خانه
1.25K

چای و سماور در هواپیمای مسافربری ایرانی

  • ۱۶:۰۶   ۱۳۹۳/۱۰/۱۳
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست
    زمانی در کابین طبقه دوم هواپیماهای بوئینگ 747، فضایی را برای سرو غذاهای سنتی فراهم کرده بودند تا قبل از اینکه مسافر به ایران برسد، کمی با طعم غذاها و فرهنگ کشوری که برای سفر انتخاب کرده‌ است، آشنا شود.

     

    در کابین طبقه دوم غذاهای مانند آبگوشت یا چای دم شده در سماورهای ذغالی را برای مهمانان خارجی سرو می‌کردند. پرواز‌های ایرانی نیز محبوبیت خاصی بین گردشگران خارجی داشتند و ایران هم مقصد خوبی برای آنها بود. 



    شجاع‌الدین ملاحسینی رییس ارشد طرح و برنامه کترینگ هواپیمایی «ایران ایر»  با تأیید این‌که زمانی در هواپیماها آبگوشت سرو می‌شد گفت: سال 1357 تا 1359 بوئینگ 747 کابینی در طبقه دوم هواپیما داشت که حدود 30 نفر گنجایش داشت و آن قسمت را به شکل سنتی درآورده بودند تا امکان سرو غذاهای سنتی ایرانی مانند آبگوشت برای مهمانان خارجی ایجاد شود، اما در حال حاضر این هواپیماها تقریبا از رده خارج شده‌اند. 




    سماور در هواپیما قبل از انقلاب (عکس)



  • leftPublish
  • ۱۶:۱۰   ۱۳۹۳/۱۰/۱۳
    avatar
    mahshid23
    کاربر جديد|16 |15 پست
    چه جالب
    کاشکی الان هم بشه این کار رو انجام بدن
  • ۱۷:۵۷   ۱۳۹۳/۱۰/۱۳
    avatar
    parisss ?????
    یک ستاره ⋆|3154 |1676 پست
    فکر کن هواپیما بیوفته تو یکی از این چاله های هوایی یا وزش باد شدید باشه اونوقت خدا بداد اونی که کنار سماوره برسه
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان