خانه
20.2K

همه چیز در مورد قهوه (قهوه خانه نگار)

  • ۱۰:۰۲   ۱۳۹۱/۱۲/۱۷
    avatar
    یک ستاره ⋆|349 |994 پست
     دوستان عزیزم به تاپیک من خوش اومدین.اینجا می خوام در مورد قهوه و خوردنی هایی که با قهوه درست می شن را بهتون معرفی کنم
    خواهش می کنم نظراتتون را بهم بگین
  • leftPublish
  • ۱۰:۰۳   ۱۳۹۱/۱۲/۱۷
    avatar
    نگار اسدی
    یک ستاره ⋆|349 |994 پست
     کافه گلاسه

    مواد لازم
    برای 2 تا 3 نفر
    3 بسته قهوه کوپا با طعم وانیل
    1 فنجان خامه رقیق
    2 فنجان بستنی وانیلی
    4 قاشق غذاخوری خامه زده شده
    طرز تهیه
    1. بستنی و خامه رقیق مخلوط نمایید .
    2. مخلوط قهوه را به بستنی اضافه کنید و هم بزنید.در فریزر قرار دهید و تا قوام یافتن آن صبر کنید.
    3. سپس در لیوان بریزید و با خامه تزیین کنید.

  • ۱۰:۰۴   ۱۳۹۱/۱۲/۱۷
    avatar
    نگار اسدی
    یک ستاره ⋆|349 |994 پست
     میلک شیک قهوه

    مواد لازم
    برای 2 نفر
    2 بسته قهوه کوپا با طعم کاپوچینو
    4 قاشق بسنتی وانیلی

    طرز تهیه
    مواد اولیه را در دستگاه مخلوط کن بریزید و با سرعت زیاد به مدت زمان 5 دقیقه با هم مخلوط کنید. مخلوط را در لیوانی یخ زده بریزید.

  • ۱۰:۰۵   ۱۳۹۱/۱۲/۱۷
    avatar
    نگار اسدی
    یک ستاره ⋆|349 |994 پست
     متخصصان علوم پزشکی در دانشگاه بارسلونا می گویند که مصرف یک فنجان قهوه همراه با شکر می تواند حافظه را فعال کند و میزان دقت و توجه فرد را افزایش دهد.

    این متخصصان تاکید کردند که اگر قهوه و شکر همراه با هم مصرف شوند تاثیر آنها در تقویت عملکرد مغز خیلی بیشتر از زمانی است که به طور جداگانه مورد استفاده قرار بگیرند.مانند قهوه کوپا.

    به گزارش روزنامه دیلی میل، این متخصصان هم اکنون معتقدند که هر یک از این دو خوراکی به نوبه خود تاثیر دیگری را بر روی مغز می گذارند به طوری که میزان دقت و کارآیی حافظه را بهبود می بخشند.

    این یافته حاصل مطالعه روی ۴۰ داوطلب است که پس از مصرف قهوه و شکر با هم و جدا از هم تحت آزمایش قرار گرفتند.

  • ۱۰:۰۷   ۱۳۹۱/۱۲/۱۷
    avatar
    نگار اسدی
    یک ستاره ⋆|349 |994 پست
     بو دادن قهوه

    دانه‌هاي سبز قهوه كاملاً عاري از بو هستند. براي توليد بو، قهوه بايد بو داده شود. بسياري از دوستداران قهوه اصرار دارند اين كار را شخصاً انجام دهند. يك فرد متخصص در بو دادن قهوه، لازم است هم هنرمند و هم متخصص باشد. چون فقط در اين صورت مي‌تواند كيفيت و يكنواختي قهوه را حفظ نمايد.
    قهوه اگر خوب بو داده شود به رنگ قهوه‌اي با تيرگي‌هاي متفاوت در مي‌آيد. گاهي در طي عمليات بو دادن،...مقدار كمي ملاس قند يا فرآورده‌هاي ديگر براي پوشش دادن دانه‌هاي قهوه اضافه مي‌شود.
    دو روش از متداول‌ترين روش‌هاي بو دادن قهوه عبارتند از: طبله و هواي داغ. بيشتر دانه‌هاي قهوه در دماي 400 درجه فارنهايت بو داده مي‌شوند. فرآيند بو دادن باعث مي‌شود دانه‌هاي قهوه پف كرده و بزرگ شوند و در نتيجه وزن آنها به مقدار زيادي كاهش مي‌يابد.
    دانه‌ها بايد بلافاصله پس از بو دادن خنك شوند كه براي اين كار نيز سه روش وجود دارد: خنك كردن با آب، خنك كردن در هواي معمولي و خنك كردن در هواي تحت فشار.
    هر چه قهوه بو داده شده باشد، طعم سوختگي و تلخي آن محسوس‌تر است و خاصيت اسيدي و كافئين كمتري دارد. قهوه‌هاي تيره‌تر براي قهوه دم‌شدني (بجز اسپرسو) مناسب‌تر هستند. دانه قهوه پس از بو دادن طعم خود را براي مدت طولاني حفظ نمي‌كند، لذا بهتر است قهوه بود داده به مقدار مصرف تهيه و حتماً در ظروف دربسته نگهداري شود. براي نگهداري‌هاي طولاني‌تر، يخچال يا فريزر مشروط به استفاده از ظروف مخصوص توصيه مي‌شود.

  • ۱۰:۰۹   ۱۳۹۱/۱۲/۱۷
    avatar
    نگار اسدی
    یک ستاره ⋆|349 |994 پست
     آيا نوشيدن قهوه مفيد است؟

    قهوه همه روزه در سراسر دنيا توسط افراد مختلف مصرف مي ‌شود، اما گاهي اوقات اين سوال در ذهن ما ايجاد مي ‌شود كه آيا مصرف اين نوشيدني براي ما مفيد است؟

    مصرف قهوه در آمريكاي شمالي و اروپا به طور متوسط يك سوم آب شهري است. پس از انجام هزاران تحقيق در اين زمينه، به وضوح مي‌ توان فهميد كه مصرف متعادل اين نوشيدني(حداكثر 4 تا 5 فنجان در روز)، نه تنها براي بدن مضر نيست، بلكه ممكن است گاهي آثار درماني نيز داشته باشد.

    شايد آنچه که در متن ذيل آمده بتواند بعضي از تصورات غلط در اين باره را بر طرف كند.

    آيا قهوه مي ‌تواند از بيماري آلزايمر جلوگيري کند؟
    جلوگيري و معالجه اين بيماري كه امروزه يكي از شايع ترين بيماري ها در بين افراد سالمند است، به عنوان يكي از چالش‌هاي اصلي مسئولان بخش سلامت در کشور مي باشد. مطالعات دانشمندان نشان مي ‌دهد كه جذب کافئين، با احتمال كاهش آلزايمر رابطه مستقيم دارد.

    آيا قهوه مي ‌تواند سبب رفع خواب آلودگي شود؟
    بسياري از مردم اعتقاد دارند كه قهوه موجب اختلال در خواب آنها شده و به همين منظور از نوشيدن آن در ابتداي شب خودداري مي ‌كنند.

    همه مي ‌دانيم كه قهوه سطح هوشياري را در طول روز تقويت مي‌‌ کند. اين اثر ممكن است به اين معني تلقي شود كه اين نوشيدني ميزان خواب را كاهش مي‌ دهد، اما تحقيقات نشان مي ‌دهد كه تاثيري بر خواب افراد ندارد.

    آيا قهوه به علاج سردردها كمك مي ‌كند؟
    افراد زيادي هستند كه از سردرد رنج مي ‌برند. تحقيقات جديد نشان مي ‌دهد كه يك فنجان قهوه مي ‌تواند در از بين بردن علايم سردرد كمك كند.

    آيا قهوه مي‌ تواند در پوكي استخوان نقش داشته باشد؟
    نتايج تحقيقات اخير كه در آنها تأثير مصرف بلندمدت قهوه بر وضعيت زنان سالخورده بررسي شده، حاكي از آن است كه جذب کافئين در اين گروه سني، با تغييرات تراكم استخواني رابطه‌اي ندارد، يعني باعث پوکي استخوان نمي شود.

    آيا قهوه مي ‌تواند عامل امراض قلبي يا گوارشي باشد؟
    بيماري‌هاي قلبي و يا مشکل بازگشت اسيد معده(رفلکس)، بيماري‌هاي شايعي هستند كه به دلايل متفاوتي، از مصرف غذاهاي چرب و ادويه‌دار گرفته تا فشارهاي عصبي زياد، رخ مي ‌دهند. تعدادي از افراد اظهار داشتند كه پس از خوردن قهوه دچار مشكلات قلبي شده‌اند كه با پيگيري متخصصان مشخص شده که اين پديده هيچ ارتباطي با قهوه نداشته، بلكه ناشي از وعده غذايي بوده كه پيش از نوشيدن قهوه، ميل كرده بودند.

    هيچ شواهدي مبني بر ارتباط ميان نوشيدن قهوه و بروز مشكلات معده ، روده و زخم اثني‌عشر گزارش نشده است.

    پس از انجام هزاران تحقيق در اين زمينه، به وضوح مي‌ توان فهميد كه مصرف متعادل اين نوشيدني(حداكثر 4 تا 5 فنجان در روز)، نه تنها براي بدن مضر نيست، بلكه ممكن است گاهي آثار درماني نيز داشته باشد.
    آيا قهوه به كنترل بيماري آسم كمك مي ‌‌کند؟
    اين بيماري تنفسي در دو دهه اخير در سطح جهان، به ويژه در كشورهاي صنعتي رو به افزايش است. بيش از 100 سال است كه آثار سودمند قهوه روي بيماري آسم شناخته شده و در تحقيقات اخير اين فوايد تأييد گرديده، به گونه‌اي كه با نوشيدن سه فنجان يا بيشتر قهوه در روز، بروز آسم تا 28 درصد و پديده خس‌خس كردن سينه تا 13 درصد كاهش مي يابد.

    آيا قهوه اعتياد آور است؟
    خير. قهوه به عنوان محرك و ارتقا دهنده ي سطح هوشياري شناخته مي‌ شود كه در هيچ حالتي نبايد اين ويژگي‌ها را با اعتياد اشتباه كرد.

    در تحقيقات اخير اعتياد آور نبودن قهوه، مسلم شده است، زيرا کافئين بر آن بخش از مغز كه مسئول اجراي حركات است، تاثيري ندارد(برخلاف آمفتامين و كوكايين که موادي اعتياد آورند).

    به علاوه، علايم ناشي از استفاده نکردن قهوه مانند سردرد و بي حوصلگي كه در بعضي افراد بروز مي ‌‌کند، به ميزان مصرف روزانه ي آنها ارتباطي ندارد.

    آيا قهوه مي ‌تواند باعث بروز كم آبي در بدن شود؟
    کافئين موجود در قهوه، ادرارآور(ديورتيک) است، يعني مي‌ تواند حجم ادرار را افزايش دهد، اما مصرف متناسب و متعادل قهوه(حداكثر 4 تا 5 فنجان در روز) تأثير چنداني در اين زمينه ندارد.

    به ورزشكاران يا افرادي كه با هواپيما به مسافرت‌هاي طولاني مي روند، اغلب توصيه مي ‌شود كه از مصرف نوشيدني‌هاي کافئين‌دار خودداري كنند، زيرا کافئين دفع آب بدن را بيش از حد افزايش مي ‌دهد و به كاهش عملكرد ورزشكار منجر مي ‌شود، البته شواهد علمي بر اين مبنا وجود ندارد.

    * توصيه اي مهم به زنان باردار:
    به گفته محققان، از آنجا که احتمال سقط جنين، به خصوص در ماه‌هاي اول، بسيار زياد است، به همه زنان باردار توصيه مي‌ شود در اين دوره تا آنجا که ممکن است از مصرف نوشيدني‌هاي کافئين دار اجتناب کنند.

    هم ‌اکنون مراکز ارائه استانداردهاي غذايي، مانند اداره استاندارد تغذيه‌اي انگلستان، ميزان کافئين مجاز مصرفي براي زنان باردار را 300 ميلي‌ گرم در روز اعلام کرده‌اند و تصريح شده که مقادير کمتر از اين براي زنان باردار هيچگونه خطري ندارد. اين ميزان کافئين تقريباً معادل 4 فنجان متوسط قهوه است.

  • leftPublish
  • ۱۰:۱۰   ۱۳۹۱/۱۲/۱۷
    avatar
    نگار اسدی
    یک ستاره ⋆|349 |994 پست
     قهوه موکا

    اسپرسوی غلیظ و شربت شکلاتی موکا و
    شیر داغ بخار داده شده ترکیب می شوند و با خامۀ زده شده بر روی سطح لیوانِ
    موکاخوری از لبۀ لیوان به بالا تکمیل می شود

  • ۱۰:۱۵   ۱۳۹۱/۱۲/۱۷
    avatar
    نگار اسدی
    یک ستاره ⋆|349 |994 پست
    طرز تهیه قهوه فرانسه:

    قهوه فرانسه به 3 صورت طبخ می‌شود، با دستگاه فیلتردار یا دستگاه‌های پرس‌كننده و اسپرسو همراه با آب درست می شود

    قهوه های فرانسه آسیاب شده درشت تر از قهوه اسپرسو و ترک است . این قهوه متعلق به کشور برزیل است اما مانند قهوه ترک به دلیل ابداع طرز تهیه و دستگاه مخصوص قهوه ساز به وسیله فرانسوی ها به قهوه فرانسه معروف شده است ، اگر قصد میل کردن قهوه فرانسه دارید حتماً باید یک قهوه ساز مخصوص داشته باشید . انواع این قهوه ساز با قیمت های متفاوت در بازار و قهوه فروشی ها موجود است .



    قهوه فرانسه به‌طورکلی، مزه‌ای شبیه به قهوه کافِه‌تیِه‌رِه دارد ولی گرد قهوه را برای بهتر کردن عطر و طعمش از آن جدا می‌کنند. می‌توان آن را برای چند ساعتی در بیشتر دستگاه‌ها گرم نگه داشت. در فنجان استاندارد و به‌صورت تلخ (سیاه) یا با شیر سرو می‌شود.این روش قهوه‌ای دیرسازتر از روش اسپرسو به‌دست می‌دهد. قهوة فیلتری (فرانسه) را اصلاً مردی فرانسوی به نام ژان‌باپتیست ‌دوبِلوآ (Jean-Baptiste de Belloy) اختراع کرد و معروف‌ترین روش در غرب است.

    قهوة فرانسه با استفاده از دستگاهی خودکار درست می‌شود که از 2 تا 12 فنجان قهوه دم ‌می‌کند. آب مستقیماً بر روی قهوه‌ای که درونِ فیلتر یا صافی‌ای کاغذی در بخش بالایی دستگاه قرار دارد، ریخته می‌شود. آب در محفظۀ مخصوص به طرف المنت گرمایشی در کف دستگاه فشار می آورد.

    آب داغ از یک لوله در بالای دستگاه خارج می شود و سپس، در حالی که محتوی قهوه است، از صافی عبور کرده، به پائین می ریزد. در نهایت، قهوه در یک لیوان یا قوری جمع آوری می شود. قهوه بر اثر نیروی جاذبه به درون پارچی شیشه‌ای به زیر می‌چکد؛ یعنی به جایی که بر روی صفحه‌ای داغ قرار داده شده که قهوه را در دمایی بهینه نگه می‌دارد تا بتوان در هر زمانی از روز، آن را نوشید. همچنین امکان استفاده از قهوه‌های کیسه‌ای وجود دارد که استفاده از این کیسه‌ها، درست‌کردن قهوه و تمیزکردن دستگاه را آسان‌تر می‌سازد.

    برای تهیه یک قهوۀ فرانسه خوب، موارد زیر لازم است:

    1. قهوه گیری آرام و مداوم

    2. ترکیبات خوب قهوه ها

    3. امکان کنترل عطر و طعم قهوه

    یک روش کاربردی برای آزمایش اصالت قهوۀ فرانسه این است که یک مقدار از آن را روی آب بپاشید. قهوه فرانسۀ اصیل خشک مانده، برای مدت طولانی بر روی سطح آب باقی می ماند؛ در حالی که قهوۀ غیر اصیل ته نشین شده، حتی جذب آب سرد نیز می شود.

    هرگز این قهوه را به هنگام استراحت در محل کار و یا پیش از خروج از منزل برای رفتن سر کار ننوشید ، اسپرسو را باید بعد از یک غذای خوب در زمانی که وقت کافی برای آرامش و استراحت دارید میل کنید .

  • ۱۰:۱۷   ۱۳۹۱/۱۲/۱۷
    avatar
    نگار اسدی
    یک ستاره ⋆|349 |994 پست
    اصطلاحات و استانداردهای قهوه و کافی شاپ

    انواع قهوه هاي توليدي

    1- Brazilian: طعم ملايمي دارد- از گونه عربيكا ميباشد. در برزيل كشت ميشود.
    2- Columbian: از گونه عربيكا ميباشد- طعم تند و كمي ترش دارد. در كـلمبيا كشت ميشود.
    3- Gava: در اندونزي كشت ميشود- از گونه عربيكا ميباشد.
    4- Jamaica: در جامائيكا كشت شده و غليظ و ترش مزه است.
    5- African: در اتيوپي، كنيا و تانزانيا توليد ميشود.
    6- Mocca: در يمن توليد ميشود و از گونه عربيكا ميباشد. ترش و تند ميباشد.
    7- Turkish: بر خلاف نامش در اندونزي، سنگاپور و مالزي كشت مي گردد.
    8-Copa Cafe : که در 8 طعم آماده می توانید تهیه کنید.

    مراحل فراوري قهوه

    دانـه هـاي قهوه در واقع دانـه هاي مـيوه گـيـلاس مانــندي مي بـاشــد كـه Coffee Sheries نــام دارد. ايــن مـيـوه

    هنگامي كه ميرسد قرمز رنگ ميـــگردد. روند فراوري قهوه به دو شيوه تر و خشك انجام ميپذيرد.

    روش خشك
    :ميوه قهوه را پس از چيدن روي سطح زمين پخش ميكنند تا زير آفتاب خشك گردد سپس در فواصل معين آن را زيرو رو مي كنـنـد. تا 7 الي 10 روز. تا زماني كه رطوبت آنها به 11 درصد كاهش يـابــد- در ايــن زمــان پوسته خارجي ميوه قهوه، قهوه اي رنگ ميگردد.
    روش تر: مغز ميوه قهوه پس از 24 ساعت از چيدن از دانه هاي آن جدا ميگردد. سپس دانـه ها به مدت 12 الــي 28 ساعــت درون تـانـك تـخـمـير ريـخـتـه شده كه در اين مدت آنـــزيمهاي طبيعي لايه اي كه دانه ها را احاطه كرده را سست كرده و از دانــه هـــا جــدا مي گردد. سپس دانه ها در معرض آفتاب قرار داده شده و يا درون خشك كنهاي صنعتي ريخته شده تا خشك گردند. بعد از ان دانه هاي قهوه بر اساس اندازه و جــرمشان درجه بندي و سوا ميشوند
    .
    قـهــوه بــصــورت خـام صادر مي گـردد
    كـه بـه قـهـوه سـبـز(green Coffee) مشهور ميباشد. اما طعـم واقعي قهوه
    زمان بو دادن (roasting) نمايان ميگردد. دانه هاي قهوه درون چـليكهاي چرخنده ريخته مي شود و در درجه حرارت

    288 درجه سانتي گراد حرارت مي بــينند. پس از 8 دقيقه حرارت دادن دانه هاي قوه شروع به تركيدن ميكنند (مانندذرت بو داده) و اندازه آنها به 2 برابر اندازه اوليشان افزايش مي يـابد. سـپـس روغـن آنها خارج شــده و قهوه اي رنگ ميگردند. روغن دانه هاي قهوه (coffee Essence=cafeol ) نام دارد. در واقــع ميزان بو دادن قهوه تعيين كننده طعم و رنگ قهوه است.

  • ۱۰:۱۸   ۱۳۹۱/۱۲/۱۷
    avatar
    نگار اسدی
    یک ستاره ⋆|349 |994 پست
     آموزش و طرز تهیه قهوه ناپلیتانا

    مواد لازم

    قهوه اسپرسو - نصف فنجان بزرگ قهوه‌خوري
    پودر هات چاكلت صدف - يك قاشق مرباخوري
    كافي ميت - يك قاشق مرباخوري
    سس شكلات - يك قاشق غذاخوري
    شيرگرم - نصف فنجان

    طرز تهيه

    نصف فنجان قهوه اسپرسو را آماده كرده و به نصف ديگر آن شير اضافه مي‌كنيم و با كافي‌ميت، سس شكلات، پودر هات‌چاكلت تزئين مي‌كنيم.

    نكته: پودر هات‌چاكلت صدف، پودر ميكس آماده با طعم شكلات معطر است.

  • ۱۰:۲۲   ۱۳۹۱/۱۲/۱۷
    avatar
    نگار اسدی
    یک ستاره ⋆|349 |994 پست
     آموزش و طرز تهیه کاپوچینو کن پانا(ایتالیایی)


    کن پانا به زبان ایتالیایی = با خامه

    مواد لازم.

    قهوه اسپرسو 2 شات
    خامه اسپری به مقدار لازم
    دارچین و پودر قهوه مخلوط برای تزیین مقداری
    ...
    طرز تهیه.

    قهوه اسپرسورا با دستگاه در ست کرده در لیوان یا فنجان بزرگ می ریزیم خامه اسپری را به روی قهوه اضافه کرده با پودر تزیین کرده سرو میکنیم

    بهترین روش دم کردن قهوه در قهوه جوش چیست؟

    و ایا قهوه جوش ها از نظر شیوه کار باهم تفاوت دارند؟و یا زمان دم کشیدن یا طعم قهوه؟ با استفاده از این دستگاه فقط میتوان قهوه دم کرد یا گیاهان دیگر هم میتوان با ان دم کرد؟

    قهوه ترک

    قهوه ترک محبوب ترین قهوه نزد ایرانیان است که روش تهیه آن نسبت به سایر قهوه ها آسان تر است . ایرانی ها به دلیل غلیظ بودن قهوه ترک علاقه بیشتری به خوردن این قهوه دارند . قهوه ترک برخلاف نامش در کشورهای سنگاپور ، اندونزی و مالزی کاشته می شود اما از آنجا که طرز تهیه این قهوه اولین بار توسط ترکهای عثمانی ابداع شد ، به قهوه ترک شهرت یافته است . برای تهیه قهوه ترک کافی است به اندازه دلخواه قهوه مرغوب تهیه کنید و سپس یک قاشق سر پر مرباخوری قهوه و یک فنجان آب سرد را در قهوه جوش بریزید و خوب مخلوط کنید . قهوه جوش را روی حرارت ملایم قرار دهید . نکته مهم در تهیه قهوه ترک : به محض اینکه کف قهوه بالا آمد قهوه جوش را از روی حرارت بردارید . در صورتی که قهوه را برای چند نفر آماده کرده اید ؛ ابتدا به صورت مساوی کف ها را داخل فنجان بریزید و بعد قهوه را اضافه کنید . قهوه ترک برخلاف سایر قهوه ها نیازی به دستگاه مخصوص قهوه ساز ندارد و فقط یک شیر جوش معمولی هزار و پانصد تومانی کافی است.

    قهوه فرانسه

    قهوه های فرانسه آسیاب شده درشت تر از قهوه اسپرسو و ترک است . این قهوه متعلق به کشور برزیل است اما مانند قهوه ترک به دلیل ابداع طرز تهیه و دستگاه مخصوص قهوه ساز به وسیله فرانسوی ها به قهوه فرانسه معروف شده است ، اگر قصد میل کردن قهوه فرانسه دارید حتماً باید یک قهوه ساز مخصوص داشته باشید . انواع این قهوه ساز با قیمت های متفاوت در بازار و قهوه فروشی ها موجود است .
    قبل از هر چیز یادتان باشد هرگز این قهوه را به هنگام استراحت در محل کار و یا پیش از خروج از منزل برای رفتن سر کار ننوشید ، اسپرسو را باید بعد از یک غذای خوب در زمانی که وقت کافی برای آرامش و استراحت دارید میل کنید .
    دراسپرسوساز آب از داخل محفظه مخصوص با فشار به جوش آور ( بویلر ) المنت گرمایی وارد می شود . آب ، داخل جوش آور به دمای 92 درجه سانتی گراد و فشار 15 بار می رسد و سپس با دمای بالا از جو خارج می شود و از نگهدارنده .... که حاوی قهوه آسیاب شده و یا قهوه کیسه ای است عبور می کند . در انتها قهوه در محفظه مخصوص جمع می شود و یا به طور مستقیم در فنجان می ریزد . در قهوه سازهای بخار المنت گرمایی است و با ایجاد فشار 3/5 بار آب را داغ می کند . قهوه اسپرسو را حتماً باید با خامه قهوه ( رویه کاراملی رنگ ) که نشانه یک اسپرسو خوب است میل کنید . می توانید قهوه اسپرسو را بعد از ریختن داخل آن با کمی خامه رقیق شده با شیر پر چرب به کمک یک خلال دندان تزئین کنید .

    قهوه های فوری

    قهوه های فوری از مشتقات قهوه هستند که بعد از عبور از یکسری مراحل به صورت قهوه های آماده به فروش می رسند . قهوه هایی که در کارخانه های مختلف تهیه می شوند هر کدام دارای ویژگی ها و طعم مخصوص خودشان هستند به طور مثال GOLD در دمای زیر صفر درجه به عمل می آید .
    موکا قهوه ای است 100 درصد عربیکا . این قهوه مخلوطی از قهوه کوهپایه های مرتفع آمریکای مرکزی و اتیوپی است . موکاکف فراوان و کنترل شده دارد .
    قهوه کیسه ای : بهداشتی ، مقرون به صرفه ، آسان و در بسته بندی های وکیوم شده است . این نوع بسته بندی به منظور نگهداری طعم و عطر قهوه صورت می گیرد . هر کیسه از حدود 7 گرم قهوه تهیه شده است .
    ترکیبات شیمیایی قهوه
    در بازار دو نوع قهوه وجود دارد که بنام قهوه سبز ( خام ) و قهوه بو داده معروف است و از نظر ترکیب شیمیایی با هم متفاوت هستند


  • leftPublish
  • ۱۰:۲۳   ۱۳۹۱/۱۲/۱۷
    avatar
    نگار اسدی
    یک ستاره ⋆|349 |994 پست
     اموزش و طرز تهیه قهوه هلندی

    مواد لازم

    2- شات قهوۀ اسپرسو غلیظ داغ
    1 قاشق دسر خوری خامۀ زده شده
    1 قاشق دسر خوری سیروپ قهوه
    نصف قاشق چای خوری پودر هات چاکلت

    طرز تهیه

    1. قهوۀ داغ را در فنجان ریخته، خامۀ زده شده را روی آن بریزید. 2. سیروپ را با پودر کاکائو مخلوط کرده، روی خامه را با آن تزئین کنید و همراه یک قاشق چای خوری سرو کنید.

  • ۱۰:۲۵   ۱۳۹۱/۱۲/۱۷
    avatar
    نگار اسدی
    یک ستاره ⋆|349 |994 پست
     قهوه ترک

    • سه چهارم فنجان آب
    • یک قاشق سوپ خوری شکر
    • یک قاشق سوپ خوری قهوه سائیده شده
    • یک عدد دانه هل

    طرز تهیه :
    آب و شکر را در یک ظرف کوچک با هم ترکیب کنید و روی حرارت بگذارید تا به جوش آید . سپس آن را از روی شعله برداشته و قهوه و هل را به آن اضافه کنید . خوب هم بزنید و دوباره روی شعله بگذارید . وقتی شروع به کف کردن نمود ، آن را از روی حرارت برداشته و صبر کنید تا دانه های قهوه ، ته نشین شود . دوباره آن را روی حرارت قرار دهید و این کار را تکرار کنید . قبل از نوشیدن ، صبر کنید تا دانه های قهوه ته نشین شود .

  • ۱۰:۲۸   ۱۳۹۱/۱۲/۱۷
    avatar
    نگار اسدی
    یک ستاره ⋆|349 |994 پست
     روشهای اصولی و درست کردن انواع قهوه با استاندارد بین المللی



    این نوع نوشیدنی همچون چای، جایگاه خاصی در انواع نوشیدنی های گرم دارد. با اضافه نمودن مواد مختلف به نوشیدنی قهوه و همچنین با روش های مختلف دم کردن آن، انواع متفاوتی از این نوع نوشیدنی را تهیه می کنند.

    نوشیدنی قهوه نوعی نوشیدنی گرم است که از دانه برشته شده قهوه که از گیاه قهوه بدست می آید، تهیه می شود.
    این نوع نوشیدنی همچون چای، جایگاه خاصی در انواع نوشیدنی های گرم دارد. با اضافه نمودن مواد مختلف به نوشیدنی قهوه و همچنین با روش های مختلف دم کردن آن، انواع متفاوتی از این نوع نوشیدنی را تهیه می کنند.

    روش های مختلف دم کردن قهوه

    برای تهیه نوشیدنی قهوه، قهوه را می توان به صورت های مختلف دم کرد. تمام این روش ها را به چهار دسته کلی تقسیم بندی نموده اند که تفاوت این روش ها تنها به این نکته بستگی دارد که چگونه آب را به قهوه اضافه می کنند.

    جوشاندن
    یکی از روش های قدیمی دم کردن قهوه که هنوز در خاور میانه، آفریقای شمالی، ترکیه و یونان به کار می رود، این است که قهوه را به همراه آب، داخل قوری می ریزند و اجازه می دهند که آرام به جوش آید. این نوع قهوه را گاهی شیرین مصرف می کنند. برای این کارچند حبه قند داخل قوری می ریزند و می گذارند تا همراه قهوه به جوش آید. گاهی به این قهوه هل هم اضافه می کنند.

    قهوه ترک به این روش تهیه می شود. قهوه بدست آمده، نوشیدنی غلیظی است که رویش کف دارد و پودر قهوه هم در ته فنجان، ته نشین شده است.

    کمک گرفتن از نیروی جاذبه

    روشی دیگر برای تهیه ی نوشیدنی قهوه، قرار دادن پودر قهوه داخل یک صافی است که آب جوش قطره قطره روی قهوه می چکد. طعم این قهوه به میزان آب و قهوه بسیار بستگی دارد. در این روش با استفاده از نیروی جاذبه، آب از میان پودر قهوه عبور می کند و قهوه خوش طعمی را ایجاد می نماید.

    خیس کردن

    در این روش از استوانه ای شیشه ای که دارای پیستون صافی داری است استفاده می کنند. قهوه و آب جوش در استوانه با هم مخلوط می شوند (معمولاً به مدت چند دقیقه) قبل از آن که پیستون که به شکل فویل است، پایین بیاید. در این هنگام نوشیدنی قهوه در قسمت بالایی آماده ریختن است.

    قهوه های کیسه ای نسبت به چای کیسه ای کمیاب ترند. این امر به دلیل آن است که در تهیه ی قهوه کیسه ای باید مقدار زیادی قهوه آسیاب شده (نسبت به چای به کار رفته در چای کیسه ای) به کار برد که از نظر اقتصادی برای تولید کنندگان این محصولات، با صرفه نمی باشد.

    در تمام این روش ها از مخلوط آب جوش با قهوه آسیاب شده (دانه قهوه ای که برشته و آسیاب شده است) استفاده می شود. پودر قهوه یا پشت صافی باقی می ماند یا همراه نوشیدنی داخل فنجان ریخته می شود. میزان ریز بودن دانه قهوه بستگی به نوع نوشیدنی دارد که قرار است با آن تهیه شود.

    دستگاه های برقی تهیه قهوه، آب را جوش می آورند و سپس مواد لازم را بدون این که لازم باشد انسان کمک زیادی کند، با هم مخلوط می کنند. این دستگاه ها بر اساس برنامه زمان بندی خاصی عمل می کنند

    انواع نوشیدنی قهوه

    قهوه تلخ:
    نوعی قهوه ی دم کرده است که بدون شکر، شیر و دیگر مواد افزودنی مصرف می شود.

    شیر قهوه:
    قهوه ای است که پس از تهیه ی آن، شیر و گاهی شکر اضافه می کنند

    قهوه معطر:
    در برخی کشورها، به نوشیدنی قهوه مواد مختلفی اضافه می نمایند. شکلات یکی از مرسوم ترین این مواد است که یا روی قهوه آماده شده می پاشند یا همراه با قهوه هنگام دم کردن، مخلوط می کنند. البته از برخی ادویه جات از جمله دارچین، جوز هندی، هل و.. هم برای معطر نمودن قهوه استفاده می کنند.

    قهوه یونانی یا قهوه ترک:
    این نوع قهوه را با جوشاندن پودر بسیار ریز قهوه در آب تهیه می کنند. این نوع قهوه را داخل قوری مسی که دسته بلندی دارد و سر آن باز است درست می کنند. زمانی که قهوه را داخل فنجان می ریزند، صافی نمی گذارند و بنابراین، پودر قهوه که دیگر به تفاله قهوه تبدیل شده است هم داخل فنجان می ریزد. معمولاً فنجان را تا مدتی حرکت نمی دهند تا این پودر قهوه کاملاً ته نشین شود. گاهی به این نوع قهوه ادویه و شکر هم اضافه می کنند.

    قهوه فوری
    قهوه فوری پودری است که قابل حل شدن در آب یا شیر می باشد. این نوع قهوه به روشی بسیار متفاوت از قهوه هایی که در بالا در موردشان توضیح داده شد، تهیه می شوند. البته این نوع قهوه مسلماً طعم قهوه هایی که برای درست کردن آنها زمان صرف می شود، را ندارد. برخی این نوشیدنی را غیر قابل تحمل به شمار می آورند و بعضی عقیده دارند که جانشین خوبی برای نوشیدنی قهوه واقعی است. برخی هم اعتقاد دارند که این نوشیدنی، اصلاً قهوه نیست و نوعی نوشیدنی خاص خود می باشد.
    انواع دانه هاي قهوه
    قهوه ها به دو گونه کلي تقسيم مي شوند:
    نوع عربي Arabica نوعي قهوه سنتي است که عطر و طعم آن از همه بهتر است.
    نوع روبوستا Robusta که ميزان کافئين آن بيشتر است و در آب و هوايي که نوع اول در آن قادر به رشد نيست، پرورش مي يابد. بنابراين از اين نوع قهوه به دليل ارزان تر بودن، براي مصارف مختلف استفاده مي کنند. از نوع روبوستا معمولاً به تنهايي استفاده نمي شود، چون طعم تلخ و ترشي دارد. انواع بهتر آن را براي تهيه اسپرسو به کار مي برند.
    قهوه عربي را بر اساس بندري که اين نوع قهوه از آنجا صادر مي شد نام گذاري کرده بودند. امروزه انواع قهوه ها نسبت به گذشته خاص تر شده است. معمولاً نام قهوه ها را با توجه به نام کشور، ناحيه و گاهي نام ايالت توليد کننده قهوه مي گذارند.

    روش هاي مختلف دم كردن قهوه:
    جوشاندن قهوه
    يكي از روش هاي قديمي دم كردن قهوه است به اين ترتيب که قهوه را به همراه آب، داخل قوري مي ريزند و اجازه مي دهند كه آرام به جوش آيد. اين نوع قهوه را گاهي شيرين مصرف مي كنند. براي اين كارچند حبه قند داخل قوري مي ريزند و مي گذارند تا همراه قهوه به جوش آيد. گاهي به اين قهوه هل هم اضافه مي كنند.
    تحت فشار دادن قهوه
    در اين روش از نوعي قوري كه سه بخش دارد استفاده مي كنند. در قسمت پاييني، آب مي ريزند. پس از آن كه آب به جوش مي آيد، با فشار وارد قسمت مياني مي شود كه پودر قهوه در آن قسمت قرار دارد. در نهايت، نوشيدني قهوه در قسمت بالايي قوري جمع مي شود. معمولاً قوري را روي گاز مي گذارند تا عمليات تهيه قهوه صورت گيرد.
    كاپوچينو: نوعي اسپرسو است كه با شير كف كرده و گاهي شكر و كاكائو تهيه مي شود

  • ۱۰:۳۰   ۱۳۹۱/۱۲/۱۷
    avatar
    نگار اسدی
    یک ستاره ⋆|349 |994 پست
     اپوچینو اینترنشنال

    مواد لازم :
    • شش قاشق چای خوری قهوه آماده
    • 4 قاشق سوپ خوری کاکائو
    • یک قاشق چای خوری دارچین
    • 5 قاشق سوپ خوری شکر
    • خامه

    طرز تهیه :
    تمام مواد را بجز خامه ، با هم مخلوط کنید . برای هر فنجان کاپوچینو ، یک قاشق سوپ خوری از مخلوط فوق را در یک فنجان بزرگ ریخته ، به اندازه یک و نیم فنجان کوچک آب جوش به آن بیفزایید و هم بزنید . روی آن را خامه بریزید . 10 فنجان کاپوچینو سرو کنید .

  • ۱۰:۳۲   ۱۳۹۱/۱۲/۱۷
    avatar
    نگار اسدی
    یک ستاره ⋆|349 |994 پست
     قهوه شکلاتی

    مواد لازم :
    • یک چهارم فنجان اسپرسو آماده
    • یک چهارم فنجان کاکائو
    • 2 فنجان آب جوش
    • خامه زده شده و پف کرده
    • پودر نارنج یا دارچین

    طرز تهیه :
    قهوه و کاکائو را با هم مخلوط کنید . آب جوش را به آن اضافه کرده و هم بزنید تا حل شود و آن را در دو فنجان قهوه خوری بریزید . روی آن را خامه و پودر نارنج یا پودر دارچین بریزید . 6 تا 7 فنجان می توان سرو کرد .

  • ۱۴:۰۳   ۱۳۹۱/۱۲/۱۹
    avatar
    Nanayi joon
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|4285 |6357 پست
    مررررررررررررررررررررررررررررررسی نگار جونم
    چقدر برای غید لازمم میشه این تاپیک(آخ جون)
  • ۲۲:۴۴   ۱۳۹۱/۱۲/۱۹
    avatar
    بلوندی
    کاربر فعال|567 |644 پست
    خخخخیلیییی مررررسی. وای عالی بود
  • ۲۳:۱۷   ۱۳۹۱/۱۲/۱۹
    avatar
    نسیم جوون
    یک ستاره ⋆|544 |1149 پست
    نگار هزارتا بوسس عالی بود
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان