خانه
887

چه چیزهایی رو با هم بخوریم؟ چه چیزهایی رو با هم نخوریم؟

  • ۱۶:۴۲   ۱۳۹۶/۱۱/۷
    avatar
    کاربر جديد|4 |54 پست

    هر روز اخبار سلامتی، نتایج جدیدی از ممنوعات و حتی خواص مصرف همزمان مواد غذایی رو ارائه می ده، این کار می تونه خیلی ها رو گیج کنه؛ برای خیلی ها سوال پیش میاد که بالاخره چه چیزهایی رو با هم بخوریم؟ چه چیزهایی رو با هم نخوریم؟

    برای جواب به این سوال باید بدونیم که چه دسته موادی موجب بر هم خوردن و یا تقویت اثر خوراکی های دیگه می شه!

    سوال اول، چه وقتی چای بخوریم؟

    یکی از عادت های قدیمی نوشیدن چای بلافاصله بعد از غذاست، به اصطلاح قدیمی ها می گفتن، چربی غذا رو می شوره و می بره!

    چای به دلیل داشتن پلی فنل، برای سلامت افراد مفیده اما به علت دارا بودن ماده‌ای به نام تانن، باعث دفع آهن غذا از بدن می شه، به دلیل اینکه تانن موجود توی چای با آهن غذا تشکیل ترکیبی به نام تانات آهن می ده که غیرقابل جذبه و باعث دفع آهن می شه، توصیه می شه تا دو ساعت بعد از غذا خوردن از نوشیدن چای خودداری کنید!

    سوال دوم، بهترین زمان نوشیدن آب چه وقته!

    نکته مهم اینکه نوشیدن آب در طول روز خیلی مهمه، نوشیدن 8 لیوان آب خالص در طول شبانه روز روی دفع سموم از بدن، آرامش بدن، تناسب اندام و… تاثیرگذاره!

    اما باید دقت کرد که همین نوشیدن آب باید در چه زمانی صورت بگیره؟!

    برخی معتقد بودن که نوشیدن آب قبل از غذا باعث می شه حجم معده کم بشه، برخی می گفتن نوشیدن آب در حین غذا خوردن باعث هضم راحت تر می شه.

    بذارید جواب این سوال رو به روشنی بدیم، خوردن آب روی غذا و در حین غذا باعث رقیق شدن اسید معده و از بین رفتن قدرت هضم می شه. همچنین آب بخصوص آب سردباعث محکم شدن بافت های چربی غذا می شه.

    سوال سوم، خوردن شیرینی بعد از غذا:

    برای عمل هضم غذا نیازی به شیرینی نیست. عادت کردن به مصرف شیرینی بعد از غذا نه تنها مفید نیست بلکه باعث چاقی، افزایش چربی های نامطلوب خون می شه!

    سوال چهارم، مصرف ویتامین سی با آهن؟

    برای افزایش جذب آهن لازمه یکی از منابع ویتامین C همراه با منبع غذایی آهن مصرف شه!

    سوال پنجم، مصرف پروتیئن های گیاهی با هم:

    مصرف غلات و حبوبات با هم، غلات و مغز دانه ها با هم، حبوبات و مغز دانه ها با هم، باعث می شه ارزش بیولوژیکی پروتئین اونها خیلی زیاد شه، به همین دلیل مصرف اونها با هم به شدت از سوی متخصصان تغذیه توصیه می شه!

    سوال ششم، آب و میوه!

    آشامیدن آب سرد بعد از خوردن میوه ها به خصوص میوه های سرد مثل خربزه و هندوانه باعث تولید سم توی بدن می شه.

    سوال هفتم، شیر و مرکبات!

    بهتر است بعد از خوردن مرکبات یا آب اونها، نیم ساعت صبر کنید و بعد شیر بنوشید و اگه اول شیر نوشیدید، باید یک ساعت صبر کنید تا شیر به طور کامل هضم شه و بعد مرکبات وارد دستگاه گوارش شه.

    سوال هشتم، خوردن شیر و گوشت با هم:

    اگه خانمی باردار، شیر رو با گوشت چه قرمز و چه سفید، میل کنه، یبوست و دل پیچه رو حتی به نوزادش هم منتقل می کنه؛ بنابراین توصیه می شه به همه افراد در صورتی که شیر می نوشن، حتما به مدت دو تا سه ساعت صبر کنه تا غذاش هضم شه و پس از اون شیر بنوشه.

    سوال نهم، ماست و اسفناج:

    این ترکیب، ترکیب محبوب ایرانی هاست، در حالی که اسفناج سرشار از ذخایر آهن 3 مثبته که باید طی واکنش هایی خاص در بدن به آهن 2 مثبت مفید تبدیل و جذب شه. این وسط کلسیم زیاد ماست می تونه تمام این فرآیند رو مختل کنه؛ همچنین مصرف ماست با اسفناج تشکیل اگزالات کلسیم می ده که عامل اصلی تشکیل سنگ کلیه و مثانه به حساب میاد.

    سوال دهم، خوردن میوه بعد از غذا:

    خوردن میوه و حتی سالاد قبل از غذا باید انجام بشه که معده خالیه و بیشترین اسید معده وجود داره، این موارد به دلیل فیبر بالا و مدت زمان بیشتر برای هضم، اگه قبل از غذا خورده شن، زودتر هضم می شن.

    میوه و سالاد بعد از غذا باعث فاسد شدن اونها در معده و از بین رفتن خواص اونها می شه.

    مجله مثبت سبز

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان