کیک قهوه با سس قهوه
مواد لازم:
تخم مرغ سه عدد
آرد دو پیمانه
شکر یک پیمانه
روغن یک پیمانه
شیر نصف پیمانه
بکینگ پودر یک قاشق غذاخوری
وانیل یک قاشق مربا خوری
پودر قهوه پنج تا ش قاشق غذاخوری(بنا بر میل میتوان کمتر یا بیشترش کرد)
آب نصف پیمانه
مواد کرم قهوه:
نشاسته ذرت دو قاشق غذاخوری
شیر یک پیمانه
شکرنصف پیمانه
پودر قهوه دو قاشق غذاخوری
خامه سه قاشق غذاخوری
شکلات تخته ای پنجاه گرم
درصورت نداشتن خامه و شکلات تخته ای میتونید حذفشون کنید
ابتدا تخم مرغ ها را در ظرفی شکسته و وانیل و شکر را به آن اضافه میکنیم و حدود یک دقیقه با همزن برقی خوب میزنیم بعد هم به ترتیب شیر و روغن و پنج قاشق قهوه رو در آب ولرم که حل کردیم به مخلوطمان اضافه میکنیم و هم میزنیم و بعد هم آرد و بکینگ پودر را که در سه بار حل کردیم در سه مرحله به موادمون اضافه میکنیم و میره تو قالب چرب شده و میزاریم تو فر که از قبل گرم شده به مدت یک ساعت.
طرز تهیه کرم روی کیک
ده دقیقه مونده به پخت نهایی کیک کرمش رو درست کنید که سفت نشه
همه مواد رو با هم مخلوط کرده و روی شعله ملایم میگذارید تا به غلظت برسه و میگذارید کمی خنک سود و بعد روی کیک خنک شده میریزید.
نوش جان