خانه
4.34K

پوره سیب زمینی و میگو و ...

  • ۲۰:۰۳   ۱۳۹۳/۱۰/۱۲
    avatar
    سه ستاره ⋆⋆⋆|4418 |3052 پست


     

    شکلش مثل پیتزا میمونه ولی نیست،یه غذای پر کالریه که حتی میتونه یک وعده ناهار باشه. از دو قسمت تشکیل شده پوره سیب زمینی و میگو ترکیب فوق العاده ای میشه امیدوارم شما هم خوشتون بیاد.غذای راحت و بی دردسری هم هست.

    مواد لازم :

    • سیب زمینی                       نیم کیلوگرم

    • کره                                  50 گرم

    • شیر                                نیم پیمانه

    • میگوی پاک شده                 200 گرم

    • فلفل دلمه ای رنگی                1 عدد رویهم

    • تخم مرغ                            1 عدد بزرگ

    • آرد سوخاری                      30 گرم

    • پنیر پیتزا                          100 گرم

    • نمک و فلفل

    • روغن جهت سرخ کردن



     سیب زمینی را پوست بگیرید و چند تیکه کنید و در یک قابلمه با کمی نمک آبپز کنید تا کاملا پخته شود.سپس سیب زمینیها رو ابکش کنید و داخل ظرفی بریزید و کره را چند قسمت کنید و تا سیب زمینی داغ هست به ان اضافه کنید و سپس شیر را و با گوشت کوب کاملا نرم کرده تا به حالت پوره دربیاد سپس فلفل میزنیم میتونید بچشید اگه نمکش کافی نبود اضافه کنید.


     
    سیب زمینی پوره شده را در ظرف مخصوص فر بطور یکنواخت پهن کنید می تونید تو ظرف های  آلمینیومی بریزد تا دردسر شستن نداشته باشید*:D big grin خوب حالا میریم سراغ میگوها که قبلا پاکشون کردیم و شستیم و خشک کردیم.تو یه کاسه تخم مرغ را بشکنید نمک و فلفل را اضافه کرده و با چنگال خوب بزنید.


     

    سیب زمینی پوره شده را در ظرف مخصوص فر بطور یکنواخت پهن کنید می تونید تو ظرف های  آلمینیومی بریزد تا دردسر شستن نداشته باشید*:D big grin خوب حالا میریم سراغ میگوها که قبلا پاکشون کردیم و شستیم و خشک کردیم.
    تو یه کاسه تخم مرغ را بشکنید نمک و فلفل را اضافه کرده و با چنگال خوب بزنید.




     

    سپس میگوهای سوخاری شده را روی پوره میچینیم و فلفل دلمه ایهای رنگی خرد شده را روی میگوها میپاشیم و پنیر پیتزا را یکنواخت روی ظرف پخش میکنیم. من زیاد میونه ای با پنیر پیتزا ندارم چون معده را اذیت میکنه و خیلی کمتر از مقدار رسپی ریختم و یه مقدار پنیر پارمزان و چدار هم اضافه کردم ولی فکر نکنم به 50 گرم هم رسید. ولی شما میتونید طبق رسپی پنیر بریزید. ظرف را داخل فر با حرارت 180 درجه سانتیگراد به مدت 15 الی 20 دقیقه میگذاریم تا سطحش برشته و طلایی بشه. و یه نکته دیگه که باید تو همین ظرف صرف بشه.



     






    ویرایش شده توسط مهندس غریب در تاریخ ۱۲/۱۰/۱۳۹۳   ۲۰:۲۸
  • leftPublish
  • ۲۰:۲۴   ۱۳۹۳/۱۰/۱۲
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست
    ممنون
  • ۱۲:۲۹   ۱۳۹۳/۱۰/۱۳
    avatar
    شقایق ف
    یک ستاره ⋆|1005 |1130 پست
    کی درست کرده خوشمزه بوده ؟ خبر بده !
  • ۱۲:۵۹   ۱۳۹۳/۱۰/۱۳
    avatar
    nazgol
    کاربر جديد|114 |87 پست
    lمعلومه خوشمزه میشه
  • ۲۳:۵۰   ۱۳۹۳/۱۰/۱۳
    avatar
    تينا
    یک ستاره ⋆|1806 |1246 پست
    فوق العاده قيافش كه خوشمزه به نظر ميرسه
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان