۰۰:۱۵ ۱۳۹۲/۷/۱۰
نانای جون ببین این نکاتی که الان مینویسم رو رعایت میکنی یا نه:
یعنی نانای از دیشب تا حالا دارم فقط به ریزه کاری های کیک فکر میکنم....قیافه ام شد مثل قالب کیک هههههههه
1- توی پخت کیک حتــــــــــــــــما باید فرت رو از قبل روشن کنی و مواد رو تو فر داغ بذاری نه فر سرد
2-موادت با اندازه قالبت باید هم خوانی داشته باشن ..اگه قالبت کوچیک باشه و موادت زیاد معمولا وسط کیک پف میکنه و بالا میاد به صورتیکه کیک از کناره های قالب شروع به پختن میکنه کناره ها عادی پخته میشن و دیگه جایی برای قسمتهای مایع وجود نداره بنابراین قسمتهای سفت شده نمیتونن قسمتهای اضافی مایع رو جذب کنند و مایع وسط روی هم انباشته میشه و وسط کیک به دلیل نبودن فضای کافی بالا میاد سعی کنید از قالب هایی استفاده کنید که مایع کیک حداکثر 2/3 قالب رو پر کنه.
3-معمولا توی ظرف پیرکس کناره ها خوب پخته میشن و وسط خام میمونه..اینم از خوبی قالب تفلونه دیگه
4- موادت باید وقتی آماده شد سریع توی فر بره و بیرون نمونه
5-از سالم بودن بیکینگ پودرت اطمینان داری ؟ منظورم اینه تاریخش مال ده سال پیش نیست؟؟
6- توی بعضی از کیکها همزدن بیش از حد مواد هم باعث خوابیدن پف کیک میشه
7- دمای فرت تنظیم هست؟؟؟ ممکنه ایراد از تنظیم نبودن فرت باشه
8-وقتی کیک رو تو فر گذاشتی نباید تا حداقل یک ربع در فرت رو باز کنی...ببین اینم رعایت کردی؟؟؟
9-قالب رو در همون طبقه فرت میذاری که تو دستور هست؟؟؟
10- توی میزان موادت دست نمیبری؟ منظورم کم یا زیاد کردن آرد و مایعات کیک و بیکینگ پودره؟؟؟؟