خانه
1.12K

کیک لامینگتون

  • ۱۳:۵۵   ۱۳۹۵/۴/۱۲
    avatar
    دو ستاره ⋆⋆|3355 |2818 پست

    کیک لامینگتون (یک کیک استرالیایی خوشمزه)

    مواد لازم:
     
    کره نرم شده  190 گرم

    شکر  1 فنجان یا 220 گرم

    وانیل  2 قاشق چایخوری

    تخم مرغ  3 عدد

    آرد 2 و 1/3 فنجان یا 350 گرم

    شیر 1 فنجان یا 250ml

    شکلات تلخ 220 گرم

    خامه پرچرب 1 فنجان یا 250ml

    پودر نارگیل 1 فنجان
     
    طرز تهیه :
    فر را روی حرارت 180 درجه سانتیگراد روشن میکنیم. قالب مورد نظر یک قالب مربع حدود 20 سانتی و تقریبا کم عمق است که از قبل چربش می کنیم. شکر و کره را با سرعت بالای همزن به مدت 2 دقیقه هم میزنیم.سپس تخم مرغ هارا با هم همراه با 1 قاشق چایخوری وانیل اضافه کرده و تا زمانیکه خوب ترکیب شوند هم میزنیم. آرد و شیر را در 3 مرحله اضافه کرده و متناوب هم می زنیم. مواد را داخل قالب ریخته و به مدت 50 تا 60 دقیقه داخل فر می گذاریم تا کاملا بپزد.
     
    پس از پخت،می گذاریم 5 دقیقه بماند تا سرد شود.شکلات،خامه و وانیل باقی مانده را بر روی حرارت غیر مستقیم (بخار آب,به روش بن ماری) قرار داده، تا شکلات خوب ذوب شده و با مواد خوب ترکیب شود (حدود 20دقیقه). روی کیک را کاملا با شکلات می پوشانیم و پودر نارگیل را رویش می پاشیم.

    کیک لامینگتون
  • leftPublish
  • ۱۵:۵۸   ۱۳۹۵/۴/۱۲
    avatar
    پرستو ♥
    یک ستاره ⋆|1561 |1828 پست
    به به
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان