خانه
16.4K

کیک شیفون موکا

  • ۱۳:۴۷   ۱۳۹۲/۵/۱۲
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|15007 |7040 پست
     اگه مثل من شکلات دوست دارید این کیک شکلاتی رو از دست ندید
    من که خــــــــــــــــیلی دوستش میدارم

  • leftPublish
  • ۱۳:۴۸   ۱۳۹۲/۵/۱۲
    avatar
    الهه(مامان النا)
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|15007 |7040 پست
    دستور خانم فرنوش عسگرزاده در هنر آشپزی:



    مواد لازم:

    پودر کاکائو / یک سوم پیمانه
    قهوه ی فوری /یک ویک دوم قاشق سوپخوری
    آب جوش /90میلی لیتر
    شکر / یک پیمانه
    زرده ی تخم مرغ / 3عدد
    روغن مایع / یک چهارم پیمانه
    وانیل / یک هشتم قاشق چایخوری
    نمک / یک چهارم ویک هشتم قاشق چایخوری
    سفیده ی تخم مرغ/ 4عدد
    کرم تار تار / یک چهارم قاشق چایخوری
    بیکینگ پودر / یک قاشق چایخوری
    آرد / یک پیمانه


    مواد لازم برای رویه کیک:

    خامه صبحانه / یک دوم پیمانه
    کره ی ذوب شده / یک ویک دوم قاشق سوپخوری
    عسل یا شربت ذرت / یک قاشق سوپخوری
    شکلات تلخ / 100گرم
    نسکافه / یک قاشق سوپخوری
  • ۱۳:۴۹   ۱۳۹۲/۵/۱۲
    avatar
    الهه(مامان النا)
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|15007 |7040 پست
    طرز تهیه:

    پودر کاکائو وقهوه ی فوری را در آب جوش حل نمایید وکنار بگذارید تا خنک شود. یک هشتم پیمانه از شکر را کنار بگذارید. در کاسه ی بزرگی زرده های تخم مرغ، بقیه ی شکر، روغن مایع، وانیل، نمک و مخلوط کاکائوی سرد شده را با دور تند همزن برقی به مدت 3 تا 4 دقیقه هم بزنید تا مواد حجم پیدا کرده ورنگ مایع روشن شود. آرد و بیکینگ پودر را الک کرده به مایه اضافه کنید. در ظرفی سفیده های تخم مرغ را هم بزنید تا کمی کف کند، سپس کرم تار تار را اضافه کرده و دوباره کمی هم بزنید تا سفید شود. سپس شکر باقیمانده را به تدریج اضافه کرده وسفیده ها را بزنید تا کاملا سفت شده واز ظرف نریزد. کمی از سفیده زده شده را به مخلوط زرده اضافه نمایید وبا همزن بزنید تا مواد کمی شل شود، بقیه ی سفیده ها را با لیسک به آرامی با مواد مخلوط نمایید ودورانی هم بزنید تا پف مواد نخوابد. قالب میان تهی 23 سانتی متری را چرب نموده ومواد کیک را درون قالب بریزید و در فر، از قبل گرم شده با حرارت 175 درجه سانتی گراد به مدت 40 تا45 دقیقه قرار دهید تا زمانی که چیزی از کیک به خلال دندان نچسبد. کیک را از فر خارج کرده و5 دقیقه در قالب خنک نمایید. سپس کیک را روی توری سیمی منتقل نمایید تا کاملا خنک شود.

    طرز تهیه مواد رویه:

    برای تهیه مواد رویه، خامه را روی حرارت بگذارید تا گرم شود ولی نجوشد. کره وعسل را به خامه اضافه نمایید. شکلات خرد شده را نیز اضافه کرده واز روی حرارت بردارید. سریع شکلات را هم بزنید تا ذوب شود.نسکافه را اضافه کرده ومواد را هم بزنید تا یکدست شود و سریع روی کیک سرد شده بریزید. کیک را در یخچال قرار دهید تا کاملا خنک شود.
  • ۱۳:۴۹   ۱۳۹۲/۵/۱۲
    avatar
    الهه(مامان النا)
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|15007 |7040 پست
    نکته:

    1- این دستور325 گرم کربوهیدرات،60گرم پروتئین،170گرم چربی و3070کیلو کالری انرژی دارد.
    2 -بافت این کیک بسیار لطیف ومرطوب می باشد ونیازی به استفاده از خامه در لابلای کیک نیست.
    3- می توانید این کیک را در ظرف در بسته تا چند روز در یخچال نگهدارید. نه تنها بیات نمی شود بلکه بافت کیک مرطوب می شود.
    4- اگر از قالب میان تهی طرح دار استفاده می نمایید حتما شیار هارا با روغن مایع چرب نمایید تا کیک به قالب نچسبد.
    منبع: هنر آشپزی شماره79
  • ۱۴:۰۴   ۱۳۹۲/۵/۱۲
    avatar
    بهزاد لابیکاپ آشپزی 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|26987 |15940 پست
    وای چه باحاله الهــــــــــــــه
    راستش شربت ذرت دیگه چیه؟ خالی خالی هم میشه خورد؟!
  • ۱۴:۱۵   ۱۳۹۲/۵/۱۲
    avatar
    بهارک
    یک ستاره ⋆|455 |1240 پست
  • leftPublish
  • ۱۴:۱۶   ۱۳۹۲/۵/۱۲
    avatar
    بهارک
    یک ستاره ⋆|455 |1240 پست
    شربت ذرت
  • ۱۸:۰۸   ۱۳۹۲/۵/۱۲
    avatar
    الهه(مامان النا)
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|15007 |7040 پست
    منم خودمم چون این شربت رو دیدم عسل ریختم
  • ۱۸:۲۹   ۱۳۹۲/۵/۱۲
    avatar
    الهه(مامان النا)
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|15007 |7040 پست
    ببینین یه سری چیزا رو میشه حذف کرد یا از جایگزینش استفاده کرد ..کرم تارتار یه پودر سفیده که برا اینکه سفیده بهتر فرم بگیره استفاده میشه و اگه نبود هم میشه حذفش کرد
  • ۱۹:۱۳   ۱۳۹۴/۵/۱۴
    avatar
    ASEMAN
    سه ستاره ⋆⋆⋆|5562 |3448 پست
    دیروز این کیک رو برای اولین بار درست کردم بسیار عالی شد ممنون از الهه بانوی کدبانو💝💝
  • ۱۶:۱۶   ۱۳۹۴/۵/۱۷
    avatar
    الهه(مامان النا)
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|15007 |7040 پست
    نوش جونتون
    حالا یه رسپی دیگه هم دارم اونم واقعا خوشمزه میشه ..... اونم حتما به زودی میذارم تو سایت
  • leftPublish
  • ۱۷:۵۱   ۱۳۹۴/۵/۱۷
    avatar
    ASEMAN
    سه ستاره ⋆⋆⋆|5562 |3448 پست
    بی صبرانه منتظر رسپی جدید هستم الهه جان کدبانو
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان