![زیباکده](/Icons/cd_quote_left.png)
الهه(مامان النا) :
![زیباکده](/Icons/cd_quote_left.png)
آهو :
الهه من مایکروفر ندارم
![](/Smiles/2.gif)
نمیشه تو فر گذاشتش
![](/Smiles/7.gif)
![زیباکده](/Icons/cd_quote_right.png)
آهو جان
آزینا جون تو تاپیک دست پخت من و شما روی گاز اینو درست کرده ....منتها من اون مدلی رو بلد نیستم
![زیباکده](/Icons/cd_quote_right.png)
راستش من این کیک رو به اسم کیک فنجانی می شناسم که البته تو دستورش شیر 5 قاشق هست و البته کمی وانیل هم می خواد. همون طور که الهه جون گفت اما 4 قاشق شکر اندازه است مخصوصا برای دیابتی ها اما کسانی که شیرین تر دوست دارند می تونن شکر رو بیشتر کنند و اما چگونه بدون فر درست کنیم؟
کافیه در ماهی تابه یا قابلمه که ارتفاع ان بیشتر از ارتفاع فنجانهاست ،فنجان ها رو بچینید و در ماهی تابه یا قابلمه تون اب بریزید .البته اب باید تا کمر فنجان ها برسد کمی هم کمتر بهتر(که وقتی جوش امد اب به درون فنجان ها نریزد) وقتی جوش آمد دم کنی می زنید و شعله گاز را کم می کنید البته نه این قدر کم که از جوش بیفتد (در نظر داشته باشید ارتفاق قابلمه طوری باشد که با گذاشتن دم کنی ، وقتی کیک پف کرد به دم کنی نچسبد.15 دقیقه بعد گاز را خاموش کنید و تا ده دقیقه درب طرف را برندارید تا کیک خوب پف کند. این طوری طبخ کیک از 3 دقیقه به 30 دقیقه می رسه.اما کیک فوق العاده لطیف و راحت و خوشمزه ایه. راستی این دستور به من 4 فنجان پیرکس شصتی، کیک داد.