خانه
1.05K

کوکوی اسفناج برای بیماران دیابتی

  • ۱۶:۲۴   ۱۳۹۴/۵/۲۸
    avatar
    کاربر جديد|53 |126 پست

    کوکوی اسفناج برای بیماران دیابتی

    مواد لازم :
    روغن مایع مخصوص سرخ کردنی به مقدار لازم
    تره فرنگی ۲ عدد
    اسفناج تازه ۱۷۵ گرم
    تخم مرغ ۵ عدد
    پیازچه ۴ عدد
    سبزی کوکو ۱۵۰ گرم(حدود ۳ مشت)
    گردو ۲۰ گرم
    نمک و فلفل به مقدار لازم
    توجه : سبزی کوکو شامل گشنیز، جعفری، شوید، تره، پیازچه و کمی نعنا می باشد.

    طرز تهیه :

    تره فرنگی و اسفناج را خرد می کنیم .
    پیازچه را نیز ساطوری می کنیم .کمی روغن (حدود ۱ قاشق) را در ماهی تابه می ریزیم تا داغ شود.
     تره فرنگی های خرد شده را کمی در روغن تفت می دهیم.
    سپس اسفناج خرد شده را به آن می افزاییم و می گذاریم روی حرارت متوسط ۳ دقیقه بماند تا اینکه کمی نرم شود.
    تخم مرغ ها را هم زده و اسفناج، تره فرنگی، پیازچه و سبزی کوکو را به آن می افزاییم.
    سپس نمک، فلفل، گردوی خرد شده را به آن اضافه می کنیم.
    مواد را در ماهیتابه دارای روغن داغ ( روغن حدود ۳ قاشق غذاخوری ) می ریزیم.
    درب ماهیتابه را می گذاریم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا بپزد.
    بعد آن را پشت رو می کنیم تا طرف دیگر آن نیز سرخ شود.

    کوکوی اسفناج برای بیماران دیابتی
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان