پیراشکی به شکل ماهی
مواد لازم: مواد پیراشکی به دلخواه، پنیر پیتزا، خمیر نان ور آمده (این خمیر را می توانید از نانوایی ترجیحاً خمیر نان روغنی تهیه کنید) با افزودن آرد خمیر شل و چسبناک را سفت و قابل استفاده کنید البته می توانید کمی هم روغن به خمیر اضافه کنید تا نان نرم تر و خوشمز تر شود.
دستور کار:
۱- ابتدا خمیر را باز کرده و مطابق شکل، خمیر را به شکل ماهی برش می دهیم. یک نوار نازک را نیز به دورتادور ماهی می چسبانیم تا بتوانیم مواذ پیراشکی را داخل آن بریزیم.۲- مواد پیراشکی را داخل ماهی جای داده و اگر خواستید کمی پنیر پیتزا می ریزیم.
پیراشکی به شکل ماهی
۳- خمیر دیگری را باز کرده و با استفاده از فنجان یا قالب دایره ای پولک های ماهی را درست می کنیم.۴- بتدا دو تکه خمیر هم اندازه قسمت سر ماهی و دم آن بریده و روی ماهی قرار می دهیم. سپس شروع کرده پولک های ماهی را از سر آن قرار می دهیم.
پیراشکی به شکل ماهی
۵- پیراشکی را ۱۵ تا ۲۰ دقیقه کنار می گذاریم تا پف کند. به روی پیراشکی زرده تخم مرغ می مالیم.
۶- پیراشکی را به مدت ۳۰ تا ۴۵ دقیقه در فر با دمای ۱۸۰ درجه قرار می دهیم.