خانه
12.1K

ژله موزاییک

  • ۰۹:۴۸   ۱۳۹۲/۴/۱۰
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|15007 |7040 پست
     اگه طعم قهوه و نسکافه رو دوست دارین این ژله رو از دست ندین

  • leftPublish
  • ۰۹:۵۰   ۱۳۹۲/۴/۱۰
    avatar
    الهه(مامان النا)
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|15007 |7040 پست
    موادلازم :



    برای خورده شیشه نسکافه:

    نسکافه :دو قاشق غذا خوری سر خالی
    شکر :هشت قاشق غذا خوری سر پر
    پودر ژلاتین :12 گرم (حدودا 5/1 قاشق غذا خوری سر پر )
    آب جوش :5/1 لیوان(یک لیوان ونیم )



    برای خورده شیشه شیر نسکافه:

    کافی میکس :دوبسته (هر بسته 18 گرم بود )
    شکر :4 قاشق غذا خوری
    پودر ژلاتین :12 گرم (حدودا 5/1 قاشق غذا خوری سر پر)
    آب جوش :5/1 لیوان(یک لیوان ونیم )



    برای دسر پایه :

    شیر :سه لیوان
    شکر :4/3لیوان
    خامه :100 گرم
    وانیل :یک قاشق چایخوری سر خالی
    پودر ژلاتین : ۲۵گرم(۳ قاشق غذا خوری سر پر )
  • ۰۹:۵۳   ۱۳۹۲/۴/۱۰
    avatar
    الهه(مامان النا)
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|15007 |7040 پست
    طرز تهیه :
    ابتدا طرز تهیه ژلاتین را توضیح می دهم که در هر سه قسمت ژله یکسان هست .به این ترتیب که پودر ژلاتین را با 2-3 قاشق غذا خوری آب سرد مخلوط می کنیم به طوریکه حالت اسفتنجی پیدا می کند .وبعد آن را روی بخار کتری می گذاریم تا به روش بن ماری حل بشه وحالت شیشه ای پیدا کنه وشفاف بشه .


    برای تهیه قسمت نسکافه ای ،نسکافه را باشکر خوب مخلوط می کنیم وبعد با آب جوش مخلوط می کنیم تا کاملا حل بشه ودر آخر ژلاتین آماده شده را به آن اضافه می کنیم در ظرف مسطحی می ریزیم (برای راحت برش دادن آن )ودر یخچال می گذاریم .

    به همین ترتیب دوبسته کافی میکس وشکر را با آب جوش مخلوط می کنیم وخوب هم می زنیم تا کاملا حل بشه وبعد هم ژلاتین حل شده را به آن اضافه می کنیم ودر قالب می ریزیم ودر یخچال می گذاریم تا کاملا ببنده .

    وقتی دو تا ژله فوق کاملا بست آنها را برمی گردانیم وبه قطعات 1-2 سانتی متر برش می زنیم و در یخچال نگهداری می کنیم .
    البته میتونیم توی همون ظرف هم برش بدهیم و برنگردانیم.


    حالا می رویم سراغ دسر پایه به این ترتیب که ابتدا شیر وشکر راروی حرارت می گذاریم تا شکر کاملا حل بشه .بعد از روی حرارت برمی داریم وخامه ووانیل را به آن اضافه می کنیم ودر حالیکه مخلوط شیر وشکر نیم گرم هست (اگه شیر داغ باشه می بره )ژلاتین حل شده را به آن اضافه می کنیم .
    برای قرار دادن خورده شیشه ها در دسر پایه دو راه دارید .
    اول اینکه دسر پایه را در قالب ژله بریزید ودر یخچال به مدت حدود یک ساعت ویا بیست دقیقه در فریزر (البته زمان به برودت یخچال فریز تون بستگی داره )قرار دهید تا ژله پایه کاملا نیم بند بشه وبعد خورده شیشه ها را در آن قرار می دهیم .وهر جا که خواستیم مخصوصا در اطراف قالب قرار می دهیم تا دیده بشه.
    راه دوم اینه که دسر پایه را در ظرف دیگه می ریزیم ودر فریزر می گذاریم تا کاملا مثل سفیده تخم مرغ بشه .بعد خورده شیشه ها را در قالب ژله می چینیم ودسر پایه نیم بند شده را به آرامی روی آن می ریزیم به طوریکه خورده شیشه ها تکان نخورند .

