خانه
34.8K

کی پیتــــــــــزا دوست داره؟ بفرمــــــــــا

  • ۰۷:۴۶   ۱۳۹۳/۵/۱۲
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست


      
                          


    کی پیتــــــــــزا دوست داره؟ بفرمــــــــــا
    کی پیتــــــــــزا دوست داره؟ بفرمــــــــــا

    ویرایش شده توسط نازنین جون در تاریخ ۱۲/۵/۱۳۹۳   ۰۷:۴۸
  • leftPublish
  • ۱۴:۱۶   ۱۳۹۴/۱۲/۱۲
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    پیتزا_قارچ 

    مواد لازم برای۲ نفر

    خمیر پیتزا    به مقدار لازم

    قارچ   ۱۰۰ گرم

    پیاز ریز شده   ۱ قاشق سوپ خوری

    پنیر پیتزا   ۲۵۰ گرم

    روغن مایع  ۳ قاشق سوپ خوری

    فلفل دلمه ای دلمه‌ای  ۱ عدد

    گوجه فرنگی   ۲ عدد

    سس پیتزا   ۳ قاشق سوپ خوری

    ارگانو یا آویشن شیرازی  ۱ قاشق سوپ خوری

    نمک و فلفل    به مقدار لازم

    طرز تهیه

    ۱-  کف ظرف را کمی چرب کنید و خمیر پیتزا را در آن پهن کنید. 

    ۲- سس پیتزا را روی خمیر بمالید و کمی روغن مایع روی آن بریزید. 

    ۳- فلفل دلمه‌ای و گوجه فرنگی را خرد کنید. 

    ۴- قارچ ها را نیز به شکل حلقه حلقه برش دهید. 

    ۵- پیاز، فلفل دلمه‌ای، گوجه فرنگی و قارچ را روی خمیر پیتزا بریزید .

    ۶- آویشن را بر روی این مواد بریزید. بعد پنیر پیتزا را رنده کنید روی مواد را کاملاً با پنیر بپوشانید. البته بهتر است پنیر پیتزا را در اواخر پخت، روی آن بریزید تا پنیر حالت کششی بیشتری داشته باشد. 

    ۷- سینی را در وسط فری که قبلاً داغ شده قرار دهید. درجه حرارت فر باید 350 درجه فارنهایت باشد. پس از پخت و طلایی شدن سطح پیتزا آن را از فر خارج کنید و کمی سس پیتزا روی آن بریزید

    کی پیتــــــــــزا دوست داره؟ بفرمــــــــــا

  • ۲۰:۱۹   ۱۳۹۴/۱۲/۱۴
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    پیتزا_شیکاگو 🎈⛱

    🔴مواد لازم🔴 🧀

    150 گرم سوسیس کوکتل (کباب شده)

    1 فلفل دلمه ای

    3 قاشق غذاخوری روغن زیتون

    400 گرم خمیر پیتزا

    2 عدد گوجه فرنگی

    300 گرم پنیر موتزارلا

    150 گرم پتیر پیتزا

    3 قاشق غذاخوری پنیر پارمسان

    1 حبه سیر (له شده)

    نمک و فلفل : به مقدار لازم 

    سس کچاپ : به مقدار لازم 

    پودر ریحان : به مقدار لازم 

    🛋پیتزا شیکاگو نوعی از دیپ دیش پیتزا (deep dish pizza) هست که اولین بار در شیکاگو به سبک خاصی از خمیر کلفتی از آرد ذرت و روغن زیتون درست می شده که تا امروز تغییراتی کرده است.

    🔴طرز تهیه🔴 🍕

    ابتدا خمیر پیتزا را با وردنه نازک نمایید.ظرف چدنی یا قالب مخصوص پیتزا که حداقل ۸ سانتیمتر لبه دارد را برداشته و سطح داخلی آن را به طوری که تمام لبه های ظرف پوشش داده شوند با خمیر پیتزا بپوشانید و اضافه خمیر را از لبه ظرف ببرید.

    سطح داخل خمیر را با ۲ تا ۳ قاشق سس کچاپ بپوشانید. سپس ۱۰۰ گرم پنیر موتزارلا کف قالب بریزید. سوسیس و گوجه فرنگی را در یک لایه بریزید .روی سوسیس و گوجه فرنگی را با ۱۵۰ گرم پنیر موتزارلا پوشش دید.

    فلفل دلمه ای خرد شده،سیر له شده را روی پنیر موتزرالا ریخته و کل سطح پیتزا را با پنیر پیتزای رنده شده بپوشانید.

    روی سطح پنیر پیتزا را کاملا با سس کچاپ بپوشانید و نمک و فلفل و آویشن را بر روی سطح سس بپاشید و در آخر ۳ قاشق پنیر پارمسان رنده شده را روی سطح سس بریزید.

    پیتزا را در فر با حرارت ۱۸۰ در جه سانتیگراد قرار دهید و هنگامی که خمیر آن طلایی رنگ شد از داخل فر پیتزا را خارج نمایید(تقریبا ۳۰ دقیقه).بعد از خارج کردن پیتزا شیکاگو از فر آن را برش زده و ۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون روی آن بریزید و سرو نمایید.

    کی پیتــــــــــزا دوست داره؟ بفرمــــــــــا

  • ۱۰:۵۹   ۱۳۹۴/۱۲/۱۶
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39377 پست

    پیتزا مرغ بدون خمیر(بدون نیاز به فر)

    مواد لازم برای 4 نفر:

    ذرت (پخته شده) نصف پیمانه

    پنیر پیتزا به میزان لازم

    فلفل به میزان لازم

    آویشن به میزان لازم

    مرغ (پخته و ریش ریش شده) 1تا 1و نیم پیمانه

    فلفل دلمه ای (نگینی شده) 1عدد

    نمک به میزان لازم

     مواد پایه :

    تخم مرغ 4عدد

    آب 2قاشق غذاخوری

    آرد به میزان لازم

    روغن به میزان لازم

    🍜طرز تهیه:

    ابتدا تخم مرغها رو نیم ساعت قبل از تهیه مواد خارج از یخچال قرار بدید و بعد اونها رو داخل ظرف مناسب بشکنید و خوب هم بزنید و نمک وفلفل و مقداری زعفران هم بهش اضافه کنید. 

    کم کم شروع کنید مقداری آرد رو با الک به مواد اضافه کنید در حدی که مثل فرنی کمی غلیظ بشه.2قاشق آب هم بهش اضافه کنید البته میشه به جای آب 2 قاشق زعفران آب شده یا دو قاشق شیر هم اضافه کرد. 

    داخل یه تابه تفلون مقداری کره یا روغن بریزید و صبر کنید تا داغ بشه و بعد مایع رو داخل ظرف بریزید و خوب صاف کنید. 

    حالا توی یه تابه نچسب کمی روغن بریزید و داغ که شد مایتون رو بریزید توش و صافش کنید 

    کمی صبر کنید تا خمیر یه خورده سفت بشه . 

    فلفل دلمه ای رو از قبل کمی در روغن تفت بدید تا سبک بشه. 

    وقتی خمیر کمی منسجم شد مرغ،فلفل دلمه ای، ذرت و در نهایت پنیر رنده شده رو روی خمیر بریزید و خوب صاف کنید. 

    شعله رو یه کم زیاد کنید و بعد کم کنید و درب ظرف رو بذارید و اجازه بدید با حرارت ملایم غذا بپزه. 

    اگه دیدید که زیرش داره می سوزه و هنوز روش کامل نبسته یا پنیرش آب نشده یکی دو قاشق آب از لبه های تابه دور تا دورش بریزید تا از سوختن زیرش جلو گیری کنه. 

    وقتی غذا حاضر شد میتونید برای طلایی شدن روش اونو چند دقیقه داخل فر بذارید یا اینکه داخل ماکروفر قرار بدید و روی پایه گریل طلاییش کنید. 

    🚦نکات:

    1)در صورت تمایل از سایر مواد مثل قارچ،گوجه فرنگی و ..نیز در تهیه پیتزا استفاده کنید. 

    2)میتوانید نصف قاشق چایخوری بیکینگ پودر هم به خمیر اضافه کنید تا پوک تر شود. 

    3)در صورت تمایل یتزا را داخل فر با دمای 180 درجه و به مدت 10 دقیقه بپزید. 

    کی پیتــــــــــزا دوست داره؟ بفرمــــــــــا

  • ۱۹:۲۶   ۱۳۹۴/۱۲/۲۲
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39377 پست

    پیتزا لقمه ای بادمجان

    مواد مورد نیاز برای تهیه پیتزا لقمه بادمجان :

    پودر سیر: 2 قاشق مرباخوری

    فلفل دلمه‌ای: يك عدد

    نمک: به میزان لازم

    ریحان: به میزان لازم

    آویشن: به میزان لازم

    روغن زیتون: يك قاشق غذاخوری

    سس مایونز: يك قاشق غذاخوری

    پنیر پیتزا: به میزان لازم

    سیر: 3حبه

    بادمجان: 2عدد

    گوجه‌فرنگی: 3عدد (سفت)

    پنیر پارمزان: به میزان لازم (اختیاری)

    طرز تهیه پیتزا لقمه بادمجان به 2 شیوه :

    شیوه اول :

    1. ابتدا نیمی از بادمجان‌ها را پوست کنده و نمک بزنید و نیم ساعت صبر کنید تا تلخی آن گرفته شود سپس آن را شسته و کاملا خشک کنید و به صورت حلقه‌ای خرد کنید.

    2. نیمی دیگر از بادمجان‌ها را با پوست حلقه‌ای خرد کرده و بعد نمک بزنید و مراحل قبل را تکرار کنید تا کاملا خشک شود.بعد از آنکه بادمجان‌ها کاملا خشک شدند آنها را به فلفل و روغن زیتون آغشته کنید و 5 دقیقه دیگر استراحت دهید تا طعم‌ها جذب بادمجان‌ها شود.

    3. گوجه فرنگی‌ها را پوست گرفته و حلقه‌ای خرد کنید.فلفل دلمه‌ای را ریز خرد کنید و در مقداری روغن کاملا سرخ کنید.

    4. بادمجانها را سرخ کرده و روی سینی فر بچینید و روی آن مقداری فلفل دلمه‌ای سرخ شده بریزید. ادویه‌ها را با هم مخلوط کرده و روی فلفل دلمه‌ای بریزید.

    5. گوجه‌ها را مقدار کمی در روغن تفت دهید اما مواظب باشید آب نیندازد.گوجه‌ها را روی ادویه قرار داده و روی آن‌ها مقداری پنیر پیتزا بپاشید و 5تا 10دقیقه داخل مایکروویو یا فر داغ شده قرار دهید تا برشته شوند.

     

    شیوه دوم :

    1. مراحل را مثل روش اول ادامه دهید اما گوجه و بادمجانرا سرخ نکنید فقط فلفل دلمه‌ای را به همان روش تهیه کنید. فر را روشن کنید تا داغ شود و بعد بادمجان‌ها را روی سینی چرب شده قرار داده و داخل فر بگذارید و 15دقیقه یا بیشتر کاملا کبابی کنید.

    2. داخل ظرفی پنیر پارمزان و سیر رنده شده ، سس مایونز ، مقداری پودر آویشن ، نمک و فلفل را خوب مخلوط کنید سپس گوجه‌های حلقه‌ای شده را داخل سس قرار دهید و وقتی بادمجانها را از فر خارج کردید روی آنها فلفل دلمه‌ای ریخته و گوجه فرنگی قرار داده و بعد پنیر پیتزابریزید و مجددا 5 دقیقه داخل فر قرار دهید تا برشته شود.

    نکات قابل توجه :

    1) در صورت تمایل از يك عدد پیاز رنده شده و سرخ شده هم به همراه فلفل دلمه‌ای استفاده کنید.

    2) بهتر است در مورد اول هم از پنیر پیتزاو پارمزان استفاده شود.

    3) استفاده از پنیر چدار پیتزای شما را لذیذ‌تر میکند 

    کی پیتــــــــــزا دوست داره؟ بفرمــــــــــا
  • ۱۱:۴۱   ۱۳۹۵/۱/۲۳
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    پیتزا ایتالیایی 😋

    ✍ مواد لازم :

    ▪️مایع ماکارونی ۴ قاشق غذاخوری 

    ▪️پنیر موزارلا خرد شده۲/۱ پیمانه 

    ▪️کالباس پپرونی (نوعی کالباس پرادویه ) ۶ورقه نازک 

    ▪️پنیر پارمزان رنده شده ۱ قاشق غذاخوری

    ▪️نعنای تازه ، فلفل دلمه ی سبز و زیتون بدون هسته(خرد شده) مقداری برای سطح پیتزا 

    🍜طرز تهیه :

    ابتدا خمیر پیتزا را داخل ظرف مخصوص پیتزا قرار دهید و روی تمام سطح خمیر را با فاصله ۲سانتی متر از دور تا دور خمیر از این مایع ماکارونی پر کنید به طوری که کاملا سطح خمیر را بپوشاند.

    سپس روی سطح آن را از پنیر موزارلا پر کنید و روی آن پپرونی ، فلفل سبز و زیتون را که با هم مخلوط کرده اید, بریزید و در پایان جعفری و پنیر پارمزان را روی پیتزا پخش کنید و پیتزا را برای ۴۵ تا ۶۰ ثانیه در دمای بالای مایکرو فر قرار دهید تا اینکه پنیرها کاملا آب شوند و خمیر طلایی رنگ شود.

    اگر بخواهید پیتزا را در فر بپزید باید آن را در دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت فر برای مدت ۵تا ۷ دقیقه قرار دهید. پس از پختن پیتزای آماده شده را ار فر خارج کرده و به شکل دلخواه تزیئن کنید و در حالی که هنوز گرم است سرو کنید.

  • leftPublish
  • ۱۱:۴۱   ۱۳۹۵/۱/۲۳
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست
    نكات تهيه يك پيتزاي عالی 😋

    1- هرگز از پنير پيتزاي يخزده استفاده نكنيد ( تجربه خودم: پنير رو چند ساعت زودتر از فريز خارج كنيد تا يخ آن باز شود و سپس روي پيتزا استفاده نمائيد والا اصلا پنير شما كش نمي آيد )

    2- 90 درصد پنير پيتزاي بكار رفته در يك پيتزا را بايد روي خمير بپاشيد، خمیر را به سس آغشته کنید سپس پنير پيتزا را روی آن بریزید.

    3- مواد اصلي پيتزا را كم بريزيد.

    4- براي اينكه مواد از خمير جدا نشوند بعد از ريختن مقدار كمي مواد بايد با دست كمي ( فقط كمي ) آنها را فشار بدهيد كه باعث چسبيدن پنير و خمير و مواد به هم بشود..

    5- براي پيتزا از ظرف نچسب استفاده كنيد و هرگز ظرف را با روغن چرب نكنيد چون باعث خشك شدن خمير پيتزا ميشود... توي ظرف نچسب را كمي آرد بپاشيد و سپس خمير را پهن كنيد..

    6- روي خمير پهن شده را با چنگال كمي سوراخ كنيد تا خمير بتواند نفس بكشد.

    7- اگر همراه با پنیر پیتزا کمی پنیر گودا هم بزنید بی نهایت عالی می شه و همچنین کششششششششدار می شود.

    8- اگر مقداری از پنیر پیتزا رو نگه داریم و در اواخر پخت روی پیتزا بریزیم و کمی کره اب کرده هم اضافه کنیم هم خیلی خوشمزه میشه و هم پنیر کشدار تر میشه یکی از علتهای کش نیومدن پنیر پیتزا علاوه بر نوع و کیفیت پنیر زیاد موندن پنیر در فر هست بهتره یک سوم تا دو سوم پنیر رو 5 دقیقه اخر پخت به پیتزا اضافه کنید کمی گریل رو روشن کنید تا پنیر آب و و رنگ بگیره .

    9- بهتره قارچ رو با کمی روغن یا کره و پیاز و کمی سرخ و تفت بدین تا اب اضافه نداشته باشه هم بهمراه پیاز پیتزا خوشمزه تر میشه و هم نگران آب انداختن قارچ نخواهید بود .

    10- اضافه کردن پودر آویشن لابه لای مواد پیتزا خیلی تو طعم پیتزا کمک میکنه .

    11- یه نکنه خیلی جالب اینکه زمانی که آخرین مواد پیتزا خواستین بریزین در حدود 5 دقیقه با پنیر پیتزا تفت بدین این تفت دادن باعث می شه پنیر کشششششششششش دار بشه.
  • ۱۵:۳۹   ۱۳۹۵/۱/۲۳
    avatar
    پرستو ♥
    یک ستاره ⋆|1561 |1828 پست
    مرسی مونا جون
  • ۱۵:۴۲   ۱۳۹۵/۱/۲۳
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست
    زیباکده
    پرستو ♥ : 
    مرسی مونا جون
    زیباکده

    خواهش ميكنم عزيزم

  • ۱۲:۵۷   ۱۳۹۵/۱/۲۴
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    پیتزا سیسیلی

    مواد لازم: برای 4 عدد پیتزا

    آرد 500 گرم

     مایه خمیر 30 گرم

     شیر ولرم 1/4 لیتر

     تخم مرغ 1 عدد

    نمک 1/2 قاشق چای خوری

    گوجه فرنگی 1 کیلو گرم

    سیر 3 حبه

    پیاز 2 عدد

    روغن زیتون 4 قاشق غذا خوری

    زیتون سیاه 20 عدد

    آویشن 1 قاشق چای خوری

    پنیر پیتزا 200 گرم

    طرز تهیه پیتزا:

    یک سینی را با روغن زیتون چرب می کنیم. آرد را در یک کاسه الک نموده دانه های مایه خمیر را با شکر و شیر ولرم و با تخم مرغ و نمک و آرد هم میزنیم تا یک خمیر شل به دست آید. روی خمیر را می پوشانیم، این خمیر را حدود 40 دقیقه در جای گرم می گذاریم بماند تا ور بیاید. گوجه فرنگی ها را چند دقیقه در آب ولرم می گذاریم سپس پوست آنها را میگیریم و آنها را ریز ساطوری میکنیم.

     

    نمک و دو قاشق روغن زیتون (یا روغن مایع یا معمولی) به گوجه فرنگی ها اضافه می کنیم.فر را تا 200 درجه گرم می کنیم از خمیر 3 عدد قرص ضخیم به صورت قرص نان در می آوریم. وسط هر کدام از قرص ها را گود میکنیم. آنها را در سینی قرار داده و داخل گودی ها را با مخلوط گوجه فرنگی پر میکنیم. زیتون ها را دو نیمه می کنیم و هسته آنها را می گیریم و سپس همراه با تکه های پنیر روی مایه گوجه فرنگی می ریزیم. باقیمانده روغن زیتون را روی آنها میریزیم. پیتزا را در طبقه پایین فر حدود 25 تا 35 دقیقه قرار می دهیم.

    نکته ها و گفته ها:

    برای پخت پیتزا علاوه بر فر می توان از مایکروفر و یا هر وسیله که مناسب طبخ می باشد هم استفاده کرد.

  • ۱۵:۴۴   ۱۳۹۵/۱/۲۵
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست
    پیتزا مخصوص

    مواد لازم برای۴ نفر
    آرد ۳ پیمانه
    نمک ۱ قاشق چای خوری
    مایه خمیر ۱ قاشق سوپ خوری
    شکر ۱ قاشق سوپ خوری
    روغن زیتون ۱/۴ پیمانه
    آویشن ۱ قاشق چای خوری
    پودر سیر ۱ قاشق چای خوری
    آب ولرم به مقدار لازم
    سوسیس (خرد شده) ۱ پیمانه
    قارچ (تفت داده) ۱ پیمانه
    زیتون (خرد شده) 0.5 پیمانه
    تخم مرغ ۱ عدد
    گوجه فرنگی (خرد شده) ۱ پیمانه
    فلفل دلمه ای ۱ عدد
    پنیر پیتزا (رنده شده) 1.5 پیمانه

    طرز تهیه
    ۱- آرد و نمک را در کاسه‌ای الک کنید.
    ۲- مایه خمیر، شکر، روغن زیتون، آویشن و پودر سیر را اضافه و با هم مخلوط کنید.
    ۳- آب ولرم را کم کم اضافه کنید تا به صورت خمیر یکنواختی درآید و به دست نچسبد.
    ۴- سوسیس، قارچ و زیتون خرد کرده را به خمیر اضافه و ورز دهید تا با خمیر مخلوط شود .
    ۵- کف سینی را چرب و خمیر را داخل آن پهن کنید .
    ۶- تخم مرغ زده شده را روی خمیر بمالید . خمیر را استراحت دهید تا ور بیاید .
    ۷- گوجه فرنگی و فلفل دلمه‌ای را روی آن بریزید.
    ۸- پنیر رنده شده را روی آن بپاشید و آن را برای 29 تا 30 دقیقه در فر با حرارت 250 درجه سانتی گراد بگذارید تا بپزد.
  • leftPublish
  • ۱۰:۴۸   ۱۳۹۵/۲/۲۰
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    پيتزا لبناني

    مناسب برای تعداد: 4نفر

    مدت زمان تهیه: 30دقیقه

    مواد لازم:

    نان لبنانی بزرگ  ۲ عدد

    سوسیس ریز شده   ۲ لیوان

    سس کچاپ    به مقدار لازم

    گوجه فرنگی حلقه شده  ۲ عدد

    فلفل دلمه ریز شده  ۲ عدد

    پیاز سفید ریز شده   ۱ عدد

    قارچ خرد شده  ۱ لیوان

    زیتون سیاه و سبز ریز شده  ۱/۲ لیوان

    پنیر موزاریلا رنده شده   به مقدار لازم

    روغن زیتون    به مقدار لازم

    تخم مرغ   ۲ عدد

    شیر  ۴ قاشق سوپ خوری

    نمک و فلفل    به مقدار لازم

    طرز تهیه:

    ۱- سینی گردی را با روغن زیتون کمی چرب کرده نان لبنانی را در آن بگذارید.

    ۲- روی نان را کمی سس کچاپ و روغن زیتون بریزید سپس روی نان گوجه فرنگی حلقه شده ، فلفل دلمه ریز شده، پیاز ریز شده، قارچ خرد شده، سوسیس ریز شده و زیتون ریز شده بریزید.

    ۳- روی مواد را با پنیر موزاریلا رنده شده بپوشانید.

    ۴- تخم مرغ  و شیر را با هم مخلوط کرده بزنید سپس به آن کمی نمک و فلفل اضافه کنید.

    ۵- مخلوط تخم مرغ و شیر را روی سطح پیتزا بریزید.

    ۶- سینی را به مدت 15 الی 20 دقیقه با حرارت 160 درجه سانتیگراد در فر قرار دهید تا روی پنیر طلایی رنگ شود.

  • ۱۱:۰۲   ۱۳۹۵/۲/۲۰
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    پيتزا با نان تست
    چند تا دونه نون تست بردارین...روش هر چی که تو یخچالتون گیر میاد بریزین و بعد هم یه مشت پنیر و تست ها رو روونه فر کنید..یک ربع بعد یه پیتزای خوشمزه و داغ دارین
    .
    .
    پ.ن: من یه لایه سس سالسا روی تست ها مالیدم و بعد هم روشون رو با پنیر و مخلفاتی که داشتیم پر کردم و توی فر با دمای صد و هشتاد گذاشتم..به مدت یک ربع تا بیست دقیقه..

  • ۱۱:۲۰   ۱۳۹۵/۲/۲۰
    avatar
    پرستو ♥
    یک ستاره ⋆|1561 |1828 پست
    به به
  • ۱۴:۴۸   ۱۳۹۵/۶/۱۶
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    پیتزا_رولی 

    مواد لازم: پیتزا رولی یکه نوع روش پخت پیتزا به روش ایتالیای هست

    مواد لازم

    - خمیر پیتزا

    - 100 گرم کالباس خشک گوشت گاو

    - 6 برش پنیر پروسس فیلا فیلا

    - ½ فنجان فلفل دلمه ای زرد

    - 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون

    - 1 قاشق چایخوری ادویه ایتالیایی

    طرز تهیه

    مرحله 1

    فر را از قبل در دمای 400 درجه گرم می کنیم

    مرحله 2

    خمیرپیتزا را به با وردنه پهن می کنیم( مستطیلی به ابعاد 45* 30 )، سپس به ترتیب برشهای پنیر ،کالباس گوشت و فلفل دلمه ای ها را روی خمیر می چینیم ، خمیر را رول می کنیم

    مرحله 3

    روی خمیر را روغن زیتون می مالیم ، سپس ادویه ایتالیایی را روی آن می ریزیم . به مدت 25 دقیقه در فر قرار می دهیم تا زمانی که طلایی رنگ شود

    مرحله 4

    به جای پنیر پروسس فیلا فیلا می توانید از پنیر موتزارلا یا هر پنیر دیگه ای که دوست دارید استفاده کنید . در تهیه این پیتزا می توانید از انواع کالباس و سبزیجات که دوست دارید می توانید استفاده کنید نوش جان

    کی پیتــــــــــزا دوست داره؟ بفرمــــــــــا

  • ۱۴:۵۰   ۱۳۹۵/۶/۱۶
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    پیتزا_مخلوط_مخصوص

    گوشت چرخ کرده 200 گرم  .  فلفل دلمه ای 1 عدد  .  رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری 

    قارچ 200 گرم  .  پیاز 1 عدد  .  کالباس 200 گرم  .  پنیر پیتزامقدار لازم  .  زیتون و آویشن مقدار لازم 

    طرز تهیه پیتزا مخلوط : پیاز را خرد کنید و درون ماهتابه با مقداری روغن تفت دهید تا نرم شود سپس گوشت چرخ کرده ، پودر آویشن ، نمک و فلفل را اضافه کنید ؛ با حرارت ملایم مواد را تفت دهید و پس از اینکه گوشت سرخ شد از روی حرارت بردارید.

    کالباس را مکعبی خرد کنید ، قارچ ها را حلقه ای خرد کنید ، فلفل دلمه ای را ریز خرد کنید ، مقداری زیتون نیز خرد کنید.

    خمیر پیتزا را نازک پهن کنید ، رب گوجه فرنگی را با مقداری روغن زیتون تفت دهید و روی خمیر پیتزا بریزید و خوب پخش کنید ، مقداری پنیر روی رب بریزید سپس قارچ ، کالباس خرد شده و مایه گوشت را روی خمیر بریزید و روی مواد را با لایه ای از پنیر پیتزا بپوشانید.

    روی پنیر فلفل دلمه ای و زیتون خرد شده بریزید سپس پیتزا را به مدت 15 – 20 دقیقه داخل فری که از قبل روشن کرده اید و گرم شده است با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید تا بپزد.

    در صورتی که میخواهید پنیرها رنگ طلایی بگیرند پس از اماده شدن پیتزا 2 دقیقه گریل بالا را روشن کنید سپس پیتزا را بهمراه سالاد و سس دلخواه سرو کنید. 

    کی پیتــــــــــزا دوست داره؟ بفرمــــــــــا
  • ۱۵:۴۸   ۱۳۹۵/۶/۱۶
    avatar
    bahar59
    کاربر فعال|133 |153 پست

    طرز تهیه پیتزای اسفناج و پنیر

    پیتزای اسفناج و پنیر ، پیتزاهای خوشمزه
    زمان آماده سازی آن 10 دقیقه و زمان پخت آن هم 15دقیقه است و برای 4 نفر کفایت می کند.

     مواد لازم پیتزای اسفناج و پنیر

    نان پیتا 4 عدد کوچک
    پنیر ریکوتا ½ پیمانه
    پودر آویشن ½ قاشق چایخوری
    سیر له شده 1 حبه
    نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
    اسفناج خرد‎شده 300 گرم
    پیتزای اسفناج و پنیر
    منقل یا کباب پز را روشن می کنیم تا گرم شود. توری را با فاصله 10 سانتیمتر از حرارت، روی منقل می گذاریم. یک ظرف مناسب را با فویل می پوشانیم و نان های پیتا را روی آن در کنار هم می چینیم.
    داخل یک کاسه کوچک، پنیر ریکوتا یا پنیر گودا، آویشن و سیر را ریخته و آنها را با نمک و فلفل سیاه مزه دار می کنیم. سپس آنها را مخلوط کرده و روی نان ها می مالیم. روی آنها اسفناج قرار می دهیم و کمی نمک و فلفل می پاشیم.
    سینی را به مدت 4 تا 6 دقیقه روی توری می گذاریم تا پنیر آب شده و کمی طلایی شود. سپس آن را داغ سرو می کنیم.
     
    طرز تهیه پیتزای اسفناج و پنیر

    نکات تکمیلی در مورد پیتزای اسفناج و پنیر

    پیتزای اسفناج و پنیر جزو پیتزا میباشد 
    زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10 دقیقه 
    و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15 دقیقه میباشد .
    پیتزای اسفناج و پنیر را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید . 
    توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

    ویرایش شده توسط bahar59 در تاریخ ۱۶/۶/۱۳۹۵   ۱۵:۴۹
  • ۱۴:۰۵   ۱۳۹۵/۶/۱۷
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    نکات پخت پیتزا

    ۱-حتما روی نون رو سس بزنید.یاسس گوجه که اماده ش رو میفروشن یا میتونید رب گوجه رو کمی با سیر و پیاز رنده شده خیلی ریز(تقریبا مثل پوره باید بشه)سرخ کنیدو روی خمیر بریزید.

    ۲- بعد از سس گوجه روغن زیتون اسپری کنید.

    روی کل نون فقط ۱ بار اسپری کنید(طوری که به کل سطح نون روغن بپاشه)

    ۳-قبل از اینکه مواد رو برزید ۱ لایه پُر پنیر پیتزا بریزید که مواد به نون بچسبه و موقع برش خوردن لیز نخورن.

    ۴- سوسیس و کالباس رو قبل از اینکه بذارید روی خمیر با سسی که قبل درست کردید( رب گوجه و ادویه و آب/غلظتش مثل سس سمبوسه باشه/با رب خیلی کمتری) تفت بدید.فقط به خاطر اینکه بعد از پخت خشک نشه و با این روش سس جلوی خشک شدن سوسیس و کالباس رو میگیره!

    ۵-بعد از چیدن مواد پیتزا ۱ لایه پُر☝️ پنیر بریزید و باز ۱ بار روی پنیر روغن اسپری کنید

    ۶- برای کشدار شدن پنیر ۵ دقیقه قبل از اینکه پیتزا رو دربیارید دوباره ۱ لایه پراکنده پنیر بریزید یا ۱بار آب اسپری کنید روی پنیر(بیشتر از ۱ بار بریزید اب لابلای مواد میره و پیتزا خیس میشه!)البته من خودم همیشه پنیر اضافه میکنم ولی تا حالا روش اب رو امتحان نکردم.ولی زیاد شنیدم😉

    ۷- ریحان تازه هم روی پیتزا عطر فوق العاده ای بهش میده 👌

    ۸- پیتزا رو گرم سرو نکنید.به خاطر پنیرش باید بذارید ۲-۳ دقیقه بگذره که پنیرش کشدار بشه! 

    و 🔴درنهایت وقتی پنیرتون طلایی شد از فر بیارین بیرون

    ۹-ارتفاع خمیر پیتزا هم که دیگه دست خودتونه! و سلیقه ایه! فقط زیاد نباید باشه که طعم مواد کمتر زیر زبون میاد! اگه از عطر اویشن سردرد نمیگیرید روی موادتون بریزی

  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان