خانه
عضویت
ورود
صفحه اصلی
تبادل نظر
تالار اصلی
مدیریت تالار
قوانین و مقررات تالارهای گفتگو
نقطه نظرها، پيشنهادات و سوالات
راهنمای تالار
تبادل نظر آزاد
عمومی
گــــــــــوناگون
جشن، مهمانی ها و ملزومات
فروشگاه
محله گردی در تهران
مناسبت ها
وبلاگ
تعطیلات گردی و وقت گذرانی
زیبایی و سلامت
پوست و مو
زیبایی
آرایش
پزشکی
تغذیه
تناسب اندام
سبک زندگی
سبک زندگی
تناسب و زیبایی
مد و لباس
خانه و دکوراسیون
موفقیت و شادکامی
آشپزی و شیرینی پزی
انواع غذا
دسر و نوشیدنی
همه چیز در مورد عروسی و نامزدی
عمل زیبایی
زیبایی روح
برندها
خانواده
ازدواج
همسرداری
بارداری و زایمان
فرزندان
روانشناسی
زناشویی
ورزش
اخبار ورزش بانوان
چهره ها و قهرمانان ورزش بانوان
رشته های ورزشی
باشگاه های ورزشی
فدراسیونها، هیات ها و انجمنها
ورزش های محلی
ورزش کودکان و نوجوانان
سایر
فرهنگ و هنر
نمایشگاه و گالری
سینما ، تئاتر و تلویزیون
هنر
موسیقی
کتاب و مجله
سرگرمی
عکس روز
فال و شخصیت شناسی
اخبار روزانه
بازی
تکنولوژی های روز
مقالات
گروه مقالات
سلامت
پوست و مو
زیبایی
آرایش
اخبار پزشکی
ورزش
تغذیه
تناسب اندام
جراحیهای زیبایی
خانواده
ازدواج
همسرداری
بارداری و زایمان
فرزندان
روانشناسی
زناشویی
سرگرمی
فال روزانه و هفتگی
عمومی
سفر و گردشگری
تکنولوژی های روز
سبک زندگی
تناسب و زیبایی
مد و لباس
خانه و دکوراسیون
موفقیت و شادکامی
آشپزی و شیرینی پزی
نوشیدنی
عروس
فرهنگ و هنر
سینما، تئاتر و تلویزیون
هنر
موسیقی
برندهای زیبا
تماس با ما
تالار گفتگو
مقالات
کاربر
ثبت نام
مرا به خاطر بسپار
کلمه عبورم را فراموش کرده ام!
زیباکده
سبک زندگی
آشپزی و شیرینی پزی
1 از 1
2.23K
چیز کیک ساده
۱۴:۴۴ ۱۳۹۴/۱۰/۲
کدبانو
کاربر جديد
|
59
|
68 پست
چیز کیک
ساده
تخم مرغ 4 عدد . خامه ترش 1 لیوان . وانیل 1 قاشق آرد 1/4 لیوان . شیر 3/4 لیوان . شکر 1و 1/2 لیوان
بیسکوئیت کراکر 30 عدد . پنیر خامه ای 600 گرم . کره آب شده 2 قاشق
طرز تهیه: فر را تا دمای 170 درجه فارنهایت گرم کنید.
در یک کاسه کراکر ها را خرد کنید و کره را روی آن بریزید و مخلوط کنید. آن را در یک قالب مستطیلی پهن کنید و فشار دهید.
در ظرفی پنیر خامه ای و و شکر را خوب باهم هم بزنید تا مواد یکدست شوند. شیر را اضافه کنید و سپس دانه دانه تخم مرغ ها را درون آنها بکشنید و طوری هم بزنید که مواد یکدست باشند. خامه ترش، وانیل و آرد را اضافه کنید و خوب هم بزنید.
این مواد را روی لایه کراکر ها بریزید و قالب را به مدت 1 ساعت در فر قرار دهید. پس از 1 ساعت فر را خاموش کنید و اجازه دهید 5 تا 6 ساعت قالب در فر بسته بماند تا لایه ی کراکر خرد نشود. سپس قالب را بیرون بیاورید و به یخچال انتقال دهید.
لینک مستقیم
گزارش تخلف
1 از 1
برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت
ثبت نام
کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛
(Log In)
کنید.
موضوع قبل
زیربخش
آشپزی و شیرینی پزی
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
×
ویرایش پست پیشرفته
تبلیغات