    در نهایت به هرروشی که اینکار را کردیم قالب را به مدت 4-5 ساعت در یخچال می گذاریم تا کاملا ببندد .
    برای برگرداندن ژله ابتدا دور ژله را بانوک چاقو آزاد می کنیم و بر می گردونیم .اگه برنگشت 30 ثانیه قالب را در آب گرم فرو می کنیم وبعد بر می گردونیم .البته دسر من راحت بدون فروکردن در آب گرم برگشت .


    یک نکته مهم :اگه می خواهید دسر را بعد از برگردوندن در ظرف سرو به راحتی جا به جا کنید قبل از برگرداندن دسر ظرفتون را خیس کنید
  • ۱۰:۰۱   ۱۳۹۲/۴/۱۰
    avatar
    الهه(مامان النا)
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|15007 |7040 پست
    روش من برای این دسر:

    من همیشه اول قالب رو خیس میکنم و در فریزر میذارم تا خوب یخ بزنه ... قالب یخ زده رو از فریزر در میارم و کف قالب نسکافه و کافی میکس مکعبی ام رو میچینم ..چون قالب یخ زده مکعب ها خیلی راحت به ظرف میچسبه و جدا نمیشه ..بعد با ملاقه در حدی از دسر پایه توی قالب میریزم که مکعبهام شناور نشن. در حد یه ملاقه و میذارم تو فریزر تا خودش رو بگیره . چون میزان دسر پایه کمه خیلی زود میبنده ..توی این مدت اصلا و ابدا نباید دسر پایه رو توی یخچال بذارین ..باید توی دمای محیط آشپزخانه باشه تا نبنده .اما نسکافه و کافی میکس مکعبی مون باید توی یخچال بره تا شل نشه.
    بعد که بست دوبار دیواره قالب و روی لایه قبلی ژله نسکافه و کافی میکس رو میریزم و کمی دسر پایه و فریزر...

    و اینکار رو تا آخر ادامه میدم ..منتها لایه آخر رو که ریختم روی قالب سلفون میکشم و توی یخچال میذارم تا هر وقت دلش خواست ببنده

    این ژله رو هم میشه روز قبل از مهمونی درست کرد ..یعنی من همیشه یه روز زودتر درست میکنم
  • ۱۰:۰۳   ۱۳۹۲/۴/۱۰
    avatar
    الهه(مامان النا)
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|15007 |7040 پست
    اگر در لایه اول و کف قالب دسر پایه وانیلی رو زیاد بریزین مکعب ها شناور میشه و وقتی ژله رو بر میگردونین بالای قالب یک دست سفیده و موزاییک ها معلوم نیستن و خوب این خوشگل نیست
  • ۱۰:۰۵   ۱۳۹۲/۴/۱۰
    avatar
    الهه(مامان النا)
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|15007 |7040 پست
    دقت کنین از قهوه ترک به جای نسکافه استفاده نکنین
  • leftPublish
  • ۱۰:۳۲   ۱۳۹۲/۴/۱۰
    avatar
    Nanayi joon
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|4285 |6357 پست
  • ۱۴:۱۷   ۱۳۹۲/۴/۱۰
    avatar
    shimajoon
    سه ستاره ⋆⋆⋆|2574 |2957 پست
    مرسي الهه جونممممممممممممممممممممم
  • ۱۶:۴۰   ۱۳۹۳/۵/۱۰
    avatar
    سادات
    کاربر فعال|815 |393 پست
    عاشقتممممممممممم بخدا
    مرسی الهه جون
  • ۱۷:۱۰   ۱۳۹۳/۵/۱۰
    avatar
    آوینا
    دو ستاره ⋆⋆|4848 |2686 پست
    من اینم درست کردم خیلی دوستش دارم .... به خاطر طعم نسکافه اخه خیلی دوستدارم
    بهتون پیشنهاد میکنم حتما امتحانش کنید
    بازم ممنون الهه جون
    ویرایش شده توسط آوینا در تاریخ ۱۰/۵/۱۳۹۳   ۱۷:۱۱
  • ۱۹:۳۶   ۱۳۹۳/۵/۱۰
    avatar
    الهه(مامان النا)
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|15007 |7040 پست
    این دسر پیش دوست داران عطر نسکافه خیلی کشته و مرده داره ..من خودمم عاشقشم
  • leftPublish
  • ۲۰:۴۳   ۱۳۹۳/۵/۱۰
    avatar
    Arusha
    دو ستاره ⋆⋆|6112 |2848 پست
    ممنون هنرمند
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان