خانه
2.46K

پیراشکی سرخ کردنی

  • ۱۵:۲۹   ۱۳۹۴/۶/۲۲
    avatar
    کاربر جديد|53 |126 پست

    دستور پیراشکی سرخ کردنی,,,

    تخم مرغ ۱۰عدد

    شکر۲۰۰گرم,,,,,

    روغن مایه ۲۰۰گرم,,,,

    نمک ۱ق مرباخوری ,,,,

    ,وانیل به اندازه. کافی.

    آرد کره ای. ۱۵۰۰کیلوگرم,,,,,

    خمیر مایه. ۵۰. گرم,,,,,,,,,,

    خمیرمایه را. ازپیش با۵۰۰ گرم آب ملایم وکمی شکرمخلوط کرده ,,,,وکنارمیگزاریم,,تامایه آماده. شود‌ بعدتمام موادراباهم مخلوط کرده،,,,وآرد را. اضافه,میکنیم. وقتی مایه هم آماده شداضافه می کنیم و میکس میزنیم ,,,,خمیرباید تقریبا مثل خمیردانمارکی باشد اگه صفت بود باشیر شلش کنید ,,,,,مواد داخل کرم دانمارکی است فقط کمی شلتر ازکرم دانمارکی باشدبرای آماده شدن باید۱ساعتی درجایی گرم بماند,,,وبعد روغن مایع راروی گاز، گذاشته تقریبا داغ میکنیم. وآماده برای پختن. عکسشم میفرستم بفرمائید,,,,,درضمن روغن خیلی سرد یاداغ نباشدبفرمائید,,نوش جان,,,,,

    پیراشکی سرخ کردنی
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان