coconut-fruit-useful-health-beauty/

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان