خانه
عضویت
ورود
صفحه اصلی
تبادل نظر
تالار اصلی
مدیریت تالار
قوانین و مقررات تالارهای گفتگو
نقطه نظرها، پيشنهادات و سوالات
راهنمای تالار
تبادل نظر آزاد
عمومی
گــــــــــوناگون
جشن، مهمانی ها و ملزومات
فروشگاه
محله گردی در تهران
مناسبت ها
وبلاگ
تعطیلات گردی و وقت گذرانی
زیبایی و سلامت
پوست و مو
زیبایی
آرایش
پزشکی
تغذیه
تناسب اندام
سبک زندگی
سبک زندگی
تناسب و زیبایی
مد و لباس
خانه و دکوراسیون
موفقیت و شادکامی
آشپزی و شیرینی پزی
انواع غذا
دسر و نوشیدنی
همه چیز در مورد عروسی و نامزدی
عمل زیبایی
زیبایی روح
برندها
خانواده
ازدواج
همسرداری
بارداری و زایمان
فرزندان
روانشناسی
زناشویی
ورزش
اخبار ورزش بانوان
چهره ها و قهرمانان ورزش بانوان
رشته های ورزشی
باشگاه های ورزشی
فدراسیونها، هیات ها و انجمنها
ورزش های محلی
ورزش کودکان و نوجوانان
سایر
فرهنگ و هنر
نمایشگاه و گالری
سینما ، تئاتر و تلویزیون
هنر
موسیقی
کتاب و مجله
سرگرمی
عکس روز
فال و شخصیت شناسی
اخبار روزانه
بازی
تکنولوژی های روز
مقالات
گروه مقالات
سلامت
پوست و مو
زیبایی
آرایش
اخبار پزشکی
ورزش
تغذیه
تناسب اندام
جراحیهای زیبایی
خانواده
ازدواج
همسرداری
بارداری و زایمان
فرزندان
روانشناسی
زناشویی
سرگرمی
فال روزانه و هفتگی
عمومی
سفر و گردشگری
تکنولوژی های روز
سبک زندگی
تناسب و زیبایی
مد و لباس
خانه و دکوراسیون
موفقیت و شادکامی
آشپزی و شیرینی پزی
نوشیدنی
عروس
فرهنگ و هنر
سینما، تئاتر و تلویزیون
هنر
موسیقی
برندهای زیبا
تماس با ما
تالار گفتگو
مقالات
کاربر
ثبت نام
مرا به خاطر بسپار
کلمه عبورم را فراموش کرده ام!
زیباکده
سبک زندگی
دسر و نوشیدنی
3 از 3
47.6K
کیک موج دار
۱۶:۴۷ ۱۳۹۲/۴/۱۵
الهه(مامان النا)
پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆
|
15007
|
7040 پست
یه کیک فــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــوق العـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــاده شیک و ناز
یه کیکی که وقتی درستش کنی به قول خاله ام دلت نمیاد بخوریش ...دلت میخاد نگاهش کنی ....
لینک مستقیم
گزارش تخلف
8 کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند (نمایش سپاس ها)
۱۶:۳۵ ۱۳۹۳/۵/۲۵
صورتــــــــــــــــی
پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆
|
18882
الهه جان بعد مدتها اومدم چشمم به جمال کیکتون افتاد
آفرین...........
لینک مستقیم
گزارش تخلف
یک کاربر از این پست مفید تشکر کرده است (نمایش سپاس ها)
۱۶:۳۹ ۱۳۹۳/۵/۲۵
الهه(مامان النا)
پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆
|
15007
|
7040 پست
خواهش میکنم ..ان شالله درست کردی عکسش رو بذار تا چشم منم به جمال کیک شما روشن بشه
لینک مستقیم
گزارش تخلف
یک کاربر از این پست مفید تشکر کرده است (نمایش سپاس ها)
۱۶:۴۲ ۱۳۹۳/۵/۲۵
صورتــــــــــــــــی
پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆
|
18882
آخه متاسفانه کیک خور نیستم زیاد
لینک مستقیم
گزارش تخلف
۱۷:۱۷ ۱۳۹۳/۵/۲۵
آوینا
دو ستاره ⋆⋆
|
4848
|
2686 پست
الهه جون دست گلت درد نکنه
حتما میدرستمش
لینک مستقیم
گزارش تخلف
2 کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند (نمایش سپاس ها)
۱۷:۲۳ ۱۳۹۳/۵/۲۵
Mona-M
کاربر فعال
|
941
|
479 پست
الهه جونم من فرندارم مایکروفردارم که تاحالاباهاش کیک درست نکردم چه جوری بدرستم این کیک خوشگلتواخه دوس داررررررم
لینک مستقیم
گزارش تخلف
یک کاربر از این پست مفید تشکر کرده است (نمایش سپاس ها)
۰۱:۲۲ ۱۳۹۳/۵/۲۶
الهه(مامان النا)
پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆
|
15007
|
7040 پست
دوستان الان نگاه کردم دیدم یادم رفته اضافه کردن آرد و بیکینگ پودرش رو بنویسم ...دستور رو اصلاح کردم
لینک مستقیم
گزارش تخلف
یک کاربر از این پست مفید تشکر کرده است (نمایش سپاس ها)
۰۱:۲۳ ۱۳۹۳/۵/۲۶
الهه(مامان النا)
پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆
|
15007
|
7040 پست
مونا جان من خودم تو ماکروفرم تاحالا کیک نپختم ..البته به غیر از لیوانی ..میتونی همون لیوانی رو به این روش درست کنی
لینک مستقیم
گزارش تخلف
یک کاربر از این پست مفید تشکر کرده است (نمایش سپاس ها)
۰۱:۳۲ ۱۳۹۳/۵/۲۶
الهه(مامان النا)
پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆
|
15007
|
7040 پست
طرز تهيه کيک شکلاتي با مايکروويو
نويسنده:رويا جاوري
مواد لازم :
آرد:125 گرم
شکر:150 گرم
روغن مايع:100 گرم
تخم مرغ :4 عدد
شير :نصف پيمانه
پودر کاکائو:2 قاشق مرباخوري
وانيل (شکري):1 قاشق چايخوري
بکينگ پودر:1 قاشق مرباخوري
طرز تهيه :
تخم مرغ ها را در ظرفي بشکنيد و وانيل را به آن اضافه کنيد و با همزن کاملاً هم بزنيد تا کرم رنگ شود.شکر را به آن بيفزاييد و به هم زدن ادامه دهيد.بعد روغن و شير را به مواد قبلي اضافه کنيد.
آرد، بکينگ پودر و پودر کاکائو را با هم مخلوط کنيد و از الک رد کنيد و به مواد بالا در چند مرحله بيفزاييد.مايه آماده شده را در ظرفي که از قبل چرب کرديد ريخته و ظرف را بدون درپوش 10 تا 12 دقيقه با درجه متوسط بالا در مايکروويو بگذاريد.
نکته :
1-افرادي که دستگاه آنها قابليت کانوکشن دارد بهتر است دستگاه را قبل از گذاشتن کيک در آن، با دماي 200 درجه ي سانتيگراد گرم کنند.
2-مي توان براي اينکه کيک به ظرف نچسبد درون ظرف را سلفون بکشيد.مازاد کيک را حتماً در ظرف در بسته قرار دهيد تا تازه بماند.
منبع:ماهنامه هنر آشپزي، شماره 40
کپی شده از سایت راسخون
لینک مستقیم
گزارش تخلف
یک کاربر از این پست مفید تشکر کرده است (نمایش سپاس ها)
۰۱:۳۳ ۱۳۹۳/۵/۲۶
الهه(مامان النا)
پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆
|
15007
|
7040 پست
سلام دوستاي خوب.... بعد از كيك ليواني 3 دقيقه يي كه خيلي جالب و سريع آماده مي شد، امروز يك مدل نان رو كه در مايكروفر پخته مي شه آموزشش رو ديدم كه كل زمان پخت اون 6، 7 دقيقه بيشتر طول نمي كشه... اميدوارم درست كنين و خوش تون بياد....
مواد لازم:
مايه خمير تازه: 20 گرم
شکر: 2 / 1 قاشق غذاخوري
آب گرم: 3 قاشق غذاخوری
آرد: 300 گرم
سبزيجات معطري كه دوست داريد از هر كدام مقداري (دستور اصلي: ریحان: 1 قاشق چاي خوري، ارگانو: 1 قاشق غذاخوري، رزماری: 1 قاشق غذاخوری)
کره: 30 گرم
شیر: 150 سی سی
نمک به مقدار لازم
طرز تهيه:
مايه خمير رو به همراه شكر و آب گرم به كناري مي گذاريم تا به اصطلاح، عمل بياد.....
در غذاساز آرد ، سبزی جات معطرخرد شده، کره نرم شده، نمک ، مايه خمير آماده شده مون و شیر گرم رو مي ريزيم تا به صورت خمير برامون آماده بشه...
خميرمون رو از عذاساز خارج مي كنيم و كمي ورز مي ديم و بعد در ظرف ديگري قرارش مي ديم و اجازه مي ديم استراحت كنه تا حجمش دو برابر بشه.....
خميرمون رو كاملا ورز مي ديم تا گازهاي داخل خمير تا حد امكان خارج بشه و بعد به شكل مستطيل درش مياريم و رول مي كنيم.... سپس اون رو در قالب مخصوص نان هاي مستطيلي قرار مي ديم..... كه البته پيش از قر ار دادن خميرمون، قالب مون رو با كره چرب كرديم و با پودر سوخاري يا نان خشك آرد شده آغشته كرديم.....
در داخل قالب اجازه مي ديم خميرمون كمي استراحت كنه....
سپس با استفاده از قلم مو سطح نان رو با روغن زیتون آعشته مي كنيم و به مايكروفر منتقلش مي كنيم....
اجازه مي ديم برای 6-7 دقیقه نان مون با قدرت 60 ٪. مايكروفر بپزه و بعد نان مون آمادست....
نوش جان
منبع : مامی سایت
لینک مستقیم
گزارش تخلف
یک کاربر از این پست مفید تشکر کرده است (نمایش سپاس ها)
۰۱:۳۵ ۱۳۹۳/۵/۲۶
الهه(مامان النا)
پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆
|
15007
|
7040 پست
با سلام به خانمای کد بانو .. منم سولاردم ال جی دارم و تا حالا خیلی توش کیک درست کردم که خوب شدن. دستورشم اینه:
تخم مرغ 3 عدد
آرد 1 لیوان
شکر 1 لیوان (بستگی به میزان شیرینی کیک داره)
شیر نصف لیوان (من مقداری شیر و ماست رو قاطی میکنم)
روغن مایع نصف لیوان
وانیل (بستگی به وانیل داره) کمی در حد سر قاشق چ
بکینگ پور 1 ق چ
ایتدا زرده و سفیده را جدا کرده و سفیده ها را باهمزن به اندازه ای که از ظرف نریزد می زنیم.سپس زرده ها را با شکر و وانیل تا وقتی که کرم رنگ شود با همزن میزنیم سپس روغن مایع و ماست و شیر را اضافه میکنیم و با همزن قاطی میکنیم. آرد و بکینگ پودر را چند بار از الک رد میکنیم(هر چقدر هوادهی داده شود بهتر است . من 4 بار انجام میدهم) و به مواد اضافه کرده و آرام به هم میزنیم و در آخر سفیده هارا به صورت دوارانی از یک طرف با مخلوط قاطی میکنیم در ظرفی که چرب کرده و آرد پاشی کرده ایم میریزیم به طوری که نصف یا دوسوم ظرف خالی باشد. (میتوانیم از کاغذ روغنی استفاده کنیم ) مایکرو فر را از قبل با درجه conv با سه پایه کوتاه روی 250 درجه گرم می کنیم وقتی آماده شد ظرف را روی سه پایه قرار داده از برنامه پخت مایکرو و کانوکشن (speed combi5) با درجه 250 و قدرت 360 به مدت 11-12 دقیقه قرار میدهیم.با این برنامه روی کیک شما هم برشته میشه... البته بین کار نگاش کنین بستگی به ظرفتون هم داره.
منبع:دستور خانم ویدا در مامی سایت
لینک مستقیم
گزارش تخلف
یک کاربر از این پست مفید تشکر کرده است (نمایش سپاس ها)
۲۰:۴۵ ۱۳۹۳/۶/۲۲
simay92
کاربر جديد
|
134
|
113 پست
ﺳﻼﻡ اﻟﻬﻪ ﺟﻮﻥ.ﻳﻪ ﺳﻮاﻝ ﺩاﺷﺘﻢ. ﻳﻚ ﭘﻴﻤﺎﻧﻪ ﻳﻌﻨﻲ ﭼﻘﺪﺭ?
لینک مستقیم
گزارش تخلف
۲۳:۵۸ ۱۳۹۳/۶/۲۲
الهه(مامان النا)
پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆
|
15007
|
7040 پست
یک پیمانه قنادی 250 میلی لیتره ...میشه اندازه یه لیوان دسته دار معمول فرانسوی که البته باید سرخالی باشه
لینک مستقیم
گزارش تخلف
یک کاربر از این پست مفید تشکر کرده است (نمایش سپاس ها)
۱۷:۲۹ ۱۳۹۳/۸/۱۴
yaseraha
کاربر جديد
|
3
|
3 پست
سلام. تاپیک های عالی ای دارید. به قول دوستان ادم رو وسوسه می کنند. سوالم اینه این که تو برش کیک ها هر رنگ ضخامت یکسان نداره در حین پخت ایجاد می شه؟ اخه تو دستور نوشتید که موارد رو یکدست و میزان پخش کنیم
لینک مستقیم
گزارش تخلف
یک کاربر از این پست مفید تشکر کرده است (نمایش سپاس ها)
۰۱:۳۰ ۱۳۹۳/۸/۲۶
الهه(مامان النا)
پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆
|
15007
|
7040 پست
اولا ممنون از لطفتون
دوما : درست گفتید ..لایه های این کیک هم اندازه هستن اما وقتی یه لایه رو ریختی دیگه نمیخاد روش رو صاف کنی و لایه بعدی رو بریزی ..من فقط لایه اخر رو که ریختم یه بار قالب رو میکوبم رو زمین یا با لیسک یه کمی روش رو صاف میکنم ...
خودش خودبخود این حالت موجدار میشه
لینک مستقیم
گزارش تخلف
یک کاربر از این پست مفید تشکر کرده است (نمایش سپاس ها)
۰۱:۳۶ ۱۳۹۳/۹/۲۲
parisan1991
کاربر جديد
|
63
|
113 پست
لینک مستقیم
گزارش تخلف
3 از 3
برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت
ثبت نام
کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛
(Log In)
کنید.
موضوع قبل
زیربخش
دسر و نوشیدنی
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
×
ویرایش پست پیشرفته
تبلیغات