خانه
1.09K

کاکائو ماده ای مقوی و بسیار مفید +معرفی خواص دارویی کاکائو

  • ۱۶:۵۹   ۱۳۹۹/۲/۲۳
    avatar
    کاربر جديد|1 |10 پست

    با کاکائو بیماری ها را به زانو دربیاورید

    کاکائو یکی از مواد غذایی بسیار مطبوع و دلپذیر است که طرفداران بی شماری را در تمامی جهان به خود اختصاص داده است .علیرغم این که همه مردم عاشق طعم و عطر این ماده می باشند اما بیشتر مردم از فواید بالقوه سلامتی این ماده گیاهی آگاه نمی باشند. کاکائو حاوی پلی فنول های آنتی اکسیدانی است که مصرف آن ها می تواند باعث بهبود سلامت قلب و عروق خونی ، محافظت از مغز و بهبود سلامت پوست شود. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد فواید سلامتی کاکائو ، این پست را در سلامت وب امروز بخوانید.

    کاکائو چیست؟

    کاکائو با نام انگلیسی Cocoa صدها سال است که در سراسر جهان به عنوان یک خوراکی و یک ماده دارویی  استفاده می شود. زادگاه این ماده قاره آمریکا بود و با گذشت زمان کاشت آن دراروپا رواج یافت. کشور پاناما به دلیل مصرف کاکائو بسیار مشهور است و به همین دلیل جمعیت آن از سلامتی بالا و شیوع بیماری قلبی کمتری برخوردار است.کاکائو از لوبیا تولید شده توسط درخت کاکائو Theobroma به دست می آید و حاوی بسیاری از اجزای فعال همانند پلی فنول ها (فلاونوئیدها ، کاتچین ها و اپیکاتچین ) و ترکیبات آنتی اکسیدانی به همراه املاح معنی هم چون منیزیم ، مس و آهن است که همگی در سلامت عمومی و ایجاد تعادل میان عملکرد بدن از اهمیت بالایی برخوردار هستند.


    کره کاکائو چیست؟

    کره کاکائو چربی استخراج شده از دانه های کاکائو است. برخی از مؤلفه های موجود در آن شامل اسیدهای آمینه آرژینین و لوسین ، اسیدهای چرب مانند اسیدهای اولئیک ، استئاریک و پالمیتیک ، تئوبرومین و کافئین می باشد.کره کاکائو حاوی پلی فنول نیست و بنابراین ، مزایای سلامتی بالقوه کاکائو را ندارد.


    فواید و مزایای کاکائو برای سلامتی

    در ادامه می توانید اطلاعات کامل و جالبی را در مورد فواید کاکائو کسب نمایید و با استفاده به اندازه این ماده گیاهی سلامتی و زیبایی را تجربه کنید .


    1.جلوگیری از بیماری های قلبی

    تحقیقات نشان داده است که فلاونوئیدهای موجود در کاکائو با بهبود عملکرد قلب ، کاهش لخته شدن خون و پایین آمدن فشار خون ارتباط مستقیمی داشته و مانع انسداد رگ های خونی می شوند.در جوامع غربی مصرف مکمل کاکائو دارویی  مقرون به صرفه برای کاهش وقایع قلبی و عروقی عنوان شده است .در کل شواهد و مدارک موجود در تمامی کتاب ها و سایت های علمی هم چنین سایت salamatweb.ir نشان می دهد که مصرف این ماده  با کاهش فشار خون ، لخته شدن خون ، سطح چربی خون و مقاومت به انسولین ممکن است به جلوگیری از بیماری های قلبی مانند بیماری عروق کرونر قلب ، نارسایی قلبی یا حملات قلبی کمک کند.


    2.کاهش فشار خون

    ثابت شده است که مصرف کاکائو با اتساع رگ های خونی و محافظت در برابر اثرات مضر آسیب اکسیداتیو (مانند کاهش عملکرد رگ های خونی و ترویج گرفتگی شریان) باعث کاهش فشار خون می شود. بنابراین پیروی از رژیم غذایی سرشار از فلاونوئیدها ( شکلات تیره ، سیب قرمز و چای سبز) برای کاهش فشار خون بسیار مفید است .


    3.کاهش کلسترول

    مصرف پودر کاکائو به طور مرتب باعث کاهش کلسترول LDL (بد) و افزایش کلسترول HDL (خوب) می شود. اگر پزشک تشخیص دهد که این ماده ممکن است در مورد شما مفید باشد ، ممکن است از آن به عنوان یک افزودنی برای رژیم درمانی استفاده نماید. نکته مهم این است که هرگز از آن به جای آنچه پزشک توصیه یا تجویز کرده استفاده نکنید.


    4.بهبود عملکرد مغز

    فلاونوئیدها ، به طور عمده کاتچین و اپیکاتچین  در تقویت عملکرد و مغز و تامین و محافظت از سلامت مغز نقش بسزایی دارند و مصرف آن ها می تواند از بروز  بیماری آلزایمر و پارکینسون که باعث آسیب مغز می شود جلوگیری نماید .


    5.سلامت پوست

    فلاوانول های کاکائو به واسطه خاصیت آنتی اکسیدانی آن ، مؤلفه هایی هستند که برای سلامتی پوست مهم هستند. از همین رو این ماده باعث بهبود خاصیت ارتجاعی پوست و کاهش چین و چروک و جلوگیری از آفتاب سوختگی خواهد شد .این ماده گیاهی گردش خون را در پوست بهبود بخشیده و بخشی از آسیب های پوستی ناشی از استعمال سیگار را در یک کارآزمایی کوچک بر روی 11 افراد سیگاری معکوس کرد.


    6.درمان یبوست

    این ماده غذایی سرشار از فیبر غذایی است که می تواند به سالم ماندن روده بزرگ کمک کند. پوسته کاکائو با سرعت بخشیدن به حرکات روده و نرم شدن مدفوع ، یبوست را کاهش می دهد. همچنین  مصرف دو وعده از این ماده گیاهی  در روز منجر به حرکات سریع تر ، مکرر روده ها و مدفوع نرم تر شد و این  نتایج امیدوار کننده اثربخشی کاکائو در کاهش یبوست را نشان می دهد.


    7.کاهش سطح قند خون 

    پلی فنول های موجود در این ماده  باعث تجزیه تجزیه گلوکز ، کاهش فشار خون و بهبود مقاومت به انسولین خواهد شد .این ماده مقاومت به انسولین ، فشار خون و آسیب اکسیداتیو را کاهش داده  و در بهبود متابولیسم قند موثر است.


    8. سلامت دندان ها

    استفاده از عصاره پوسته کاکائو برای شست و شوی دهان ، تقریباً از وجود ٪ 50 از پلاک های دندانی کاسته و از بروز سطح میکروبی که باعث ایجاد حفره در دندان و بیماری لثه می شود جلوگیری می نماید .


    9.درمان چاقی

    تحقیقات نشان داده است مصرف مداوم این ماده سبب  تولید چربی کمتری در شکم خواهد شد .از این رو خواص کاکائو برای لاغری شامل عدم جذب چربی در بافت شکم و جلوگیری از افزایش وزن خواهد بود .


    مضرات و عوارض جانبی کاکائو

    اگر این ماده  به طور کلی به صورت مجاز و در حد اعتدال مصرف شود برای بدن ماده ای بسیار مفید به شمار می آید  اما زیاده روی در مصرف این ماده می تواند سبب بروز مضرات کاکائو که شامل بروز آکنه،میگرن،آلرژی ،التهاب پوست و ….خواهد شد .


    نحوه استفاده از کاکائو

    اگرچه این ماده غذایی  فواید سلامتی زیادی دارد ، اما مصرف این ماده به صورت فرآوری شده و  تجاری و محصولات آن اغلب حاوی مقادیر زیادی از ترکیبات ناسالم مانند قند ، چربی و مواد افزودنی می باشد.این ماده در تهیه انواع دسرها،کیک ها،بستنی ها و شکلات مورد استفاده قرار گرفته و هر چه درصد کاکائو در شکلات بیشتر باشد ، دارای فواید سلامتی بیشتری می باشد.

    ویرایش شده توسط زیباکده در تاریخ ۲۴/۲/۱۳۹۹   ۱۲:۲۵
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان